napnapnapsnap

Hellu :):)

kom hem från skolan för en stund sen. funderade på att hälsa på mirela på jobbet, och det hade jag om det inte vore så förbaskat jävla kallt ute. Sov typ en timma inatt om man sätter ihop minut för minut som jag somnade. Hade någon skum känsla av att någon kollar på mig hela natten. Kan lugnt säga att det inte var en höjdar känsla!
Gick upp totally gone imorse, fastnade med klacken i leran ca 09287 gånger,försökte torka av leran från klacken, slutade med att jag försökte öppna dörren till skolan med black hands. Ja .. springer till klassrummet,lektionen inställd. YESS JAG ÄLSKAR MITT LIV!

nu ska jag ta en powernap! innan armin kommer hem så jag kan trakassera honom sen :) behövs energi,promise!


cl

2352

ääääääääääääntligen klar med tentan!huh, puh,och hup (?)
blev hela 8 sidor om jag räknat rätt .. sitter nu med mitt blöta hår och mina frusna tår. Tur så har min älskling köpt  världens mysigaste pape till mig (socktofflor) typ .. så dom åker på så fort jag hittar den andra någonstans i sängen. Svårt att hitta den för att min säng är såå sjukt stor. Ni anar inte (not) den är miniatyr. Känns som ett jävla dockhus ja lever i. allt är så jävla miniatyr i mitt rum, själva rummet är miniatyr.
Hela dagen idag har gått ut på att irritera armin, göra honom galen i princip. och tro mig! det är en riktig jävla match att lyckas! Det går ut på att säga allt han hatar, göra allt han hatar, osv. Tyvärr har jag inte lyckats idag. Han verkar bara tycka att jag är söt när jag är elak. Men men .. nu undrar ni säkert varför fan jag gör det. Jo det ska jag tala om för er. För att han irriterar mig till MAX när ja är på väg in i min röda vecka, för att han vet hur känslig är då. Så bara för  att ja blir så irriterar ska han fan också vara det! han är en bajsunge ibland! jag loooovar


sov gott nu  :)

loek

RIKTIGTJÄVLA CPDAMP

Nu när jag inte ska till Sanda så tänkte jag ändra lite på min uppsats som jag skrivit.
När jag kommer till en fråga som jag läst om och om igen, inser jag att jag skriver om samma sak hela tiden samma menign dyker upp fast på ett omformulerat sätt ..
Så jag tänker, jaja ..fråga armin om hjälp. Han är bra p åatt förklara vissa saker.
Och hans svar blir nej, han håller på med ett projekt som går ut på att fixa sitt akvarium (?)
Är det nu någon mer än jag som kan förstå det här? Att man vet att man kan hjölpa en person, genom att säga några ord. Och man väljer att inte lägga ut de 5 minuter som krävs för att man ska fixa sitt akvarium?
Hur i helvete kan människor vara så egoistiska, jag förstår inte. Okej om jag är en främling, men det här är MIN kille, och jag är HANS tjej. Ska det vara så jävla svårt att erbjuda lite hjälp? Jag kräver inget mer än ett få par ord.
Jag förstår att man måste ta itu med allt själv, det är helt självklart. Men om man ändå ber om hjälp, och vet att man kan få den och får ett nej pga något så jävla korkat som ett akvarium så är det fan i mig alldeles för mycket.
Inte nog med det säger han "jag har ledigt idag" Som om jag vore något jävla jobb som tar hans tid, som att han har ledigt från mig idag. Det är väl på ens lediga tid som man ska lägga ner tid på personer man älskar och bryr sig om.
finns sjukt konstiga människor .. och Armin är definitivt en av dessa i vissa sammanhang!

Jag år en sån person som hjälper andra hellre än att hjälpa mig själv. För att jag en dag vill kunna be om hjälp själv och veta att jag kan få den när jag behöver det. Tyvärr så ser vissa människor inte på det sättet, utan de tar gärna emot hjälp. Och vill inte ge tillbaka någon alls.

Som ni ser. Vi är långt ifrån det perfekta paret som många utav er trodde vi är.
IBland kan jag tycka att han är den dummaste människan som finns, och samma sak för honom. Ibland förstår vi inte varandra för fem öre!

