tisdag

Hej!
Sitter och lyssnar på skön lugn musik. Vilken dag .. phuh .. not in a good way däremot. Jobbade från kl 8 och åkte till rättegången runt kl 12. Mentalt påfrästande kan jag säga .. Mer än så vill jag inte skriva. Hoppas bara att personen i fråga får en rättvis dom. Nu ska jag fortsätta ta det lugnt. Jag känner fortfarande av febern och halsondan vill jag inte ens gå in på. kaaan inte klockan bli 21 så jag kan somna. Agh
Ta hand om varandra

i was always here.

Jag sitter och skriver med ena ögat stängt. Så trött är jag.
Igår kväll impuls åkte jag till zerina för att catch upp med mina vänner. Efter allt skratt och gråt ( som blir allt vanligare these days) blev det helt enkelt för sent för mig för att sätta mig helt ensam på tåget och åka hem.
Det fick bli en sleepover trots det att vi båda skulle jobba dagen efter (idag). Efter att ha suttit uppe halva natten och spelat spel med andra vänner så somnade vi till slut. Bara 4 timmars sömn fick vi. Fy och fy. Vi lär oss aldrig.
Nu tänkte jag ta en dusch och sedan lägga mig. Imorgon väntar en stor dag. Jag är nervös och orolig.
Tanken var att ta en fin bild, en såndär söt vinterbild- mysig. Istället ser jag ut som typ moder Theresa eller heliga Birgitta, ja  .. ni förstår ..

,


E od kad mi se nisi javila

Ja nikome o tebi ne pricam
samo vrtim film na sto nacin.

Is your heart still mine?

.

dumma förkylning

2 hela dagar sen jag skrev sist. Så är det när man inte har något vettigt att komma med.
Gick hem två timmar tidigare från praktiken. Har under tre nätter vaknat under nätterna för att jag känt mig sjuk.
jag har ingen aning om hur jag pallrade iväg mig till förskolan idag. Varje litet ljud var som en kniv i huvudet idag, tänk er då 12 skrikande barn. Aj.
Duschade när jag kom hem, tog två alvedoner och en ipren och somnade, efter 2 timmars sömn hör jag pappa fråga " cisa, cisa, hocesli caja? "mm" hoces li sa limunom? " mm"  ( vill du ha te, med citron?) svarade jag och gick upp helt svettig pga febern, duschade igen, la mig i soffan och inväntade hela familjen. Sedan dess har vi tittat på film och skrattat. Varför är det så att man alltid känner sig som en liten flicka när man är i närheten av sin pappa? Jag kan tänka mig att jag kommer sitta där en dag, men två egna barn, och ändå känna mig som tummelisa när jag är med pappa. Haha!
Anyway, hoppas att jag lyckas bli immun mot alla sjukdomar och bakterier som finns på förskolor/skolor. Annars får man väl börja rethink ens val av utbildning och framtida jobb.

pavati

dead curica typing. Jobb från 7 imorgon. Sov gott! 

realan/na

Hej!
För första gången i mitt liv så har jag inte en låt från typ Dino Merlin i huvudet, eller kanske Rihanna eller typ Hurts i huvudet, den här gången sjunger min hjärna " tip tap, tip tap, tippe tippe tip tap, tip tip, taaaap"
haha. Jag är helt slut just nu. Slut på ett härligt sätt. Imorgon blir det ännu en dag på förskolan och jag längtar redan efter de små filurerna!
Innan jag kryper under täcket så tänkte jag skriva av mig lite av min frustration.
Varför i hela friden förfinar människor sina liv hela tiden? Personer beter sig som om de vore totalt omänskliga, iskalla och känslolösa. Come on! Det är en sak att klaga hela tiden, men att spela någon slags teater för någon annan är något helt annat. Att ha dåliga dagar och vara ledsen är inte något att skämmas över, om något så är det lika vackert som att kunna skriva härliga och ärliga kärleks-lycko känslor.
Sluta vara så stela och bli lite realistiska!


Med dessa ord säger jag godnatt!

äntligen måndag

"äntligen" är dagen över. Jag har varit totalt ineffektiv den här helgen. Skönt har det varit men fan heller att jag sitter hemma en dag till. Imorgon blir det en heldag på förskolan och jag ser fram emot det! En sak som jag däremot fruktar är att gå ut i kylan efter att jag duschat imorgon. Usch!
Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och titta lite tv innan jag slocknar.

