sober

Låten som spelas om och om igen, snart lär mamma också lära sig den. Jag älskar allt som har med den att göra

trött trött

what a day! jag somnade kl 4 och blev väckt utav pappa klockan 06.30. Jesus .. Nu ska jag sova.

jag är inte ditt LoL.

Jag kan inte sova. Jag försöker men så fort jag försöker komma till ro så blir jag frustrerad över alla tankar som dyker upp. Jag, som tror att alla människor är precis som jag, att de vill hjälpa andra och bara vill andra väl, kan helt enkelt inte förstå eller acceptera när någon påvisar det motsatta. Varför väljer man att vara självisk och elak när man kan värna om varandra? Herregud, livet handlar inte om att visa hur motstridig man är och hur stark man är som håller emot sanningen. Varför inte bara berätta vad fan man tänker och känner så hjälper man inte bara sig själv utan den andra personen som inte heller mår bra?
Besvikenhet är bara förnamnet. Vad tror man att man når genom ett dåligt beteende? Kärlek? Vänskap? Något spel? här finns inga jävla levels och man spelar inte i grupp.

My heart is refusing me

I've been crushed beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool I've trusted you
Still I'm hopelessly in love

I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you
I've been crushed, I've had enough

Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me

Me for you, you for me
It was us against them all
But slowly it came to me
What was underneath it all


ännu en måndag.


Vilken konstig dag, jag var uppe sent igår och läste. Klockan hade hunnit bli 03.15 när jag stängde igen boken och somnade. När man går upp kl 12 dagen efter så är dagen helt förstörd. En av de värsta grejerna som finns är att vakna sent och jag måste verkligen sluta med att lägga mig så sent, lov eller inte.
På tal om lov så har jag lov i hela 2 veckor. Imorgon jobbar jag och ska vara på Lidingö redan kl kvart i 10. Äntligen en anledning till att vakna tidigt :)

spådom

Till alla er som sitter hemma och har tråkigt en söndag kväll, gå in på spadom.se och checka in läget.
Själv tröck jag på "relationsstjärna" och såhär bra kan nog inte ens min egna mor beskriva mig och mina känslor just nu.






Du är överarbetad, matt och slut. Du har för mycket ansvar att axla och inte mycket energi kvar att spendera. Kärleksmässigt visar detta på att du är trött, slut och inte har mycket känslor kvar för din partner på grund utav alla krav, tjafs och måsten. Fortsätter det såhär finns risken att det inte finns något kvar alls att hämta därför du blir känslomässigt utbränd. Vad som är positivt här är att situationen är övergående, nu kan det inte bli mycket värre och förändringar är på väg till det bättre. Antingen reds problemet ut, eller så lämnar du det bakom dig och går vidare. Arbetsmässigt visar kortet på att du har för mycket att göra, för mycket ansvar och måsten överallt, du behöver dra ner på farten för att inte bränna ut dig.


im not ready to make nice.

Hej!
Jag är arg. Varför finns det inget snö? Vintern är min favoritårstid men utan snön är det ju inte vinter!
Det är som en sommar för er sommarälskare, fast utan sol! usch.
Så fort vintern börjar blir jag alldeles sådär extra mysig och kärleksfull, jag blir glad så fort jag tittar genom fönstrer och ser snön, för att inte tala om vilket lyckorus jag känner när jag tar första steget ute på snön och hör det där knapret under skon. ÅH!
På tal om vinter så var det planerat att jag och kusinen skulle ta en promenad, men både han och jag höll med om att det blåste alldeles för mycket.
Och på tal om sommar så vill jag åka till Cypern, en all-inclusive resa i en-två veckor. Kanske är något att fundera över till min 20de födelsedag?



away

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so
better things can fall togheter.


"

promenix

Äntligen hemkommen, efter att ha vaknat alldeles förstörd, varit ledsen hela dagen så tog jag mig i kragen och träffade min kusin. Vi gick igenom hela stan i princip. Vi pratade ut och nu känns det bättre. Jag hoppas att jag får lite sömn inatt, om inte så vet jag inte hur jag ska komma upp tidigt imorgon. Usch.
Nu ska jag tvätta av mig sminket och försöka somna. Hoppas att promenaden gjort sitt så att jag slocknar. Det hade varit skönt! Godnatt alla

ljubavi

Imorse vaknade jag i ren panik. Alldeles tårögd och omskakad. Jag visste precis vad jag hade drömt, jag vet att jag till och med försökte ändra på vad som skulle ske i min dröm. Nu har det gått flera timmar sedan jag vaknade, jag har städat och försökt plugga lite men den där rädslan är fortfarande kvar.
Egentligen förstår jag inte vad jag är rädd för som inte redan har skett.