********

Jag har världens mest korkade familj.
men men, någon måste väl ha det med.

hachuh

Hallå :)

ja nyser ca 3 gånger i minuten av allt damm i mitt rum. Vilket är ett tecken på att jag inte städat på ett tag.
Har skrubbat ihjäl både badrum och toalett nu, och när jag menar skrubba så menar jag varenda klinker i hela badrummet. Nu är det rummet kvar, sen ska jag dricka cola och slappna av resten av kvällen!
Och skriva klart uppsatsen, vilket jag försöker se som något positivt. (?)
Vi hörs senare!

puss

mac mac

Hellu :)

var i skolan idag, efter skolan åkte jag till handen med mina änglar Abir och zozo.
skor följde med hem, ap snygga! såg ett suuupersött linne i Gina Tricot också tyvärr så har man inte de cash man skulle vilja ha på kortet. Så det hängde fint där i Gina :(
Råkar kolla mig i spegeln då och då, känner mig helt löjlig efter att ha suttit och lekt "charader" med min älskling Armin. Och jag lovar er! han kunde aaaaaaldrig gissa rätt på vad jag var. Och det kommer inte ni heller kunna!
Ska skriva klart min bok anal- ys :)

puss på er!

fl

kos

Ja .. ha förstående!

Dado polu blentav

Hej :)

Bad update, jag vet! Har inget att skylla på förrutom plugg och tandläkare.
Sitter och lyssnar på "Lionel Richie - Lady" . Jag vet, jag är mobbad som lyssnar på honom. Men jag älskar hans texter och hans röst. Speciellt när man pluggar, jag lovar!
Imorgon ska jag till farsta eller handen för att kolla nya skor och present till sanda. Återigen!
På fredag blir det firande för att min snutt fyller 18! Helt sjukt vad tiden går fort.
Igår satt vi utklädda i lila mössor och klänningar, med dockor och dockvagn. Och om några dagar blir hon hela 18 år!
Puh. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Så efter middagen hos sanda ska jag vidare till Dado Polumenta konserten i västberga med min syster yster :) gonna be nice.
Nu ska jag skriva vår svenska uppgift åt mig och Zerina.

pussisar :)


kfm

Snuttisen blir stor, men aldrig i mina ögon :) mini me

0019

a ja sam tebi vjerovala kao ni jednom prije,
i zbog tebe ostavila naj milije.

0017

Kvinnan kom från mannens revben. Inte från fötterna för att bli ner trampad.
Inte heller från huvudet för att vara över mannen. Utan från sidan för att vara jämnlik,
under armen för att vara beskyddad och bredvid hjärtat för att vara älskad.



lfg

kick it one time

hej  :)

satt med mirela och tittade på Paradise Hotel, fy vad äckligt folk det finns. Sickness.
Till slut blev man utkastad " jag ska jobba imorn!" hahaha .. Så nu ska jag titta på en kärleksfilm och gråta mig till sömns. Det är fan en tjejs behov tror jag ..
föresten, GRATTIS TILL MIN SYSTER SOM FÅTT JOBB PÅ KICKS!

vi hörs! puss

kick it one time

hej  :)

satt med mirela och tittade på Paradise Hotel, fy vad äckligt folk det finns. Sickness.
Till slut blev man utkastad " jag ska jobba imorn!" hahaha .. Så nu ska jag titta på en kärleksfilm och gråta mig till sömns. Det är fan en tjejs behov tror jag ..
föresten, GRATTIS TILL MIN SYSTER SOM FÅTT JOBB PÅ KICKS!

vi hörs! puss

191109

Hellu :)

Färgade precis håret igen .. köpte en halvbrun färg, eller rättare sagt " ljus askblond" i hopp om att bli gråbrun. Och vad blir jag istället? GRÅVIT!  duuuuude. Jag som precis hade vänjt mig vid tanken att bli brunett igen, så tvättar jag ur det och år totaltvit! fy.
satt och tryckte på " my baby" applikationen på facebook, och efter att jag gjort det inser jag det inte finns någon mening med att trycka på den och hoppas att man får just den lilla chansen och få just den man vill. Lönlöst spel!
Ska skriva klart uppsatsen nu. Mmåste. måste. måste!
Skönt med helg snart.

puss

sleep tight

Färgat håret. Säger inte vilken färg ;) visar bild imorn.
Ska lägga mig nu med en hungrig mage, dvs omöjligt att somna. Godnatt sötnisar!

hell yeah

Hej!

