h a m n s t e r

Haaluu :):)

kom hem för en stund sen. Var i stan med Asja och Zerina, det var menat att gå på bio, men efter många om och men ( eller rättare sagt ett men) så drog vi och käkade istället.
egentligen skulle vi till admir, men så ofixad som man var så var det ju pinsamt att ens vistas levande på en stig bakom guds fötter. så det blev inget med det. Åkte hem istället. Och precis innan jag sa hejdå till zerina så slog det mikg ( LEKA MED MIIIHO ) zerinas vita, söta lilla hamster. som jag kallar det ->Hamnster =)
så jag gick mot zerina i kylan i hopp om att hamstern var varm och lugn. Vilket han var!
efter mycket smoki i min mage och massa gos med det lilla trollet började jag röra mig hemåt. Nu bleker jag tänderna och sitter i mirelas rum ..


puss så länge

jag saknar dig

Godmorgon, eller godnatt. You choose my friend : ) vaknade för en stund sen och ska lägga mig och sova en stund nu igen. Mammas kompis mirsada är här fortftarande, hon bor i norrköping och är här hos mamma hela lovet. Mysigt med mycket folk i huset!
Armin åkte hem igår, det är alltid lika hemskt att skicka iväg en slängkyss till honom innan dörrarna stängs. för det är just då man inser att det är det närmaste man kommer varandra på ett långt tag framöver. Jag blir så van att ha honom här, man blir så van att kunna fråga " gdje armin?" och få svaret " eno ga gore pije kahvu, eno ga nesto gleda na dati, tusira se!" och sen hör man honom rycka i dörrhandtaget någonstans i huset, trampa superhårt med fötterna i golvet ( för att han inte är van vid våra golv,dörrar osv) och sen hoppar han fram bakom mig och kittlar ihjäl mig tills jag börjar skrika att jag kissar på mig, och när han inte slutar övergår det till brottning, och alltid är jag den som blir skadad. Sen sitter jag helt blåslagen och min älskling pussar ihjäl mig. Även kallat för " PUSSAAAATTAAACK". jag saknar hans goda Sean Jean lukt som gör mina ben till spagetti, och jag saknar hans perfekt vikta tröjor som ligger på sängen för att han ska kunna välja vilken som passar bäst till vilka jeans, jag
saknar när han kramar mig hårt på stan och jag saknar att höra honom sjunga och spela gangstar :)
Usch vad jag saknar dig!


fbvs fq

0017

Hej

sitter här med armin som stirrar rakt ut i tomma intet.
Varit på stan hela dagen, köpt jeans till armin och ätit. Samma sak hände igår ..
Mer uppdatering kommer snart!

puss

sjukt

Godmorgon :)

Haft en riktigt skum natt, kl 03.20 inatt ringer hem telefonen. Mina ben blev till gummi utav rädsla, bad armin svara om det ringde igen. Någon timma senare smäller något till någonstans i huset, jag vaknar till helt skräckslagen. Och imorse runt kl halv 8 ringer vårdcentralen, herre min gud vad rädd jag blev. Har dom hittat något i mina prover?
Hjälp!

skriver mer sen. puss

18.20

Långtråkigt. Fixade mig fortare än jag beräknad. Ska bädda sängen lite snabbt och sen möta zerina, åka till stan, svänga förbi apoteket, köpa lite bifiform ( lugnande för magen) och sedan möta upp abir. Och efter det Armin.
Så gudbaj vakra kvinne!

tg

är det bara jag eller är jag frljava? och ser det ut som att jag har stor näsa. Till er information,
nej jag är lååångt ifrån frljava, och det är svårt att ha mindre näsa än mig.

:)

Hej :)

har precis ätit frukost. Sitter och funderar över vad jag ska göra fram till kl 18.30 då jag ska börja fixa mig för att sedan möta upp armin på stationen. Jag hatar sverige för att deras satans apotek inte har öppet söndagar, bara ett enda jäkla apotek har öppet och det ligger åt helvete. skjut mig någon!
Mamma sover, mirel dammsuger, pappa är med emir (?) Och jag sitter helt själv i pyjamas. Fortfarande.
Enligt mig så står helgen för att vara så fucked up som möjligt under dagen, och senare på kvällen fixa sig och gå ut.
Eller ja, söndagar iallafall. Nu blir det lite latnation i soffan.
Puss på er!

d.l
Amy Winehouse - back to black
He left no time to regret
Kept his dick wet
With his same old safe bet
Me and my head high
And my tears dry
Get on without my guy
You went back to what you knew
So far removed from all that we went through
And I tread a troubled track
My odds are stacked
I'll go back to black

We only said good-bye with words
I died a hundred times
You go back to her
And I go back to....

