Lazy song

Fredag hela veckan. Så känns det i mitt huvud just nu. Känner ni igen reklamen där dom sjunger typ " måndag gör jag ingenting lalal, tisdag ser jag mig omkring lalal". Japp, där har ni mig. Jag har liksom ingen skola och thats it-

Däremot har jag en hel del att packa och sådär. Men det är en annan femma.
Nu blir det mat!


00.19

Jag ligger helt utslagen i sängen efter denna dag. Morgonen började med att blev väckt av mina otroligt vackra grannar som skriver så högt att man tror att någon blivit stucken eller liknande. Sjukt. Efter det somnade jag om och hörde mobilen ringa. Såklart kunde ju inte jag förstå varför någon skulle vilja väcka mig så himla tidigt på morgonen, men det var ingen mindre än Karolina från min grupp som skriver att vi ska mötas kl 11. Nu var klockan redan kvart i 10, det vill säga, mitt tåg går om 20 minuter.

På med kläderna och hoppa in i skorna var det enda jag tänkte på. Efter den muntliga examinationen lunchade jag med S och efter det blev det en lång och skön promenad på söder + en del shopping för oss båda.

Var hemma vid kl 18 och då var det bara att börja packa lite grejer till flytten. Nu ligger jag här och kan absolut inte förstå varför jag är vaken, vad jag skriver eller varför jag skriver det här. Äsch.

Puss och sov gott! :)

last words

Tänkte avsluta dagen med ett kort inlägg. Jag är helt slut i både huvud och ben och det ska bli himla skönt att sova. Just nu väntar jag på att ipoden ska laddas klart så jag får krypa ner under täcket. Imorgon blir det skola och en härlig lunch med en kollega innan jag eventuellt beger mig mot jobbet.

Ta hand om varandra och sov gott

music



Det skriker fjortis om den här låten. Men jag tycker om den ändå!

driving lesson

Hej :)

imorse vaknade jag återigen jätte tidigt trots det att jag faktiskt inte har något speciellt att göra förutom att plugga- återigen. Blä. Ska se till att få allting klart de närmsta timmarna och sedan ska jag ut och övningsköra med pappa.





Såhär såg det ut sist. Söt tjej med rosa nagellack kör en Jeep. Det ser inte helt friskt ut. Jag tycker inte om bilar!

17.50

Hej :)

Ska man ens börja med hej? Liksom .. jag hälsar på er, men ingen hälsar tillbaka. Så jag blir ju dissad dag ut och in i princip. Jaja, Jag kom precis hem och sitter just nu med tacos i högsta hugg. Har varit på min gamla skola och hälsat på alla söta människor. Jag önskar inget mer än att alla dom fina tjejerna kommer långt i livet och blir precis det dom vill! Fina, fina tjejer.

Jag har ännu inte börjat på min examination. För tillfället hatar jag allt som har med plugg och dator att göra. Speciellt när alla andra här hemma gör andra roliga grejer. Man vill liksom hellre titta på film med mamma, mysa med pappa, skoja med mirela eller vad som helst. Nu har alla gått sina vägar så jag passar på att blogga och börja skriva. Ska försöka mitt bästa att bli klar ikväll. Verkligen den här gången!

Ska försöka skriva lite mer ikväll, något mer intressant. typ. 


yadayada

Jag måste inleda den här inlägget med att Lady gaga är den mest retarderade människan som jag någonsin kommer ha skådat. Fy och blä. Verkligen. 

Back to normal- Jag vaknade kl 9 imorse trots att jag är helt ledig. Igårkväll somnade jag på soffan redan klockan halv 8 efter en heldag på förskolan. Gud vad härligt och gud vad man blir trött! Från och med idag och till på måndag blir det examinations skrivning för min del. Det och inget annat. Om någon undrar vad jag ska skriva om så kan jag tala om att jag inte har a clue.

Förresten är jag inget annat än besviken på människor och deras egoism. Wow säger jag bara. Alla bryr sig bara om sitt egna arsle och inget annat. Tråkigt verkligen. Synd att man känner att man borde bli likadan ..


Nog om tråkigheter. Nu blir det stan och shopping för mig, all alone. Skönast så. Att känna sig trygg i sig själv och med sig själv är det bästa som finns, att verkligen inse att man inte kan trivas bättre med någon annan än sig själv.
Å andra sidan hade det suttit riktigt fint med Armins arm på min axel. Men det är en annan historia .. kram på er.

17.08

Hej

Egentligen borde ja inte alls sitta här och skriva mitt under mitt städande och fyllande av flyttkartonger. Äsch.
Dagen i ära har jag faktiskt bara varit och handlat mat med pappa.

Nu är det bara att fortsätta :)


Lördag

Godmorgon (?)