äntligen var historia provet avklarat, läraren sa till mig 10 min innan. " du fårchansen att göra det nu, är du förberedd?"  Klaaaart jag är det. Sprang ner till datorn. Kollade igenom snabbt varför Romarriket las ner. sprang upp igen, och i princip spottade ut alla ord. Hahah!  + lite rövslickande. Så gick et finfint.
Ska ut alldeles strax, fixar mig just nu. Får se vad kvällen har att bjuda på. Måste ochså till centrum för att antingen köpa blekning eller en brun färg. Jag får se. Och ni får se!
Tills dess, puss!

izgubljeni snovi

Ja rusim zidove iz glave.
gledam zivot sa strane i posmatram stare jarane koji pucaju kao grane.
Ponekad strah me

grisisar

Okej!
jag har panikens mamma just nu! Läste precis en artikel i aftonbladet där det stod att en pojke dog i sitt badkar, FRÅN INGENSTANS(?) föräldrarna hittade honom liggandes i badkaret, och efter att han obdukerats så kom man fram till att det var svininfluensa! detta hände i Norge.
Hallå?! vad händer med världen? Betyder det att jag ( gluho bilo, nedo bog nikome, tobe jarabi) kan tuppa av i min dusch för att jag inte har ett badkar, och dö? ajoj. Majko moja.
Jag håller mig till " vadå svininfulensa?, då kan ja lika gärna gå runt och vara rädd för Alzheimer,cancer,tumör osv." Finns massa sjukdomar som är farligare, och inte vaccinerar jag mig för det. Kosjukan var här,fågelsjukan likaså, man fick cancer av potatis en gång i tiden minns jag. Det var ren plågeri att undvika chips! You name it.
Må gud vara vid min sida!

171109

Why dont you go your way, and I'll go mine
Live your life, and I'll live mine
Baby you'll do well, and I'll be fine.
Because we're better of, separated

breathe,breathe and push!

hej :)

vaknade för en stund sen. Hann sova en hel timma, och jag har ingen aning om hur jag lyckades öppna ögonen.
Igår natt satt jag vid msn fram till kl 4, blev mycket skratt! Kan däremot inte säga att jag skrattade när jag vaknade imorse och la märke till att det var ovanligt tyst. Och om jag vaknat utav mig själv så är något fel, riktigt fel.
Visade sig att ja försovit mig så jag glömde snabbt mina "fixa mig på morgonen planer" för en gångs skull.
Och sprang iväg. jag är totalt utbränd ska jag tala om för er! Så fort det blivit lite lugnare i skolan så ska jag försöka leva mitt liv som vanligt. Men tills dess väntar två veckor utav hell.
Inge mer att komma med nu =)  puss!

buuuurp

Hej :)

genom kyla,storm,regn och vind ( samma sak som storm, men kom ej på något) vandrade jag för att köpa mig en påse godis, Lindor och julmust. Nu sitter jag här. Frusen om fötterna. Och är helt ärligt inte sugen på något utav det.
Min zozo följde med, thank you for being with me every cm of my life baby! You'r the best
Hahah .. sitter och väntar på att kunna rapa för att kunna fortsätta smaska i mig, tror det är något som är kvar i mig sen min mor ammade mig. haha whatever, efteråt rapar jag så högt att en outhärlig tystnad sveper över hela  huset. Hahaha, ja ni kan tänka er hur högt det var. Monster!

Nu ska jag börja på min uppsats. Puss!

jugh
Jag,min älskade zozo och vackra Elena. På någon fest. Ett tag sen ..

Sprit gör dig inte lyckligare. Inte mjölk heller.

Jag vet att designen är urtråkig. Men, jag förstår mig inte på den jävla processen att byta ut shit till höger och vänster. Därför har jag bett Adna, Zerinas lillasyster att fixa min design. Den är klar. Men går ej att sätta in. Ska checka det imorn med Marcus.

