-

The silence isn't so bad
'til I look at my hands and feel sad
'cause the spaces between my fingers
are right where yours fit perfectly.

måndag

Vilken dag!
Jag kom hem för en stund sen och kan inte förklara hur glad jag blev när jag kom hem.
Introduktionen till den nya kursen ägde rum idag. Jag ville bara skrika  H J Ä L P rakt ut. Det gäller att sätta igång med pluggande as we speak, 3 examinationer på lite mer än en månad. Aj aj aj.
Lektionen var däremot riktigt kul, och även den nya läraren är helgrym. Tack Gud!
Vi intervjuade varandra och berättade kortfattat vad vi fått veta till resten utav klassen. Serkan intervjuade mig och jag tänkte att jag lika gärna kan dela med mig utav svaren med er.
Namn: Narcisa Ganic
Ålder: 19 ( han skrev 16 för att jag alltid beter mig som en flicka. Inte tjej/kvinna) haha
Hobby: Dansa 
Tycker om: dansa, sjunga, filosofera
ogillar: Snåla, elaka och egoistiska människor
Favorit låt : från och med du.


Nu ska jag titta på film och njuta utav min sköna och varma säng.

Midgård

Vad tiden går fort. Idag har jag inte gjort annat än att laga mat och dricka massa massa vatten.
Efter gårdagens bravader mår man som man förtjänar. Kul var det. Riktigt riktigt kul!
Det mindre roliga är att låta som en transvestit efter allt sjungande + en förkylning. Ack.
Resten av veckan ska jag bara njuta utav känslan att ha skrivit examinationen och förbereda sig mentalt inför den nya kursen och praktiken.

Midgård

Vad tiden går fort. Idag har jag inte gjort annat än att laga mat och dricka massa massa vatten.
Efter gårdagens bravader mår man som man förtjänar. Kul var det. Riktigt riktigt kul!
Det mindre roliga är att låta som en transvestit efter allt sjungande + en förkylning. Ack.
Resten av veckan ska jag bara njuta utav känslan att ha skrivit examinationen och förbereda sig mentalt inför den nya kursen och praktiken.

andiamo

Hej.
Idag har jag bestämt mig för att bli helklar med examinationer. Vartenda ord ska vara så som jag vill ha det och den ska helt enkelt lämnas in idag! Det ska bli spännande att påbörja nästa kurs. Jag ska ut på VFU ( praktik) och jag längtar ihjäl mig.
Nu måste jag "ubaciti u petu brzinu" och lägga manken till. Jag ska vara klar till klockan 4. Sedan ska jag iväg till Andiamo och belöna mig med ett par klackskor som jag lagt undan. Det förtjänar jag efter den här kursen.
puss

yesterday

I gave you the benefit of the doubt
Till you showed me what you were about
Your true colors came out
And your words couldn't hide the sin
Cuz the truth about where you been
Is in a fragrence I can't recognize...
Standing there
Scratching your head
Blood shot eyes, drunk with regret
I'm done with this
Feeling like an idiot
Loving you, I'm over it
I just don't love you, don't love you no more
You, you are so yesterday
Never thought you'd loose my love this way
Now you come begging me to stay
My promises, don't mean a thing, the end is so disgusting

one call away.

Sitter i biblioteket just nu. Känner mig som en sån girl-next-door tjej som hänger på biblan bara för att vara söt typ. Haha. Jag är töntig. Men, tro det eller ej. Jag trivs väldigt bra med att bo 2 minuter från ett enormt bibliotek, däremot trivs jag inte med att behöva skriva examinaton om förskoledidaktik: läroplansteori och pedagogisk dokumentation. Go me.
Varför börjar man plugga direkt efter gymnasiet? Vaaarför?

just another day

Saker och ting börjar hamna på plats igen. Jag sitter här helt själv och kan ärligt säga att jag inte mår dåligt.
Efter att ha tillbringat en heldag med mina vänner och fått höra precis vad jag behövt, till att ha varit helt själv idag och fått smälta och inse ett och annat har verkligen gjort det hela enklare.
Såhär är det, såhär kommer det förbli. Och jag vill nog inte ha det på något annat sätt.
Letting go is hard, but holding on is harder. Där har vi det.

Joksimovic.

