missing piece.

I've been walking in the same way as I did
And missing out the cracks in the pavement
And tutting my heel and strutting my feet
"Is there anything I can do for you dear? Is there anyone I could call?
No, and thank you, please madam, I ain't lost, just wandering"



" jag är så stolt över dig"


maji momcic

 
Nu mera är denna lilla pojk den enda jag pussar på. Världens mjukaste lilla sak. Jag längtar efter att bli klar med universitetet så att jag kan köpa mig en egen liten filur. 

sve ce biti isto

Nu har jag fått tre tillsägelser att uppdatera bloggen haha, så det är bara att sätta igång. Det är så mycket annat kul som händer så bloggen får lida som vanligt. Jag har en heeel bunt bilder som jag tagit med min kusins systemkamera, Jag ska bara hitta tiden till att lägga upp dom här och på fesbuk. 
 
Snart ska jag börja fixa mig och sedan ut och fika med en vän. Det är sista lördagen för mig här ikväll så kvällen MÅSTE avslutas bland allt vimmel i palazzo. Ha en fin kväll ni med!

25 juli

Jag kom hem nyligen efter att ha fikat med Ado, jag förstår inte vad det är vi gör eller pratar om men tiden går läskigt fort när vi fikar. Jag gick hela vägen hem i regnet, tur var är det sol och regn samtidigt så det är inte alls farligt. Nu ska jag bara duscha och fixa mig igen och ut igen. Ikväll är det Ados sista kväll så det är lika bra att gå ut tidigare och vara ute hela kvällen. 

godnatt!

"Ali dođu mi ti dani, prijatelju, kad mi ništa na ovom svijetu nije potrebno. Ništa! Osim njenog toplog zagrljaja u kojem bih se osjećao ispunjenim, nekako posebnim"

skratt

Jag sitter i vardagsrummet med fönstret öppet, helt plötsligt känner man en vindpust som luktar ko. So fresh. 
Igårkväll hade jag riktigt kul, en av dom skönaste kvällarna på länge. Jag skrattade så jag fick ont i magen och log så mycket att jag fick kramp i käken. Jag ser fram emot att åka tillbaka till Sverige, min kusin Ismir kommer åka med och Mirelas ( vadfan kallar man en person man är förlovad med?) kille (?) kommer strax efter oss. Fullt hus med andra ord. 
 
 

barnsligt

Jag sitter och försöker klura ut vad man möjligen kan göra här när vädret inte är det bästa. Samtidigt sitter jag och ler åt mig själv för att jag luktar ... barn? bebis? något i den stilen. Jag har ingen aning om varför det blir så när jag inte använder något speciellt alls, men ändå finns det vissa dagar då jag verkligen tycker att jag luktar bebis. Hade det bara varit jag som tycker det hade jag trott att jag blivit galen, men jag får höra det av andra också. Idag är en sån dag och jag har helt ärligt lust att ligga i sängen och mysa med mig själv! 
 
 

Trash

 
Jag har lyssnat på den här låten säkert 100 gånger den senaste timmen. Herregud. Mina öron njuter. 

spådom.se

Fyra bägare visar på att man för tillfället inte är intresserad av andra människor. Man vill vara själv och har ett behov av att gå inåt i sig själv och finna trygghet och balans känslomässigt. Detta kort kan visa på en mindre depression och avståndstagande
 
Sex i svärd symboliserar en resa, antingen på det mentala planet eller på det fysiska planet(då oftast en resa över vatten). Det visar på förändring ifrån en konfliktfylld situation till frihet och lättnad, det finns en lösning och du är på väg mot den. Du lämnar gammalt groll bakom dig och gör dig redo för nya utmaningar, nya händelser.
 
 
 
Du är skicklig på det du gör och blir uppskattad av folk runt omkring dig. Du är bra på att samarbeta i grupp och är bra på att kommunicera. Det görs upp planer inför framtida jobb/karriär som kan innebära en kurs eller annan utveckling av dig själv på er arbetsmässigt plan. Nya upplevelser, du kanske får lära dig något nytt, du tar examen och går vidare i yrket. Kortet visar även på befordran. Kärleksmässigt visar detta kort på att en relation står inför en utveckling till att bli djupare och mer seriös. Det kan visa på att sökandet är slut och att man går in i en seriös relation. Kriser blir lösta och relationen utvecklas vidare.
 