<3

.. Och om dagen kommer då du ska sänkas ner i en liten kista.
Så hoppas jag att jag redan är borta.



knj

-

Jag önskar att jag kunde säga att det är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut.
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans.
Att allting kommer ordna sig till slut.
Men hur säger man till någon att här tar vägen slut? och hur säger man till någon att hjärtat längtar ut?
Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig allt för väl.
Om du ser mig i ögonen så säger dom - vi kan bara vara dom vi är. 



lkj

Nästa dans

I varje man en andra chans
Han var svaret när hon lockade till dans
Hon var så ensam, i detta stora land
Hon skrattade och sprang när hans hjärta brann

J
ag minns hur dom sa till mej
Det där går aldrig bra

Det fattar vem som helst
Han vet inte vad han gör, han är alldeles för vild
Aldrig hemma någonstans
Nästa dans

Nästa stad och nästa dröm
Den vita villan, vid den stora sjön
Här är det vackert
Här blir allting bra
Hon packade sin väska nästa dag

Jag minns hur dom sa till mej
Det där går aldrig bra
Det fattar vem som helst
Han vet inte vad han gör, han är alldeles för vild
Aldrig hemma någonstans

Varför gör du som du gör
Ser hur mina drömmar dör

Du river runt, och du förstör
Jag vill att du ska vara gla'
Jag vill att vi ska ha det bra

Kan vi inte stanna, Mamma, här ett tag?

Jag minns hur dom sa till mej
Det där går aldrig bra
Det fattar vem som helst
Hon vet inte vad hon gör, Hon är alldeles för vild
Aldrig hemma någonstans
Mamma, jag älskar dig
Men jag orkar inte mer, jag vill gråta i din famn
Mamma, jag älskar dig
Men jag känner mej så trött, jag vill somna i din famn
I din famn

whah!

Godmorgon.
Ja, för mig är det morgon. Satt alldeles nyss och skrev hur irriterad morgon jag haft, då jag precis råkar trycka bakåt och inlägget raderas. Hur lyckad får man vara?
funderar över att klä på mig, smsa Zerina och gå köpa oss en fet jävla Lindor choklad, samtidigt känner jag på mitt ansikte och finner en finne, en till, en till och en till. Då helt plötsligt låter inte den där Lindor chokladen så god längre.
Vaknade med ångest, ångest över historia uppgiften som jag inte förstår, ångest över litteratur uppgiften, ångest över att be pappa skriva på mina omdömen, ångest över allt.  '
Jag saknar att dansa, jag saknar att ha en fast kropp, jag saknar att skratta, jag saknar selma, jag saknar sanda, jag saknar hanna, jag saknar armin, jag saknar att gå i årskurs 4, jag saknar min pappa. Jag saknar min mormor och min farmor som brukade plocka blåbär med mig, och dampa ihjäl sig på varandra. Jag saknar att bli ropad från min mormor på gården, jag saknar att skämmas över att hon inte kunde svenska, jag saknar att inte få skratta i onödan av min farmor, jag saknar att dom virade runt mitt huvud i hundra täcken om jag hade duschat på kvällen. Jag saknar att vara tvungen att bära podkosulja under min tröja, jag saknar att springa hem efter att ha åkt pulka på lundabacken, att värma fötterna efter en hel dag ute i snön. Jag saknar att leka med dockor med Emelie,jag saknar att gosa med bobbi, jag saknar att spela Mario spel med mirela, jag saknar att stirra på hennes fingrar när hon spelade för fullt för att rädda prinsessan. Jag saknar att känna mig tuff i skolan för att jag hade en äldre syster, jag saknar att lyssna på smurfarnamitt gula kassettband. Jag saknar när mamma klädde mig i matchande kläder, när hon la fram mina kläder, jag saknar när hon väckte mig mitt i natten efter henne nattskift och bad mig vända mig mot höger för att be till gud. Jag saknar att somna till det. Jag saknar min självmordbenägna kanin Stampe, jag saknar att sitta i fönstret och vänta på att pappa kommer hem på fredagar, sedan följa med honom till jobbet och sitta vid hans skrivbord, stämpla sönder alla hans lappar med " Håga bildemontering". Jag saknar Charoula när vi brukade skämta om våra mammors sura miner, jag saknar mig och Charoula när vi sprang ifrån Peshwas och Tolga enda in i skogen. Jag saknar att ramla, skrapa upp knät, springa till syster ihop om att få kryckor som jocke hade i min klass.  Jag saknar mig själv.