paper

Usch, det känns som att jag suttit vid en dator 3 dagar i sträck. Huvudvärk?
Jag ska lägga manken till och bli klar med arbetet inom en timma, det har jag lovat mig själv så det är bara att sätta igång. Skriver mer senare!

ugh

Heej :))
Sitter hos zerina efter att ha impuls sprungit upp från soffan runt kl 21 och tagit tåget hit.
Borde egentligen plugga men att prata strunt med zozo är roligare, och dessutom lär man sig mer höhö.
Imorgon blir det arbetsintervju för min del och innan det ska jag till vårdcentralen. 

Hej från Abir! :) Narcisa är vår lilla bumbibjörn <3

pluggpluggpluggggg

Jag borde plugga, i know. Men att prata med vänner på facebook är helt enkelt roligare. Lättare att svara på frågor så som " hur är det? Vad händer? var bor du nu?" osv än typ " skriv ner identitet helvete hjashfsjkkh#"
puss

no words needed


pedagogiska miljöer och barn subjektskapande

Hej
Sitter här och försöker skriva lite på min examination, det är meningen att man ska vara så gott som klar med sin examination och ha med sig den imorgon på lektionen för att sedan ge varandra feedback på det man skrivit. Då är frågan :
1. ska jag skriva massa goja så dom som ska ge mig feedback tror att jag är retarded?
2. Ska jag sitta uppe hela natten och skriva det ordentligt?
3. Strunta i att gå på lektionen överhuvudtaget imorgon
4. Maila min lärare och go clear med hur det ligger till?
Jobbigt läge. Nu mina kära ska jag fortsätta fundera.

im on one

Haaallååå :)
Har Drakes trust issues låt i huvudet .. kan tänka mig att det kan låta väldigt fel att höra mig sjunga " fuck it im on one, a strong one .." haha!
Jag kom precis hem efter en promenad med A ute i regnet och blåsten. Fy.
Iallafall så har vi suttit hemma och lyssnat på musik, ätit, skrattat och pratat.
Nu läser jag lite i böckerna och lyssnar på dubstep, fin kombo.
'
x2

Nostalgi

Godmorgon på er! Ser att flera personer besökt bloggen imorse. Haha, hur tidigt vaknar ni egentligen?
Idag ska jag plugga hela dagen, kl 16 ska jag på ett litet besök och sedan kommer jag hem igen och umgås med kusinen. Ha en fin dag!

2012

Hej på er
Jag har frysit rumpan av mig. Jag har varit irriterad på allt och alla idag, irritationen har även ett namn som stavas P.M.S heh! kombinerat det med att jag slutat äta sötsaker + en massa examinationsarbeten. Hjälp.
Jag vill en massa. Om ni kunde höra mina tankar när jag sitter på tåget speciellt hade ni blivit lika förvirrade som jag själv. Jag vill resa, jag vill jobba, jag vill bli polis, jag vill bli lärare, jag vill bli apotekarie, jag vill dra på Au pair, jag vill bli barnvakt, jag vill praktisera, jag vill hoppa av, jag vill vara kär, jag vill vara singel, jag hatar, jag älskar, jag är lycklig, jag är olycklig. Någon som känner igen sig?
men mest av allt vill jag fira nyår med den jag älskar mest och kyssas under den glittrande himlen på tolvslaget.
Men Gud hade tydligen andra planer för oss.
Skulle inte världen gå under förresten? I sånna fall kämpar man ju med alla dessa tankar helt i onödan.
Sov gott alla!

vadå tjejvecka? inte alls ..

Om fem minuter ska jag ner till tvättstugan. Efter det ska jag fixa mig lite snabbt och kila iväg till skolan.
Igårkväll gick jag och min kusin på promenad, vi pratade om allt möjligt i flera timmar. Han förstår mig och mitt tänk, jag uppskattar och blir peppad utav allt han säger. Han känner honom och är minst sagt besviken och chockad. Det är skönt att en mogen kille som själv har tjej tycker att jag gjorde rätt i mitt val och att han aldrig själv hade gjort så mot sin tjej.
De har varit tillsammans i 7 år, hon studerar i en stad som ligger långt ifrån honom och han själv jobbar på en marknad så länge och väntar på att hon ska bli klar med utbildningen. Det är fint med sådana personer, som kan vänta, som vill vänta och som har ett jävla mål. Han pratar om sin tjej och kallar henne för bästa vän, finns det sådana killar där ute eller? Hur många lögnaktiga och döljande personer ska man behöva träffa innan man hittar honom? Ska man behöva vara med någon som inte berättar en glädjefylld nyhet för en? 
å andra sidan så är ju han ett bevis, ett bevis på att det finns.