Ljubavi mi smo mnogo toga htjeli zajedno,
Samo ovo nismo smijeli,nikada
Nije smijelo da se desi
Da ja tebe a ti mene izgubis.

laundry day.

Full rulle i tvättstugan haha. Mjukis tofflorna är på och böckerna är med. Det är bara att göra det bästa utav situationen och få så mycket som möjligt. Måste hinna med ett snabbt besök på banken också. Vilken tur att man bor 3 minuter ifrån centrum nowdays ..
Det var allt för mig. Puss

truth been told you knew what you had you just never thought you'd lose it

.

klippor

Äntligen hemkommen ur kylan. Träffade mina fina fina flickor som jag saknat så mycket.
Adi kom också förbi en stund och fikade med oss, planerade helgen tillsammans och pratade lite strunt. Det är skönt med all stöd jag får av mina vänner. Även om jag alltid varit sån som "klarar" min själv och inte tycker om att prata problem med andra, så är det jätte skönt att ha någon att ringa mitt i natten och gråta ihop med. Jag kommer aldrig kunna tacka dom nog.
Imorgon blir det att ta med böcker ner till tvättstugan och plugga på.

12.01

Godmorgon (?)
Sitter och äter min allra första ensamma frukost i lägenheten. Alla andra har pyst iväg åt olika håll. Själv trodde man att man hade skola idag, men det hade vi inte. Kul. Mååndag gör jag ingenting ingenting .. tisdag ser jag mig omkring ..  Iallafall. Idag ska jag iväg för ett lite viktigare ärende. Håller tummarna att det går bra!
Snart stormar två killar in här och ska bygga badrummet, då ser jag till att smita ifrån och springa iväg till gymmet.
Efter det blir det enoooormt mycket plugg för mig resten utav veckan. Två examinationer ska in och 4 böcker ska läsas. Det är bara att sätta näsan i böckerna och sätta igång. Men så blir det när man vill göra annat kul under helger.
Ta hand om varandra.

aldrig

Man kan inte leva på gamla minnen för evigt. Man kan inte vara lycklig på något som varit. Och inte heller önska och be att saker ska bli som förut, eller som det någonstans i ens egna tankar skulle kunna bli. Men när man inte har något annat att skratta och le för så är det allt man kan, och allt man vill. Återigen sitter jag här. Jag läser allt som varit. Jag tittar på bilder, granskar varenda en, jag torkar tårarna med din tröja, jag läser varenda smsa. om och om igen. Varje mail. Allt som någonsin påmint om dig, om oss. Jag vet inte hur många gånger jag greppat ett hårt tag om knäna och suttit i fosterställning, som om man vore ett offer för något. Ett offer för kärlek. Jag har hållt för mitt huvud och bett till Gud tusen gånger för att förstå. Inget annat. Inget happy ending, ingen jävla frälsning, ingen saga. Jag behöver ingenting, absolut ingenting förutom förståelse i mitt egna huvud. Jag behöver svar som ingen kan svara på och jag behöver dig, jag behövde dig. Jag kommer aldrig någonsin förlåta dig eller mig för allt som jag utsätts för. För allt som jag måste klara utan dig. Aldrig.

Från och med du.

Jag vill så gärna skriva. Skriva så mycket som finns i mitt huvud tills mina fingrar inte orkar mer.
Allt är så bra under dagarna när jag håller mig sysselsatt, och jag kan inte förklara hur rädd jag är för att bli kvar ensam. Som nu. Jag har ingen som förstår mig, ingen som kan hjälpa mig. Den som var min bästa vän, den som tröstade mig och som torkade mina tårar finns inte här längre. Istället känns det som att hjärtat ramlat ner i magen där en stor klump har bildats och som gör så jäkla ont. Hela min värld har skakats om, den har rasat samman och jag vet inte hur jag ska resa mig upp. Hur tar man sig ur det här?


söndag

God morgon :)

Jag märker precis att jag haft bloggen uppe i mer än en timma och inte hunnit skriva något.
Alla här hemma springer fram och tillbaka mellan lådor, packning, sortering, samtal, pappersarbete och ja .. you name it. Själv åkte jag till lägenheten igår runt kl 10 och var inte hemma fören kl 22. Jag var helt slut!