k
mm

ll

Morgoonbild. Bli inte rädda.

f******

Hallå :)

Läst bok hela dagen idag, och då menar jag bokstavligt hela dagen. Och tro mig, det är långt ifrån kul att behöva läsa ut en hel bok på en dag. Menmen .. Nu är det gjort så. Puh!
Mitt knä verkar bli värre och värre. Har lust att skrika rakt ut i luften! Tur så har jag läkartid på måndag. Jag som trodde att jag sluppit alla läkartider för en gångs skull. Men icke sa nicke.
enligt en person bör jag söka hjälp, för att jag verkar ha hamnat i någon slags deprission. Vilket stämmer. Känner mig helt jävla utbränd av skolan, och på köpet har jag annat onödigt shit hängandes på ryggen. Tråkiga människor som har tråkigt i sina liv. Försöker liva upp det genom att skaka om andra. Patetiskt. Torsdag gäller det.
Kanske hjälper på något sätt .. we'll see! Nu ska jag fortsätta med mitt plugg. blä. a

amputera det jävla knät någon!

satans knä.

mhm

egen lektion idag, gick mikke fint. Rosa nagellack. Tandläkare efter det, vårdcentralen efter tandläkaren. Hittat blod i urin. Wtf händer? orkar inte bry mig om ett jack shit längre. Åt efter många timmar. Skolan över huvudet. Skriva klart uppgifter. Börja läsa boken. NU. skjut mig. Eller nej. Jag fixar det här. men .. puss då!

mmmh it's lovely.

Lloyd bank - karma



I am forewarn you tonite
First time for everytime i try
But im alright
I may just swallow my pride
N just put all the bullshit to the side
If u ready to ride
Im down for a one night stand
Gotta accept it any way that i can
Cuz i aint yo man
I try for whatever its worth
Just remember who played who first

[Lloyd Banks]
I cant keep my eyes off ya
I can tell why them other guys lost ya
The kinds red an a flying saucer
Thats what i can offer
Simalarities and characters
Havnt ya heard the word around town
How i get down?
They all whistle
Everybody part official
An that ass was you
Got my dick hard as a missle
Dont hop on top
Cuz i ride around with a pistle
N if they pull us over ill be out of town wit an issue
If you was mine id introduce u to momma girl
Your styling your moves n your nirvana
Im so used to ur prada
Taking trips to houston its hotta
Throwing that Al Green n using that impala
Lay my jewels on my collar
Ya had me feeling like a fool when i holla'd
Trying to squeeze in but you wouldnt bother
But i aint either
Soon as i realize that i aint either
She in a rush to get close to me but i aint eager

[Chorus]

[Lloyd Banks]
Like i dont mean to bother you
But your sex appeal is remarkable
U make a G wanna walk around in a park with you
There aint no telling what kinda things that im'a start to do
If i get wrapped up on your ass to fast
I can tell u feel the same cuz when i ask you laugh
So im'a leave it at that n hint n put it in my math
I imagine your prolly twice as good in a bath
But im buggin
Cuz i can see u right in the hood when i pass
Im never stapled cuz business is on my ass
But you can be the one i visit before i dash
An i admit i been the type to hit n split
But u can blame me for the females that i been getting with
Cuz
Most of these broads have there eyes on my grits
Till they're in deeper shit n they learn how to be satisfied with the dick an'
N if you aint worth it then thats all u get
I aint gonna blame you im gonna blame them tricks
Cuz

[Chorus]