I better stop now .. annars blir det här ett över frustrerar och argt inlägg. Det tror jag inte att ni vill läsa på morgonen. Ha en fin dag alla!

-


1013

Godmorgon :)
Igår var jag så trött när jag kom hem att jag somnade på soffan redan runt kl 20, vaknade av att jag bokstavligen hade dreglat på min ärm så jag svävade förbi som en skepnad in till mitt rum och fortsatte sova där. Vaknade kl 4 imorse ( kan bara sova 8 timmar) så det var bara att gå upp och titta på tv. Somnade om runt kl 6 och vaknade halv 9.
Idag ska jag iväg på möte med A och sedan ska jag träffa en viss person som min kära vän Abir tjatat ihjäl sig om. I helgen blir det V . I . L . A

its like wishing for rain as i stand in the desert

Idag hittade jag ett halsband som jag trodde att jag glömt kvar i Bosnien i somras.
Precis så som jag trodde att jag glömt alla mina känslor så kom allt tillbaka igen som ett slag mot magen.
Jag antar att allt fortfarande finns kvar i mig, gömt någonstans djupt som ingen kan komma åt, inte ens jag själv. Sen står man där helt plötsligt med ett ting, ett ting som spelar upp varje bild i mitt huvud och varje fint minne. Istället spelar jag upp allt det dåliga igen för att hamna på rätta spåret igen. Det är min enda utväg. Tänka på det dåliga om och om igen.

tisdag.

När man vaknar kl 7 på morgonen och man är helt ledig, ja då är fan något helt fel.
Somnade kl 23 igår så efter att ha fått mina 8 timmars sömn kunde jag inte göra annat än att stiga upp.
Drömde en jätte fin dröm och vaknade överlycklig imorse.
Nu sitter jag här och försöker komma på att skriva något till nästa seminarium. Usch. Förstår mig inte på uppgiften, förstår inte vad som menas med del 4 i och med att vi håller på med flera uppgifter samtidigt, förstår mig inte på SUs helvetes bajsMONDO program. Jag H A T A R  skolan. rijfeöpfjdeäådenh
Nämnde jag att jag vaknade överlycklig? Smeta lite s*it på det så har ni mitt humör. Helvete.
Bokade precis en tid hos tandläkaren och på vårdcentralen. Kul.kul.kul.
Jag är skräckslagen för tandläkare.

yunite

Ännu en galen helg. Jag kan inte skriva mer än att vi hade den roligaste utgången på flera år. Haha, jag skrattar och ler när jag tänker på allt som hände. Det blir en repris nästa helg. Däremot får det bli taxi hem och inte tåg.
Im not doing a walk of shame en gång till
!

"det här var sista gången som hon stack"

brrrr vad jobbigt kallt det ska vara! Jag har försökt göra det lite varmt-slash-mysigt genom att tända ljus i hela rummet. Tänk er en blandning av äpple, kanel, vanilj, lakrits och choklad ( alla dofter på de olika ljusen), japp, så luktar det i mitt rum as we speak. Känner mig lite yr ha ha. Nästan som att sitta i en fruktskål typ haha ..
Idag var stod jobb längst upp på min lista. Imorgon är sista praktikdagen kommen och jag vet inte hur jag ska klara mig utan att få gosa med alla fina barn. Jag får helt enkelt gå dit och hälsa på fram till nästa praktikperiod.
Efter jobbet mötte jag min fina syster för lite lonely-time. Vi bytte mina skor och fikade. Fick med mig en grym klänning från Vero Moda, lite sådär pilot-inspirerad. Den ska invigas i helgen och jag hoppas att den kommer orka med allt dans som den kommer utsättas för. Hell to the yeah :)
Tänkte berätta en liten händelse från idag. Alla barnen låg och sov under vilan, en liten pojke vaknade tidigare och satte sig vid mig samtidigt som jag sjunger lite på en låt och antecknar. Jag sjunger " deee är så kaallt häär uutan diiig, men jag har loovat mig sjääälv .. tills dagen jag döör, att aldrig falla tillbaks igen"
mer än så kan jag inte utav texten, så jag upprepar det här miljoner gånger. Efter ett tag hör jag lille pojken sjunga samma melodi som jag. Gud vad jag skrattade. Söta sak.