I go back to us

I love you much
It's not enough
You love blow and I love puff
And life is like a pipe
And I'm a tiny penny rolling up the walls inside

We only said goodbye with words

I died a hundred times
You go back to her
And I go back to


We only said good-bye with words
I died a hundred times
You go back to her
And I go back to

Black, black, black, black, black, black, black
I go back to
I go back to

We only said goodbye with words
I died a hundred times
You go back to her
And I go back to black

:):)

Hallå :)

ligger i sängen och pratar i telefon med armin. Han blir alltid så gulligt ivrig innan han kommer hit, så just nu sitter han och pussar mig över telefon så hårt att mina öron snart börjar blöda! haha
själv blir jag bara irriterad kvällen innan han ska komma hit. Vi träffas inte ofta, så när han väl kommer hit så vill jag ha allt perfekt, och därför blir jag irriterad. Eller nojig kanske man ska kalla det.
Iallafall .. städat hela dagen idag. Bäddat åt armin .. och lite sånt. Nu ligger jag här nyduschad och nyrakade ben.
Mycket skön känsla!

Nu har han börjat snarka .. så, ja jag ska väl börja krypa ner under täcket ordentligt. Puss på er!

kdm

arminminelakaman

N; tänk va söta våra barn kommer se ut! Din bruna färg, ljusa blågröna ögon, långa ögonfransar, normal längd, normal vikt ..
A; haha jaa eller hur!
N;jag är tjock, du är smal .. vår unge kommer ha perfekt kropp!
A; haha jaaa det är sant.
N; VA SÅ DU MENAR TT JA ÄR TJOCK?!!? :D
A; haha nej jag menar att du är söt :(

haha min älskling är aldrig elak rakt ut. Han tar sina små genvägar.
BUSTED!

belåten

hej :)


har suttit oh vikt kläder i en evighet nu. Och det är så typiskt mig att vika kläder så fort något har hänt och jag behöver fundera. Det krävs liksom ingen större effort att tänka på vad man gör när man viker kläder, " to ti ono idi s ruke". Iallafall, det är roligt det här att man vet en sak men gör en annan, varför är man sån egentligen? Det är lite skrattretande faktiskt. Idag var jag i stan, åt på burger king och prata strunt med mina tjejor.
Snart är det lov. Tack gud för detta! tack för att du skapat en människa som infört det i sveriges system!
Ikväll ska jag titta på film. Jag behöver det. Jag behöver min egna tid där jag inte tänker på någon annan för mig själv. Jag behöver fundera ut vissa saker. Ta tillbaka mig själv. Och sedan återigen inte bry mig om någon annan förutom de personer som jag älskar mest.
Skitsamma, mirela ligger i min säng och driver om att hon vill ha magen kliad. Fan va ful hon är ibland. Hon gör någon ful min so mja skrattar som en galning åt. hahahh

elzana.

E; sta ima?
n; ma nema nista vala .. sta ima kod tebe?
e; evo nista gledam mitt ex curu ..
n; hahaha nåågon är aviiiis!
e; ma nije to, mogao je reci att han har tjej sad. Och han som skyllde på mig hela tiden. Jebem mu mater albansku
hahahha

Många kallar mig issa, cisa, naca. Men inte admir nej, för honom är jag narcisheta! hahahah galning!

den är en skär tråd mellan att älska någon och hata.