[Lloyd Banks]
U seem like your attitude
Only appears when im mad at you
In several situations n that includes
When im gone to long ridin' thru them avenues
As soon as i get home this room is a scattered boos
U know my fantasies and my feeling things at camera speed
N ur girlfriends trying to sandwich me
My hearts colder then ya sandwich meat
Cuz i come from the hood where the hammers be
I move fast but at a switch pace
N i pop in a listerine strip before u get all up on a bitch face
Moving your body like this
Gonna make me blow like a bottle of cris
I dont know noone hotter then twis
You got my temperature risin' from your hips to ur thighs an
That glare in your eyes that brighten up her horizon
It comes naturally i dont bribe e

ge mig snö och solbränna samtidigt. Utan ett solarium. Hur?

hdgcn

Backstreet boys och afghaida

Okej. Enligt Zerina ser jag ut som en AFGHAIDA, inte en ALqaida när jag andas i min tröja för att inte bli smittad av hennes nysningar. Vi lyssnar på lugna favoriter här i skolan, och just nu spelas " backstreet boys, I wiiiish I couuuld giiiive the wooorld too yooou". Ska fortsätta med medeltiden uppsats. Puss så länge

min mimsa

Jag och armin pratar om hur skötn det skulle vara att mysa med varandra.
Då säger han " prata inte om det nu, det är som att prata om frihet när man sitter i fängelset"
jag älskar den lilla pricken.

zozos mamma

O M G.
jag glömde berätta det viktigaste, zerinas mamma har köpt en present till mig. Min lilla snuttisbobogullis!
Hon vet hur mycket jag älskar paryfmen Diesel, så hon har köpt ett helt paket med diesel saker, bodylotion, showergel, och själva parfymen då. TACK TACK TACK! ska krama ihjäl den kvinnan så fort jag ser henne!

såld!

Hej !

har suttit och läst min bok hela dagen idag, för att få det gjort. Och jag kan itne riktigt säga att den är bra, menmen. Så långt har jag inte kommit i boken för att kunna förstöra dens rykte. Om den ens har något rykte dvs.
Det känns liksom som att ett barn suttit och skrivit boken, så om någon här i bloggen tycker om att läsa lättlästa böcker, here you go " SÅLD" heter boken, och är skriven av .. någon. Handlar om en flicka vars pappa dör, och hennes farbror börjar sälja henne. :)
Matte provet gick bra, jag visste vilken del jag inte skulle kunna. Så det var jag förberedd på redan innan, den andra delen " rättare sagt, dom två andra frågorna" får jag skriva vid ett annat tillfälle. Ingen big deal.
På tal om ingen big deal så skulle jag mer än gärna vilja ha en hamburgare nu. Och låt säga sisådär, 9 kg godis?
Ja.
A; heejsan hejsan
N; armin låt mig bara vara.
A; okejdå.
Tystnad.
N; men hallå, det är nu du ska vara gullig :(
A; men min lilla kattunge jag kan inte vara gullig hela tiden :(
N; men jo du måååste. ( täänker YESSS )
A; utnyttjar du mig för att jag är gullig?
N; mm ..
A; men det är inte så snällt ...
N; näe jag vet.
A; din lilla utnyttjare, du är så söt!

goot ya! ;)

love is in the air

Sådär, då var engelskan klar. Thank god!
Började med bosniskan, men allt blir så konstigt när man ska skriva på bosniska. En vanlig mening på svenska, är total tvärtom på bosniska. Så det blir förvirrande.
Iallafall, Imorn börjar jag kl 13.00. Men ska dit betydligt tidigare för allt fråga någon om matten, hur man räknar ut. får hoppas att någon vet hur man förklarar. Annars skjuter jag mig själv :)

Svar på frågan. " hur funkar du och din pojkvän så bra?"