 
 
jag hatar att varje gång jag går in på denna sida så är det som att jag pratar med mig själv. Varje gång jag gått in har texten som jag fått fram stämt helt hundra. Hur töntigt det än är så fungerar det, iallafall på mig. Usch. 

Bosna

 
Klockan är halv tre och jag sitter ute i trädgården med datorn och lyssnar på musik. Jag kom hem för några minuter  sedan och ska snart gå lägga mig. Jag åker hem någongång i mitten av augusti, jag hatar att tänka på att behöva åka hem härifrån när jag trivs som fisken i vattnet. Jaja, Nu ska vi inte tänka på negativa saker. Godnatt! 

19 juli

 
En uttråkad jag sitter och väntar på att pappa ska komma hem så att jag får skjuts till stan. Där ska jag möta Nedim och Ado, vi ska dricka "kaffe" ( sok för min del som vanligt och preminger för ado och nedim) och sen får vi se vad som händer mer. 

.

"I make mistakes. That’s what I do. I speak without thinking. I act without knowing. I drink so much that I can barely walk. I’m a fantastic lover though, and an amazing friend. God knows I mean well."

playing videogames.


Förlovning.

Grattis min syster och Haris till förlovningen.
Jag önskar er all lycka till i framtiden tillsammans. 
Att ni för alltid respekterar och älskar varandra.
Att ni tillsammans löser allt på gott och ont. 
Och när ni inte gör det, så finns ju jag här att hjälpa till! haha. 
 
 Volim te. 

aca

Hallå :) 
 
Idag har jag verkligen haft semester. Hela morgonen har jag hjälp mamma i trädgården. När man släpper alla tankar kring kryp och spindlar och allt annat som flyger i luften så är det avslappnande. Det behövde jag efter nattens bravader i Palazzo, Aca Lukas och hans konserter får mig att bli tokig alla gånger. Igårkväll var jag den enda i absolut nyktert tillstånd så den här gången vart det lite lugnare än vanligt. Kul hade jag iallafall, vi var ett ordentligt gäng som dansade och sjöng och skrattade. När grabbarna blev för påverkade och klockan slagit 03.30 var det bara att lunka hemåt. Ikväll stannar jag hemma, jag vill titta på film och äta chips. Mamma och pappa är borta hela kvällen och syster med. Lite sällskap hade inte varit helt fel. Puss på er
 
 

16 juli

Vilken dag. Vilken sommar. Allt bara vrider och vänder att jag längre inte ens minns vem jag själv är. Gud vad livet vänder, jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det som hänt någonsin skulle kunna hända. Jag vet inte hur jag ska ta allt, om jag ska låta mig själv vara lycklig över situationen eller vara ledsen .. 
 
 
 

da si tu

 
 
 
 
 
 

 


.

Dobro znam
svaki dodir tvoj i glas
al' gubim se
ona izmedju je nas

Jedina, istina nije da si jedina
a trebalo bi jer si najbolja
izmedju ljubavi i nas je laz.

12 juli.

Hej! 
 
Jag kom hem för drygt en timma sedan. Jag har inte gått ut några kvällar nu så ikväll tänker jag tvinga ut mig själv och dricka något med Dzenana. Känner jag mig själv rätt kommer jag vara hemma innan kl 12 och lägga mig. Sömnen är min bästa vän now days. Jag har en hel del bilder att lägga upp, men den här datorn är så seg som den möjligen kan bli så uppladdning av bilder får bli en annan gång. 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 juli

 
Bazen hela dagen idag. Synd att jag inte kan fylla ipoden med fler låtar. Ado fyller år så idag blir det vanlig utgång,istället blir det grill och ett roligt umgänge. 