Jag vaknade runt kl 10 imorse efter en hel natts plåga. Näsan fungerar helt enkelt inte alls och min hals gör jätte ont.
Det är bara att inse det faktum att jag verkligen är förkyld och har bihålsinflammation. Life sucks. Idag är det bara att bädda ner sig och bli frisk!  På onsdag ska jag för första gången "jobba" på en förskola för att se hur det känns, jag ser verkligen fram emot det så därför är det bara att bli frisk. Lite kramar och pussar hade säkert påskyndat min tillfrisknings process ..


.


Lovesong

Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am home again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am whole again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am young again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am fun again
However far away I will always love you
However long I stay I will always love you
Whatever words I say I will always love you

I will always love you


Oh boy

Jag är helt besatt av Adeles alla låtar. Hela hon är ren perfektion för mig. Hon är så himla vacker och hennes röst gör henne helt fulländad!  Vartenda ord hon sjunger ger mig rysningar och jag relaterar till nästan alla hennes låtar. Även de som bara hon gjort en cover på ger låten en helt ny bättre vändning. I love it!


Idag har jag mått bättre trots min sjukt jobbiga förkylning & min bihålsinflammation. Usch.




Oboy botar alla slags sjukdomar ;)

worlds greatest

Ännu en regning, lurig dag. Egentligen har jag inte lusten att prata alls, ännu mindre skriva. Men på något sätt känns det skönt att bara babbla struntsaker här i bloggen. Imorse vaknade jag tidigt trots att det faktum att jag är ledig alla dagar förutom tisdagar och torsdagar. Lovely. Fastän jag kan önska att det hade varit skönt att vara sysselsatt alla dagar, sitta på seminarum och lyssna på världens bästa och tuffaste mentor. Då tänker man på annat helt enkelt, annat är bra!

Idag var jag ute och sökte efter en VFU plats. Gick in på en förskola och blev helt tagen av bebis lukten, den där varma söta, speciella, underbara lukten. Hela själen log när jag fick se dom små komma fram till mig med nappar och små blöjor, helt nyvakna. Jag har hittat helt rätt var det enda jag kände. Världens mysigaste jobb.


Nu ska jag packa ner lite grejer från bokhyllan i lådor. Flytten närmar sig.

Ta hand om er



friends <3

Idag har jag varit och köpt säng, äntligen en säng som är dubbelt så stor som den jag har nu.
Alldeles strax ska jag klä på mig och gå ut och gå med mina fina vänner.



i cant make you love me if you dont.


Jag är nu, och kommer troligtvis förbli i en sån period när varje sorglig låt påminner om mig och den situation jag står i nu. Jag är ledsen att jag tar ut all min negativitet i bloggen men just nu ser livet ut så för mig, och därmed också bloggen. Jag har svårt för att påminna mig själv om att inte alltid behöva sätta upp en fasad, inte alltid låtsas vara glad. Det är helt okej att vara ledsen och sårad, att vara arg och besviken, att känna sig vilsen och ensam. Allt det är okej och det får man inte glömma.

Idag satt jag på tåget och lyssnade på musik, rätt som det var träffade en låt mig rakt igenom hjärtat och jag började stortjuta för mig själv. Jag beslöt mig för att gå av stationen innan och istället gå till skolan. Där var jag, ledsen,arg,besviken,vilsen, sårad och ensam. Ändå log jag av tanken att jag är min egna bästa vän, jag har alltid mig själv och är den enda person jag behöver lita på.

Ta hand om varandra

22.19

Ännu en sån där vanlig, trög söndag.  Jag vet inte riktigt varför, men jag tvingar mig själv att tycka dåligt om söndagar. Fastän jag faktiskt inte alls ogillar söndagar så låtsas-gör jag det ändå, för att det känns lite sådär förbjudet att tycka om dom haha. Do you get me? Samma sök som typ bönor, alla barn i klassen gjorde konstiga ljud när man pratade om bönor när man var yngre. Likaså gjorde jag. Fastän jag älskade att äta mammas grah! haha. ( bosnisk rätt).

Idag packade jag och pappa ned grejerna från vinden. Sedan försökte jag sova en stund men eftersom att barnen på min gård leker som om de vore på en circus så fick jag inte mycket sömn. Ett tag ville jag hoppa runt i rummet och leka hoppa hage med mina imaginary friends som för övrigt skrek som galningar på gården. Tur är så är mitt fönster vänt mot precis just den gården, circus gården. Y ey .

Istället blev det att färga håret och ha en allmän tjejdag med mig själv. Välbehövt!
Imorgon är det skola för min del. Mindre kul. ( också en sak som jag låtsas ogilla hehe)

Här har ni en bild på området var vårt klassrum ligger. Världens skönaste stället och jag känner mig verkligen rofylld när jag går där tidiga mornar. Hela själen ler liksom.