Haha, jaa du .. vi Har väl också våra små tjafs för det första. Så jag menar, Man kan inte begära att ha ett perfekt förhållande. Det viktigaste är att du lyssnar på din partner, och din partner på dig. Att ni kommunicerar med varandra om något känns konstigt, eller om något är fel. håll inte på att hämnas på varandra, och gör inte saker större som vi tjejer har en tendens att göra. ( om det ens är en tjej som ställer frågan). Om det är en kille som frågar så bry dig inte om alla småtjafs din flickvän har, vi vill ofta tjafsa lite för att spica upp förhållandet lite. För att tvinga er att vara extra gulliga osv. När ni bråkar så tävla inte med varandra om vem som kan låta bli att höra av sig först, utan våga vara gullig! smsa du först även om du inte gjort felet, våga prata om saker. Och
det viktigaste! Tänk på saker ur din partners perspektiv, hade han/hon gillat det du gör?  Och var för guds skull inte avundsjuka på varandra! Lite avundsjuka kan vara gulligt, men att inte låta varandra göra saker är alldeles för mycket! Du är inte din partners liv, och fortsätter man så så kommer man inte göra något annat än att förlora personen. Hitta någon slags balans i förhållandet, va jämnlika. Och var inte en åsna heller, med åsna menar jag envis. Säg förlåt om du tycker att du borde göra det, och förklara för personen hur DU tänker. Om du märker att din partner inte säger förlåt för något, ja men fråga då " du har gjrot det här och det här, tycker du inte att du bör be om ursäkt då? vad hade du gjort om jag gjorde så?" tycker han/hon fortfarande inte att han/ hon inte bör be om förlåtelse, ja då får du lyssna på honom/henne istället.  Han/ hon kanske har en bättre orsak till varför inte ett förlåt behövs! 
Tyck om varandra!


plugg över huvudet.

Hallå :)

sitter och försöker klura ut matten, men det går inte! Imorn är det matte prov. Vilket jag aldrig kommer klara .. synd för mig. Massa uppgifter måste lämnas in. Så det är bara att sätta igång. Somebody caaalll 911, cisa kommer aldrig klara det här, oo no no

1. Litteratur uppgift- bokanalys. 13/11
2. Medeltiden uppsats  (?)
3. Engelska berättelse. 13/11
4. Bosniska- Min sommar
5. Bosniska- Mesa Selimovic
6. Bosniska- bok analys.

svar på frågan

Hallå.

Helt nyduschad och frusen är jag just nu. Vaknade kl 4 idag efter att ha varit vaken till kl 5 inatt.
Och nu känner jag huvudvärken smyga sig fram sakta med säkert. Funderar på att gå ut och jogga en stund,eller springa på min snygga Orbitrek som står på altanen :) men altanen är läskig. För alla ser mig, och jag ser ingen. Så jag skiter nog i den idén. Puss på er!


Glömde det där med den nya grejen på bloggen. Jag har fått frågor som flera bett om att hålla hemliga, Det är mååånga som ställer likadana frågor. Så ni som vill fråga kan jätte gärna skriva anonym ifall att det är pinsamt att skriva namnet. Så kan jag visa upp frågorna på kommentarerna och slippa ha dom för mig själv.
Jag är hemskt ledsen för att jag inte hunnit svara. Men jag lovar att jag tar tag i det nu. 
Jag har fått 6 likadana frågor. " HUR VET MAN ATT MAN ÄLSKAR NÅGON? "

- Jag kan säga såhär. Alla vi ser olika på kärlek, Och därför kan inte jag svara på hur man vet att man älskar någon. För det beror på vad just DU anser kärlek vara.
Vissa tycker att öppna förhållanden är kärlek, dvs att båda partnerna får vara med andra tjejer/killar. Andra tycker helt tvärtom, att man inte får göra något annat alls, inte gå ut, inte prata med andra, absolut ingenting. Vissa tycker att kärlek är regler, andra inte.

Jag tycker
att kärlek är att tycka om att vara med varandra, att ha kul tillsammans, att din partner inte bara är din kille/tjej utan även en människa som förstår dig och respekterar dig.
Så hur vet man egentligen att man älskar någon? Jag tror att man kommer veta det när man väl verkligen gör det, eller så växer det fram med tiden. Jag vet att man som ung i princip älskar vem än man är tillsammans med, eller rättare sagt, tror att man gör det. Och med åren växer man ifrån det och börjar se på kärlek på ett helt annat sett, och det är lätt att inte skilja på att älska en person, och att älska det du och den personen har. Tänk efter, älskar du personens personlighet eller älskar du det ni har? Många gemför sitt ex med personen man är med nu. Gör inte så, var inte "nöjd" med din kille/tjej bara för att han/hon är bättre än någon du var tillsammans med innan. alla har sina brister, och om din nya partner är bättre än din förra betyder det inte att du måste nöja dig med det du har och inte kunna begära mer. Glöm inte hur många människor det finns i världen som säkert är jätte bra. Våga säga till dig själv att du är värd någon bättre om det skulle kännas så. Samtidigt så är det fel att göra tvärtom också, att se ner på din nya partner för att han/hon har brister som din förra partner inte hade. Älskar man någon så ska man kunna förbise personens brister, kunna acceptera dem och kanske tillochmed tycka att dom är gulliga och börja älska personens brister.

