IBS

Hii!

En riktigt kaosig dag idag. Det började lugnt .. med en läkartid. ( typiskt att man får läkartid kl 8 på morgonen när man börjar skolan 13.00 den dagen)
Det är nu fastställt att jag har en sjukdom vid namn IBS. Går inte att bota, och går inte att ta något som gör det bättre. Dvs, live with it! Det som händer är att man får ont i magen, inte mycket mer än så. " irriterad tarm", och när man skriver det såhär så låter det ttalt ofarligt. Men att ha haft det i 6 år som jag, så tro mig, man tröttnar. Jag menar, en liten skråma på knät hade gjort ont om man haft det i 6 år!
man kan ha det i några år, och man kan ha det hela livet. Så vi får väl hoppas att jag inte är den som har något sådant kvar hängandes kvar hela livet!  Det är skönt att veta vad det är iallafall, förutom att jag kanske hoppats på att det var något botligt. I själva verket bryr jag mig inte om smärtan som jag har, jag sökte hjälp för att jag känner att det hindrar mig från att leva ett vanligt liv. Jag menar, att åka någonstans som är 10 min hemifrån är ett rent helvete för mig! jag tänker tankar så som " vad gör jag om jag får ont där,hur kommer jag hem?!" Dessa tankar stressar upp mig, och så klart får jag ont i magen. Jag är trött på det bara, sjukt trött att inte kunna göra precis vad jag vill. Och det ska inte längre få mig att dra mig tillbaka från livet! Fastän jag inte kan få någe mer hjälp än att börja gå i en terapi grupp ( skratta så mycket du vill), men allvarligt, vad händer där?
ska jag ställa mig upp med en hand i luften och säga " hej, jag heter narcisa, jag har IBS! ) och alla andra klappar händerna? näe, jag skulle inte tro det min vän. Jag klarar mig ur det här alldeles ensam.

nog om detta, stan idag med syster. Köpte massor. Bra inköp, inget onödigt. det betyder ren lycka!
Nu ska jag måla naglarna, ha det bra!


g

life is wonderful!

Hej :)

sjukt det här vad tiden flyger fram. Känns som att jag satt och skrev senast igår, fast det är ju ett tag sen.
Skön helg .. Saker flyter på som vanligt. Mycket i skolan händer, tack gud så är jag inte efter i något som förra året. Satt och tänkte tillbaka lite och kom fram till att jag faktiskt har/gjort rätt mycket i mitt liv.

1. Varit med i Rainer Hartlebs film- Nya barn i jordbro. 
2. Varit med i Rainer Hartlebs film- när jag blir stor
3. Varit modell för Astra E, i bosnien. Gått catwalk.
4. Modellat med min syster, dessutom blivit efterfrågade!
5. Blivit erbjuden ett kontrakt i Italien & New York. Att jobba som modell heltid. ( både mirela och jag)
6. Varit med i musikvideo, Dino Merlin- Individualizam. ( älskling,jag och syster)
7. Träffat världens bästa person. Min kille Armin. Han är inte bara en pokvän, han är en bästa vän!
    insett att det finns någon speciell för alla! Ni som inte tror på at tdet finns soulmates, belive me. Det finns!
8. Kommit min syster närmare än någonsin. Jag lovar er, kommer ni nära ett syskon. Riktigt nära så ska ni få se att det inte finns en bättre vän!
9. Träffat mina prinsessor Abir & Zerina,  vi älskar varandra väldigt mycket. Och jag kan inte be om bättre vänner än så!
10. jag har en bra relation till min familj, varje helg är det familje helg. Vi alla 4 älskar att umgås! Lite bråk då och då .. men det är bara roligt :)

Man har ett riktigt fint liv när man tänker på det ordentligt:) skön jävla känsla ska jag tala om för er!
Vi hörs!

Biopremiär 25 september!

Hej!

först och främst- abir mitt lilla hjärta, du ska få en påle i örat när jag ser dig :)
Abir då, även kallad "half men". Hon skulle boka läkartid åt mig, och jag sa klart och tydligt "NUU PÅ FREDAG, FÖR ATT VI HAR STUDIEDAG", så abir bokade min tid, halv 9 på fredag. (idag)
När jag imorse vaknar 08.17 så springer jag ut total splittrad i huvudet och försöker hinna dit. Väl framme skiter jag i nummerlappen, jag rusar rakt fram till disken där en lika förvirrad sjuksköterska som jag står.

jag ; Hej, jag är jätteledsen att jag är sen. Men jag har tid 08.30 hos katarina, kristin,katrin,karin .. något. ( kl är nu 08.36)
hon; jaaha, aa .. mm .. mm .. aa .. mm,då ska vii se .. mm. ( Om någon sjuksköterska skulle hamna här i bloggen, snälla snälla sprid det här till alla dina kollegor ( DET RÄCKER MED ETT AA! ) )
efter många mm och aa så klämmer hon ut " oj, det måste vara ett missförstånd, du har tid nästa fredag :)"
Hon ber mig sätta mig ner, och där satt jag i en timma. Efter en timma EXAKT kommer en läkare, tar in mig i rummet, sätter sig vid datorn och säger " näe, tyvärr ..inga tider idag". Helt ärligt hade jag lust att slå tangentbordet i personens ansikte. OCH ABIRS!

nog om detta. Mamma har varit på operation idag igen, för typ 4 gången på några månader.
Det är inget farligt alls .. Men ändå jobbigt för oss alla här hemma. Så veckan ut är det bara moma-time!


Och så är den efterlängtade filmen här med, en film av Rainer Hartleb. Fastän jag sett den så är jag lika pirrig den här gången med. sjuk känsla att se sig själv på film!
fh