22.39

Hej! ( till the one and only Zerina, och kanske någon annan stackars stackare som har zalutati hit)
Imorse blev jag väckt av ingen mindre än mirela som pratade i sömnen. På ett ungefär lät det såhär
" mamma och pappa, mio möbler, köksbord och sängar .. pappa är här om 30 minuter"

Och jag svarade något i stil med " tänk om ja har ont i magen". TÄNK OM?! hur efterbliven får man egentligen vara liksom. Hur djupt sover jag? Ser jag in i framtiden? Nejnej. Jag är bara hemskt förvirrad när jag blir väckt.
Iallafall så var det bara att resa sig upp och sätta in linserna. Efter en halv dag ute bland affärer så kom jag hem och lagade mat och efterätt åt oss, tillsammans med mirrefirre.

Efter allt blev det film för tjejerna i familjen. Nu ligger jag här och lyssnar på gamla låtar, som typ Toni Braxton.




När vi ändå pratar om gamla grejer, så tänkte jag passa på lägga upp en gammal bild också! :))

identitetskris.

Det är så jobbigt ibland att känna sig helt ihålig. Någon därute kanske förstår vad jag menar. Man känner sig lättsårad och nätt. Allmänt känslig och liten. Det är så jobbigt att den person som förstod är den som orsakat denna känsla. Det är så jobbigt att hamna i en ond cirkel och att känna sig beroende av en person. Känna att man är en del av någon annan, eller att en annan är en del av dig. För vem är man sen när man inte har den ena delen? Ska någon annan fylla denna tomma plats eller går man bara runt så? fortsätter halvtom med livet .. Vad gör man?

Jag har hamnat i en identitetskris och det måste vara det tuffaste jag upplevt i mitt liv. Jag vill bara bli bättre och starkare men hur man än vrider och vänder så står man still. Det är stor skillnad på att vara personlig och att vara privat, och det värsta jag vet är att visa mig svag eller ledsen. Jag är inte van vid att vara privat, speciellt inte om det är något negativt i mitt liv. Men ibland känner man att man spricker om man inte ropar ut.

Jag är så nere att jag kan börja gråta på bussen, på tåget, på väg till skolan, när jag tittar på tv, när jag duschar. Överallt. Jag har ingen kontroll över mina tårar eller känslor längre. Jag har ingen kontroll över mig själv. Den kontrollen har någon annan tagit helt enkelt. Hur tar man tillbaka den? Jag som alltid håller god min och är stark känner mig som ett litet barn i sandlådan. Jag skäms för mig själv. Ingen annan.

En ursäkt betyder inte alltid att du har fel och den andra personen rätt,
det betyder bara att du värdesätter din relation mer än ditt ego.


im sorry

Believe me, i dont want to go. You wont believe its true when I tell you about my feelings and what we're supposed to do. Im sorry, but I dont want to go. But baby I tell you, my heart was freaking out when I held you. Even in the best of days, love will be hard. I see it in your eyes thats you'r listening, but do you even understand? I have to let go of your hand, I have to let go of your hand ..

19.33


En otroligt seg dag idag. Under tre dagar har min mage bubblat konstigt och jag börjar tro att jag fått magsjuka. Usch och fy. Tur är så mår jag lite bättre idag och är förhoppningsvis helt återställd inför skolan på tisdag.

Jag har inte träffat mina fina vänner på en hel vecka och det känns heltkonstigt. Efter att ha varit med varandra 3 år i sträck, varje dag, så är det här rekordet utan varandra. Det får man ordna så fort man får ordning på sig själv. Just nu känns det som att huvudet snurrar tusen varv och jag hänger inte med någonstans liksom ..

It will be better.



Det är modernt med mascara på kinderna ..

Ännu en dag då vädret luras. Senast igår var det soligt och varmt,* på med ballerinaskorna* tänkte jag och begav mig mot skolan. Tror ni jag hann komma till tåget innan världens spöregn öste ner över mig.

Jag sur? nejnej ..

Och inte blev det bättre under dagen heller. Från tåg till tunnelbana, från tunnelbana till buss, från buss till skola 10 minuters ösregn. Våga säga att ni varit ofräscha!


Jag har nyligen börjat plugga på Stockholm universitet, lärarprogrammet. Allt är fortfarande väldigt spännande och kul. Jag sitter som fastklistrad vid böckerna och vet inte vilken jag ska läsa först, just nu läser jag två böcker parallelt och vet absolut inte vad jag läst i vilken bok. Hehe

Jag trivs grymt i klassen, i början var det lite läskigt att se att de flesta var mycket äldre än mig. Men nu tycker jag att det är himla skönt att bolla ideér och tankar med mogna människor. Här finns inga konstiga miner eller någon som är utstött. Det älskar jag!

Å andra sidan finns det mogna, vuxna människor som än idag inte vuxit upp och kan stå för något. Utan istället fryser ut personer. Töntigt!

Glöm inte att det viktigaste är vad du själv tycker om dig själv.