Däremot måste jag erkänna att jag lärt mig supermycket och fått göra riktigt roliga och desvärre mindre roliga grejer. Ikväll behöver jag verkligen sätta mig ned och plugga. Imorgon gäller det att vara väl förberedd på den muntliga examinationen.

Nu är det bara att sätta igång.

byggare bob

Hallå :)

Sitter på soffan med min frukost och ska strax springa iväg för en dusch och sedan beger det mot den nya lägenheten där jag ska fixa och dona tillsammans med byggisarna. Tur är känner vi alla varandra vilket gör det lättare att bolla ideer kring de flesta saker. Inte för att jag är till stor hjälp, men spackla och riva är jag bra på! :)

Jag har alltid älskat att vara kreativ och jag kan omöjligt förklara hur lugnande det är för sinnet. Just nu har jag sår på händerna och träningsvärk i armarna. För att toppa det hela har jag underligt nog hela och fina naglar. Antar att det blir ändring på det idag efter att ha pillat bort alla tapeter. Vi får se ..






castello

En överpigg tjej sitter här och skriver. Jag har somnat runt 3-4 en hel vecka nu och det måste verkligen bli ändring på det. Å andra sidan har jag inte sovit hela nätter på säkert 3 månader. Så fort jag får lugn i huvudet så smyger sig oron över mig och då är det helt omöjligt att somna. Det slutade med att jag laddade ned en app där man räknar får. Ja, det gick väl sådär. Nu å andra sidan somnar jag harmoniskt och vaknar inte fören jag faktiskt ska upp. Tack och lov.

Nu ska jag titta på film och äta söta små mini Castello ostar tillsammans med kex.

Puss

my heart is in two different places.



5 dagar sen jag skrev sist. Lika bra det.
Det känns som att varje dag är ett år långt. Så utdraget. På måndag flyttar vi, det vill säga om en dag. Det ska bli skönt med ett nyinrett rum och en ny start. En ny start på livet fastän jag faktiskt inte har något emot det "gamla livet" heller. Haha. Låter så himla spännande när man vräker ur sig något sånt " ny start". I själva verket ändrar jag bara på några få grejer.

1. Kunna bada i badkar hemma!
2.
Simma
3.
Börja dansa
4.
ägna all min tid för studier.
5.
Hoppa på ännu en utbildning.
6.
Ha en station längre till skolan. Kul.
7.
Njuta av mitt fina stora rum
8.
Ligga så mycket jag kan på min nya säng. som för övrigt är enorm och har världens finaste stomme.
9.
Stalka Adi efterson han blir min granne.
10.
Bli blond!

Efter denna listan känner jag mig helt plötsligt stressad. Haha

Jag har otroligt mycket att skriva och göra under den kommande veckan. Jag passar på att vila ut och packa det sista under helgen för att sedan köra all in under veckan. Tre uppgifter ska lämnas in inom läroplansteorier och pedagogisk dokumentation. Hur tråkigt det än låter så är det intressant. Vem ljuger jag för?



Vingar

Är helt slut efter en heldag i skolan. Jag blir galen på sånt här väder! Så fort man känner lite värme så vill man bara bädda ner sig och sova. Usch. Jag brukar få energi av att vara ute och gå, hitta på något random för att inte sova. Men nu går kroppen endast på Red Bull bränsle. Bättre det än inget. Sen att hjärtat bankar ihjäl och i otakt innan läggdags, jaa, deet är en annan femma.

Kram

Don't leave something good to find something better. Once you realize you had the best, the best has found better.

Hej på er.

Här hemma har vi rena rama sjukhuset. Det är bara jag som är frisk, och jag antar att det bara är för tillfället.
Alla ligger i sina rum och hostar, nyser, snyter sig och ger ifrån sig sånna konstiga sjukling ljud. Aja, bäst för mig att ta mig härifrån innan jag själv blir smittad.

Ta hand om varandra

Karlaplan

Hallå :)

Jag är helt slut efter en heldag på stan med min fina tjej. Det blev en massa walking och det är superskönt.
Efter många om och men åkte vi till "S" jobb för att äta där och umgås lite. Efter två timmars tomprat köpte vi glass och fortsatte promenera på våra vackra stockholms gator.

Nu sitter jag här och är övertrött. Ni vet när tröttheten övergår till skratt och en massa gäspande. Japp, i den situationen är jag nu. Kul.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på tv tills jag slocknar. Kram