Så för att ge svar på frågan - Att älska en person kan betyda tusen olika saker. Men fundera på om du hellre skulle vilja vara med någon annan eller just med den personen? Och egentligen. Varför ens behöva ett svar? Är det någon skillnad på förhålandet om du är säker på att du älskar personen än om du inte vet det?

Va med den du vill, den som gör dig lycklig, som du själv gör lycklig, som behandlar dig bra, som värderar dig högt och du henne/honom. Va med den som förstår dig och som hjälper dig, någon som du själv mer än gärna vill ställa upp för. Vet du det så behöver du inte veta om ni älskar varandra eller inte, TYCKER NI OM VARANDRA MYCKET SÅ RÄCKER DET LÅNGA VÄGAR. Jag tror att vi alla kommer till punkten då hela kroppen säger " jag älskar henne/honom" Och när det väl händer behöver vi inte andras hjälp. För då är det klart som solen.  Så mitt tips till er. Håll tanken på en sak " jag är lycklig med dig, och mer behöver jag inte veta än så länge" 
Så ska ni se att allt löser sig.

Hoppas att svaret varit lite till hjälp iallafall!

-

så fort jag blir glad så spottar du på min lycka.

TJINGALING

Hejhejhej :)

sitter här i min rosahet. Helt ensam. förutom mina pape ( sockor) som är vita :) ( som jag fått av armin)
Det är väldigt typiskt mig att dras till rosa, och ljusa färger i allmänhet. Mitt blonda hår,mina blåa ögon, mitt svenska utseende, min längd och rosa kläder på köpet får mig att se ut som en barbie. Och detta är helt omedvetet. Det är först när någon av mina kompisar kallar mig barbie som jag inser att jag kanske liknar en barbie, däremot en lite mer "plus size" barbie. VILKET vi ska vara glada för ;) !

Målade naglarna precis, en udda färg. Ingen aning varför man målar naglarna i en guldglittrande nagellack. Men men, vill man matcha sin nya demper ( tjocktröja) så får man faktiskt gå runt med ett sådant!

Tusentals människor har ringt mig de senaste dagarna angående festen i nkp. ( närmare sagt ca 7 personer)
Så jag tänkte skriva det här så alla förstår hur jag, NARCISA, INTE går på halid beslic konsert. Som annars fanns med på varje jävla fest. För det första har jag absolut ingen lust alls att festa överhuvudtaget. Jag har hamnat i någon slagt psykisk kris där jag hellre tar en pormenad vid sjön, tänder lite ljusi mitt rum och läser en bok, eller tittar på en romantisk film och gråter. Än att lyssna på halid Beslic för 4 gången som knappt har någon ork att ta en högre ton, eller orkar sträcka ut sin 60 år gamla hand ut i publiken så man får känna på den jäkla armen för en gångs skull efter 4 gånger! Och nu känner jag ju de flesta som läser denna blogg. Och jag är helt säker på att ni tänker " men shit, man går ju inte dit för HONOM bara, man går dit för att ha kul" För er som tänker så ska jag säga er en sak. LÄS DEN UNDERSTRUKNA TEXTEN OVAN! :)

flera personer har kommit fram till mig och frågat var jag köpt min päls halsduk. Så jag kan likagärna tala om det för. Den är köpt i Italien av min kära mamma när hon var ung, den är äkta och den kostar en förmögenhet ( typ)
f

gfe

Kan någon råka skicka dessa hem till mig? snälla? någon'? anyone?anyone?someone?
Inge stress mina kära vänner, det är flera månader kvar till nästa sommar. Inte behövs bikinisar under vintern =)