9 juli

jag blir helt glad av dessa bosniska bokstaver. šđćžč, fatta vad kul! haha. 
Jag sitter hos en kompis just nu och gor mig iordning infor ikvall. Jag har absolut ingen lust att go ut, speciellt inte till Camel. Men kompisen har precis gjort slut med sin pojkvan och behover komma ut. Det galler att bara klistra po ett leende och go ut. Det ar oftast sodana kvallar som blir bast. Ha en fin kvall ni med!

summertime sadness

 
ikväll blev det ingen utgång för min del. Fastän jag vet att det hade varit kul på Haris Dzinovic konserten. 
Tittar hellre på film här hemma ikväll och går ut en annan gång. Mer än så har jag faktiskt inte att skriva, jag har en bunt av härliga bilder. Sommarbilder är det bästa som finns. ( då syftar jag inte på den ovan). Sov gott!

8 juli

Hallå, det var länge sen jag vaknade senare än kl 10. Idag gick jag upp kl 12, nu har jag dunkade huvudvärk av allt sovande men skönt var det. Jag har åkt på en hemsk rethosta som vägrar lämna min kropp. Inte så konstigt då jag aldrig brukar vara bland cigg och nu går jag in i stora tjocka rökmoln i klubbarna.
 
Jag ska strax klä på mig och gå mot stan där jag ska fika med Ado. Vi får hoppas att han inte ätit något för jag är superhungrig.
 
Ha en trevlig dag!

.


ill start hatin' only if you make me

 
 
 

-

I wish you'd pay more attention to my favorite songs because the lyrics sing words Im too scared to say

aldrig mer

Vilken helvetes jävla kväll. Jag som aldrig, då menar jag ALDRIG dricker annars drack alldeles för mycket. Idag mår jag som förtjänat och jag kan lugnt lova mig själv att jag ALDRIG ska dricka mer. Jag vill spy av själva tanken av vodka-redbull. Förutom det så hade jag en trevlig kväll bland en massa vänner. Hela dagen idag och ikväll ska jag sitta bärgad framför tvn och datorn. Hej

5 juli

Hej! ovanligt att skriva i bloggen när blogg.se ändrat allt. Fint är det iallafall. Jag har haft en del att handskas med dom senaste dagarna, men nu är jag tillbaka och tänkte uppdatera lite kort. Statistiken visar att ni följare har en riktigt fin sommar i och med att det bara är 3 personer som hittar in hit, haha. Men så ska det självklart vara, ha en fin sommar och var lyckliga på alla möjliga sätt så mycket som ni kan. Jag planerade, precis som ni att han en fin sommar men tyvärr blev den till en mardröm under några dagar då en person som jag älskade väldigt högt dog för mig. Jag älskade så högt att jag både blev blind,döv och stum. Nu är jag inte det längre och ska fortsätta njuta av min sommar. Visst är det skönt när man har sin självrespekt och heder i behåll? Det är det vackraste man kan ha och förlorar man det en gång kan man aldrig få det tillbaka. Det var allt för mig. Ha en trevlig kväll!

Palazzo.

Gledas me ko bez duse,
dok snovi mi se ruse,
i znas da ljubav je kraj.
Umire sve u meni,
a ti ni sad ne gubis s’jaj.
U tvome nebu gori
i mrzim sto te volim,
kako da pomirim se s’tim.

Sve bih na svjetu dao,da te jos jednom zagrlim.
Al ne dam nikom ovu bol ,
jer to je zivot moj....Jer to je zivot moj.
Ma sve dok nije samo Bog,
da zauvek sam tvoj....Ja zauvek sam tvoj.
Ne reci ni da boli,
kad samo jedan voli,
to nikad nisi bila ti.
Sve bih na svetu dao,da te jos jednom zagrlim.
Al ne dam nikom ovu bol ,
jer to je zivot moj....Jer to je zivot moj.
Ma sve dok nije samo Bog,
da zauvek sam tvoj....Ja zauvek sam tvoj.
Al ne dam nikom ovu bol ,
jer to je zivot moj....Jer to je zivot moj.
Ma sve dok nije samo Bog,
da zauvek sam tvoj....Ja zauvjek sam tvoj.
Ja zauvjek sam tvoj.