virus.

Hallå :)

jag har inte skrivit på åratal, detta beror inte på att jag skrev att jag tröttnat på min blogg. Utan att jag har virus på datorn hemma, så jag kommer ingenvart där. just nu sitter jag i skolan, slutar 19.00 idag eftersom jag har ung företagssamhet LOVE IT!    
nu måste jag kila iväg,  skriver så fort jag kan.
sköt om er <3

badbadbad update

Hallu :)

som ni märker är det väldans mycket för mig att hinna med, det är därför updaten är så bad :)
kan iallafall berätta att det inte hänt så mycke, eller jo det har det säkert .. fast jag kommer inte ihåg det sådär precis.
Idag har jag varit i skolan, sov endast 3 timmar inatt så jag borde hyllas för min utsrålning och ork som jag endå hade ( lite halvt )   skolan slutade 19.00 och började halv 08.30 imorse .. ahm, u see .. det är anledningen till min dåliga update. & det här är då inte skolans fel, utan mitt eget som valt en så sen kurs. Tur är så är kursen superkul ( ung företagsamhet)  , detta går då ut på att man ska vara en grupp, och man har en budget på 300 :- , tycker man att man har en bra affärsidée så kör man på, till slut åker man till älvsjö mässan och försöker sälja sin produkt eller vad det nu är man håller på med. Tyvärr kan jag inte avslöja vår affärsidée  :)
snart ska jag möta Abir, ta mitt minneskort som hon lyckats fiffla från blonda mig.

sen så måste jag erkänna att jag funderar på att lägga ner min blogg, beroende på att jag tränar 6 gånger i veckan, & allt plugg. Så, we'll see ..


ha det bäst.