Sov gott alla ni!

.

‎"If You love someone tell them, because hearts are often broken by words left unspoken.."


rainy sunday. SUNday.

Godmorgon till alla er som säkerligen festade igår. Själv somnade man runt halv två igår ( vilket är riktigt tidigt för mig). Har inte kunnat somna fören kl 3-5 om nätterna i flera månader nu. Gick upp strax efter 11 idag och möttes av en överpigg mamma som ville ut och gå .. i regnet .. I REGNET?! phah. Not gonna happen.
Tänkte städa mitt rum då det ser ut som en bomb och sedan får vi se vad som väntar mig.
Ha en bra dag alla ni där ute :)

.

In time, you'll regret the choices you made when your pride and your ego got in the way.

sasa

Sitter här med min stora feta bosniska tjej hahah. (snygg).
Vi har precis kommit in från kylan, och skrattar numera åt allt och inget. hehehehehehehe
Tänk om jag kunde liveblogga? alltså sätta på kameran och låta er höra och se vad vi gör. Det hade blivit en succé!
Vi lyssnar på bosniska deprimerande låtar, eller rättare sagt - jag lyssnar på dom deprimerande medan zerina klämmer in en och annan "untz" låt för att pigga upp mig, det slutar med att vi båda ligger på golvet av att shaka ihjäl oss. Sen tar jag fram låtar " niiije meenee duuusoo uubilooo, uubiiloo viinoo ruuumeenooo, ubila me ljuubav tvoja nevjeerna" till " iiiim seeexxyyy and i knooow iiit" till " puuustiitee me da se duusom raastaaviim"
Tredje världskriget kommer snart bryta ut mellan oss och våra låtval.
jag ser iQ befriad ut. Det bjuder jag på :))

naaattuuuggla

Klockan är snart ett och jag känner inte av minsta trötthetstecken. Kul.
Jag har hamnat i en hemsk cirkel då jag är helt död om dagarna och istället vaknar till liv på nätterna. Så fort klockan slår 23 så vill jag hitta på något. Får sån konstig energi helt plötsligt.
Imorgon, tro det eller ej, så har jag tvättstugetid. Gissa om man är up for it. Näääe, inte riktigt.
Hoppades på utgång med vännerna men så som det ser ut nu kommer jag ligga hemma hela helgen.
Varför är man tjej?
En annan ond grej är att jag blir hungrig sent. V a r f ö r? Jo, för att jag lever något slags nattliv och då äter man och gör allt annat under nätterna. Jag behöver fan hjälp. Ska vakna övertidigt imorgon och hålla mig vaken så jag så småningom kan bli trött runt kl 23 som alla andra normala, fina människor. Istället för att vakna till liv vid den tiden.
Iallafall, välkomna hit alla 46 nya läsare. Hoppas att ni är normalare än mig. Sov gott!

Hela jävla stockholm

För någon dag sen åkte jag iväg till stan för att köpa med mig lite böcker inför nästa kurs.
Det var sådär mysigt och mörkt ute. Jag minns inte exakta författaren eller titeln på boken, men för ett tag sen läste jag om hur vi människor fungerar offentligt. Vi mäter människor redan vid 10 meters avstånd, uppifrån och ner, nerifrån och upp för att skanna in ifall att denna person framför oss antingen är ett hot eller eventuellt någon intresseväckande. Vi människor fungerar lite som djur, men trots detta så älskar jag djur mer efter varje gång som man blir sviken av en människa. Anyway, där gick jag helt ensam i vår vackra huvudstad. Köpte mina böcker och höll dom hårt mot mig för att inte känna kylan. De fina julpyntet som pryder gatorna brukade vara så vackert att man kände sig bubblig och glad varje gång man lyfte huvudet och såg det lysa upp hela drottninggatan. Nu påminner det bara om något dåligt. Som ett slag i magen. De där ljusen är inte fina och mysiga längre. Inte för mig.
Hela j*vla staden har blivit ful och jag kan inte med ord förklara hur mycket förakt jag känner för centralstationen.

kalla fredag.

Underbara fredag. Vädret kan nästan inte bli värre och kylan är helt outhärdlig.
Idag tänker jag inte resa mig ur soffan förutom om det börjar brinna eller liknande. No way. Jag har världens magvärk och är helt skakis sen igår. Känner mig allmänt klumpig och konstig. Idag kommer även vårt beställda svarta badkar, jag kan inte bli gladare!
Planerade att träffa mina tjejer idag, men det ser fan inte ljust ut för oss. Jag som saknat dom så mycket.
Vi får se!
Favoritreklamen.

en vanlig torsdag

När det är dags för mig att sova så får jag alltid konstiga tankar i huvudet. Förutom det så får jag för mig att blogga om oväsentligheter, jaja.
Snart är det nyår, jag har redan planerat hur min klänning ska se ut men jag vet varken var, hur eller med vem jag ska fira nyår med. Ack. Fin ska jag vara iallafall. Eller mer söt kanske, eller vacker. Inte snygg. Att vara snygg är inte kul, eller hur? Är man snygg så tolkas man som lite kaxig automatisk. Kaxig är inte fin. Fin är fin och söt är söt.
Jag är förvirrad. Jag är förvirrad och omringad av en bunt andra förvirrade själar. Min mobil ligger ungefär 20 cm ifrån mig, den har ringt och jag har fått 6 sms. Utav vem?- kan man undra. Men helt ärligt - jag bryr mig inte.
Säkert bara ännu en förvirrad själ som tänker lika konstiga tankar som jag. Jag har lyssnat på We found love låten säkert 28 gånger, jag lyssnar på början och så trycker jag på repeat- om och om igen.
Musik är terapi. Helt plötsligt känner jag ett lyckorus. Ibland behöver man inte göra mer än att ligga i sin säng och bara vara för att inse hur lycklig man egentligen är, hur mycket man har i livet och hur mycket mer man kan uppleva och få. Aah! lyckorus lyckorus lyckorus.
Sms nr 7.
Vaaaarför kan jag inte publicera bilder?!

vingar

Hallå
ligger i sängen och nästan halvsover efter dagens seminarium. Hann inte äta något mer än en macka som jag fick med mig i all hets imorse. På det blev det en Redbull så nu känner man hur kroppen är slut men hjärnan är på topp. Wow ..
Jag har fått en sån konstig plugglust att jag vill hoppa på alla möjliga utbildningar, eller rättare sagt - det känns som att alla utbildningar är heeelt rätt för mig. Idag satt jag på tåget och så slog det mig -> klaaaart som faan jag ska bli polis?! Apotekare?? heelt klart terapeut, eller varför inte politiker? Haha .. jaa, jag antar att vi alla hamnar i perioder då vi antingen inte vet ett dugg om vad vi vill bli, eller som i mitt fall, att vilja bli allt!
Nu tänkte jag planera veckan då jag kommer ha fullt upp. Fullt upp = bra!

att sätta ord på känslor

It's like you're screaming, and no one can hear
You almost feel ashamed
That someone could be that important, that without them you feel like nothing.
And no one will ever understand how much it hurts
You feel hopeless
Like nothing can save you.
And when its over, and its gone.
You almost wish that you could have all thats bad stuff back
So that you could have the good.

Satan i gatan

Du går med blicken vänd, kan du ha sett mig än?
Nån borde byta stan, för nu kommer allt tillbaks
Ett födelsedagshotell, en vanlig skanstullskväll
Minns bara allt det bra, allt som var du och jag.
Men aldrig, aldrig kommer allt tillbaks.
Aldrig Aldrig, allt som var du och jag.

bebis

Det har varit lite knasigt med bloggen sedan igår så allt jag skrivit har hamnat i utkast, att publicera inläggen nu känns lite halvt som halvt. Imorse var jag uppe med tuppen och gick iväg till min praktik plats. Det är en så stor skillnad mellan att sitta hemma med böckerna och läsa om hur man ska göra, men att verkligen få gå ut på praktik bland barnen ger mig en "aha" upplevelse varje gång, det finns inget finare än att få vara med barn och se dom utvecklas.
Under förra praktiken var jag med på en förskola bland äldre barn (6 åringar), dessa små filurer hade tusen olika frågor och tankar, och det var lite livligare att vara med dom, när jag väl kom hem var jag alldeles utmattad.
Idag var jag på en småbarnsavdelning där de flesta var mellan (1-3). Det var riktigt mysigt och framförallt lugnt jämfört med de äldre barnen.
Under vilostunden idag insåg jag att mitt jobb är svårslaget. Bebislukt, värme, härliga skratt,leenden, kramar, pussar, lärande, utveckling och dessutom en sovstund!! haha

gone little bad girl

Heej
det är inte mänskligt att vakna kl 6 på morgonen, inte heller att sitta på tåget kl 7. Ibland har jag lust att hoppa av plugget och nöja mig med att sitta bakom kassan i konzum. Som om det vore en lösning, det jag pluggar till är snäppet värre. 20 ungar som vill olika. Ye y.
Var hemma kl 2 efter seminariumet, åt med mirela och gick iväg för att fixa naglarna. Nu sitter jag här med huvudvärk som vanligt under vinterhalvåren. Ska alldeles strax ta en lång varm dusch och sedan lägga mig och läsa bok. Förr brukade jag älska lugna kvällar + lonely time. Nu är det inte lika uppskattat kan jag lova.
Jag har aldrig varit en person som tycker om fester, men på senaste tid har det varit den enda sysselsättningen som fått mig på andra tankar. Snart är jag däremot back on track!

dancing in the dark

Haaallåå :)

Jag är dead and gone. Istället för att ladda batterierna under helgerna så slösar jag på dom ännu mer.
Idag ska jag ha en ta-hand-om mig dag. Tänkte springa iväg och köpa lite fika och dricka en kopp varm glögg, läsa lite ur kurslitteraturen och bara vara.

Abir ligger fortfarande och sover i på andra sidan sängen. Hur väcker man en aggressiv människa?
Puss på kinden, skaka lite lätt, ropa aabiiir, "råka" tappa något, hosta? Ja fyfan, i've tried it all.
Hon får vakna självmant.


Nu drar jag!

ökenråtta

Faaan vilken härlig dag! Soliga höstdagar är det mysigaste som finns. Snart ska jag göra mig i ordning och sedan iväg för att möta mina vänner. Ikväll blir det födelsedagsfirande i Flemingsberg. Att komma på vad man ska ha på sig är ett helvete, klänning, kjol, jeans, leggings? Vi får allt se.
Tänkte vara duktig och ta lite bilder ikväll också.


dagens sms - " jag slickar mina golv av panik, känner mig som en isolerad ökenråtta i en tom ostbågs påse. Jag hatar pappersarbete!" 

hahah. Kram på er

another thursday

Hej!
Tvättstugan+3 våningen är inget att leka med. Jag har haft mjölksyra i benen hela dagen haha.
Jag sitter här och försöker välja ut lite bilder som ska sättas upp i ramar på väggen. Äntligen fredag imorgon, jag längtar ihjäl mig. Behöver vila och jag behöver vara med mina tjejer. Iiiinte kul att bo en station ifrån! :(
Nu tänkte jag titta på några avsnitt av The big bang theory, sen blir det sängen för min del. Kram

this is what im made of

Hallå :)
Vi har äntligen dusch här hemma. En hel månad har vi varit utan dusch, en hel månad! Förstår ni hur det är att alltid behöva åka till någon annan för att duscha? Nej .. det gör ni såklart inte.
Vi hade seminarium hela dagen idag, att sluta kl 5 är inte rimligt. Sista timmen satt jag med huvudet i bänken och tänkte på mat. Jag äter en knäckemacka och den "håller" mig mätt hela dagen. Måste måste bli ändring på det.
Jag är helt slut, och det blir inte bättre utav att behöva vakna kl 7 imorgon för att hinna med allt hemma + vara i tvättstugan till kl 22. Återigen är det bara att ta med böckerna ned dit och plugga. Varmt, skönt, luktar gott och i min ensamhet. Min nya fristad.
Nu blir det några avsnitt av Teen mom sen blir det läggdags för mig. Sov gott hörrni!

.

Ringsignal.

Dont wanna feel a thing.

Jag vaknar glad. Springer till tåget. Springer till föreläsningen. Allt runtomkring är suddigt. Går in. Finner en plats längst bak i aulan. Smyger dit. Lyssnar på föreläsningen koncentrerat, passionerat, intresserat. Antecknar antecknar antecknar. Du smyger förbi. Du tittar på mig. Jag ler och tittar ner. Hjärtat fylls av kärlek. Hjärnan fylls av endorfiner. Jag är så lycklig. Lyssnar igen. Glömmer bort dig för en stund. Tittar åt sidan, ser dig svagt bredvid mig. Jag lyssnar igen, koncentrerat,passionerat. Jag antecknar, skriver, tänker, reflekterar. Du är tillbaka igen, så fin. " Det var allt för den här gången". Jag packar ihop mina böcker, sätter ned dem i väskan, sätter på mig mössan. Vantar. Väst. Rättar till skjortan. Blicken famlar runt. Den letar. Letar efter lyckan. Den vandrar i rummet. Var tog du vägen? Tittar ned i blocket. Var är anteckningarna? Var är allt jag skrivit ned? Ett tomt blad. Helt blankt. Istället ett namn, hårt inristat. Så hårt att det står på pappret efter det, och efter det. Jag slår ihop blocket. Jag skäms. Tar mina saker. Skyndar därifrån.

walking dead.

äääääääntligen är jag klar med examinationen. Jag har varit vaken alldeles för länge och snart ger kroppen fanimig upp. Imorse vaknade jag omänskligt tidigt och efter att ha snoozat i en hel timma var det bara att higfiva sig själv i ansiktet och hoppa upp. Eller ja, inte riktigt hoppa upp då jag faktiskt gick runt som en zombie med adidassträck i hela ansiktet ( kuddmärken). En minut över 8 imorse satt jag på tåget. Jag kom inte hem fören klockan 18 och då var det bara att sätta igång med pluggandet. Go me.


tonårstankar

Hallåå :)
Äntligen är jag hemma efter att ha sovit borta och gjort stockholm osäkert tillsammans med mina tjejer.
Vi har festat 5 dagar i sträck. Det vill säga. Festat - kommit hem runt kl 5 - sovit till kl 3 dagen efter - ätit - förfestat-fixat oss- festat och så om igen. I 5 dagar!! Vaarför i hela friden gör man så mot sin kropp?!
För första gången har jag faktiskt känt mig som en riktigt, riktig tonåring som inte tänker på mycket annat än att bara ha kul! Det här behövdes verkligen. Idag insåg jag att den här livsstilen inte fungerar i längden så det är bara att ta tag i böckerna, yey. Ska lämna in ett arbete lite snabbt ikväll och sedan blir det sängen för mig. Jag är helt slut.
Jag har haft grymt roligt de här dagarna och nästa helg blir det samma visa. Roro fyller år (?) haha, vänner från Motala och Göteborg kommer att befinna sig i Stockholm. Jag längtar!

 

hårfärgen tack!


my love has two different faces


12.03

Ännu en grå och tråkig höstdag. Fy.
Tänkte duscha och göra mig lite fin och sedan kila iväg med min fina och umgås. Har inte fått mer än 5 timmars sömn inatt då några fulla fjortisar stått och bråkat under mitt fönster. Trots att jag bor högst upp i byggnaden så hörde jag vartenda ord. Det var ett par som bråkade om att killen sovit över hos en annan tjej efter en fest etc. Efter ett tag ville jag nästan själv sticka ut huvudet genom fönstret och skrika " OOOH HOOLD MY PUUDEL". Men det gjorde jag inte .. tur var ..
Det är så intressant hur tjejer snabbt hamnar i något slags underläge. Jag blir så besviken och frustrerad.
Nu ska jag måla några ramar och välja ut vilka bilder som ska sättas upp, jag har en hel del ramar som ska upp så det blir en hel del bilder också. Kul!
Ta hand om varandra

.


I choose u

Fikade med min fina tjej idag. I flera timmar satt vi och pratade om allt.
Vi skrattade, var arga, var ledsna, frustrerade, glada, överlyckliga.
Det finns inget bättre än att ha en riktig bästa vän. Förutom det så planerade vi helgen tillsammans och lite annat.
Efter det blev det gymmet för mig, och sedan kom jag hem. Har haft huvudvärk hela dagen och är så himla förkyld igen.
Jag älskar vintertider, även om man inte har någon att mysa med och uppleva alla vackra höst och vinterdagar med, så blir jag ändå himla lycklig utav att tända ljus, krypa under ett täckte och titta på film med en god kopp te. Mmh!
Nu ska jag ta en dusch och börja läsa de nya kursböckerna.