Det är skönt att gråta då och då, släppa ut allt man känner.
Men när det övergår till något som händer ofta så svider varje tår. Och det är inte skönt längre.
Jag är inte sårad för det du har gjort, jag är sårad för det jag själv har gjort.
Hur kan man hamna så fel två gångerom? Hur kan man göra samma misstag två gånger?
Hur kan man sjunka till den nivån att man hör var personen säger, att man märker att något är fel. Och som om det vore en dragningskraft, du faller tillbaka utan att veta ordet av. Denna person är inte jag, jag låter mig själv aldrig göra samma fel flera gånger. Hur mycket än jag älskar en person så älskar jag min själv mer och min värdighet ska aldrig sjunka i någon annans ögon eller mina egna. För mycket är för mycket. Och längre än såhär orkar jag inte, eller klarar av. Det du säger får dig att kännas stor i den sekunden, du tror att du sagt något bra. När du inser att du har fel så kanske du har skuldkänslor under en tid. Men glöm inte att du inte är den som sitter och gråter, som skakar och som försöker komma på en lösningen som får dig att må bra under några minuter,du är inte den som lägger på en god min när du går nerför trappen, tar dina grejer och smyger ut. Du är inte den som går ut och gråter för att du skäms att visa din familj hur det egentligen är. Nej, du är inte den. Och jag vägrar ha det så mer. Jag vägrar.

lovers

hello ya'll ;)

kom hem för en stund sen. ligger och degar, och sjunger " yooou aaree noooot alooone, i am here wiith you" med the women I love! ( zerina). The man I love däremot ligger och snarkar i telefonen, pratade en stund och sket i att lägga på. ( ibland gör vi så) Så nu ska jag ligga och lyssna på min älskling hur har snarkar och andas. Sen kommer jag förhoppningsvis somna själv. Världens skönaste känsla ska jag tala om för er.
Festen var helt okej, skönt folk .. eller ja, de flesta!
sätter ut bilder så fort ja får dem från zozo.  godnatt på er <3


 cgdghgh dg

mina två älsklingar!

:):)

godmorgon :)


helt sjuk början av dagen. Vaknade ochgick på toa som en zombie, tänkte "klockan är säkert bara 8"
sen när ja lägger mig och kollar mobilen så är den fuckin halv ett! stressen slog mig direkt, hinna locka håret, raka benen, sminka sig,gå till zerina, sminka henne, komma tillbaka,fixa sig osv. Festen börjar rätt tidigt (7) så man måste börja runt kl 3 och mitt rum ser inte ut som något annat än en fet jävla bomb!
Måste till jordbro nästa vecka också, lämna lite böcker som jag glömt. och så  :)!
Dessutom är filmen NÄR JA BLIR STOR, som jag medverkar i den 21 nästa veckan, alltså på onsdag. Så jag kanske åker dit och kollar. We'll see, we'll see ..


Keep it real!rrg

02.09

Kollade precis på the notebook, jag rekomenderar alla att se den! Killar som tjejer. Det är en underbart fin film. Det får en att uppskatta det man har. Det är sjukt det här, att någon gör en film som blir känd världen över för dess starka och vackra kärlek som beskriv. Och här går jag, lika kär som Noah och Allie. Lika ung och överlycklig med min pojkvän. Det är sjukt det här,att den perfekta kärleken beskrivs. Och jag har den.



Om det bara fanns ett sätt som kan förklara hur mycket jag älskar dig. Hur mycket jag vill vara med dig. Inte bara idag. Utan resten av mitt liv. Om du vet ett, säg det min kärlek, och jag gör det!



lets try

hej.

kom hem från skolan för en stund sen.. vaknade som en zombie efter att ha pratat i tel och pluggat till kl 3 inatt.
Hade prov på morgonen, gick hyfsat, 9 sidor totalt. Sen om det blev bra eller inte får vi se om några dagar.
Ikväll ska jag vara för mig själv, ta det lugnt och kolla på en film. Imorn blir det partyparty med mina älsklingstjejer!
Jag har tänk att börja med en ny sak här i bloggen, som troligtvis kommer handla om kärlek.
Jag har märkt att alla som känner mig och som någongång haft problem kommer till mig. Kanske bara är en ren slump eller så är det för att jag kan se saker både från en tjejs perspektiv och en killes.
Det jag vet är att jag oftast har rätt i det jag tänker/tror.
För att starta igång det här så behöver jag såklart ER hjälp! ca 50 personer läser min blogg, jag hoppas att någon av er har iallafall en fråga! 

Jag ska börja med en sak idag. En väldigt viktig sak i ett förhållande som jag tycker att alla bör tänka på. väldigt enkelt och väldigt bra!
Tycker du själv om att bli kritiserad? Nej. Det tror jag faktiskt inte att någon gör. Därför ska du som partner ALLTID tänka ur personens perspektiv, dvs. Gör din partner något som DU inte tycker om, säg då aldrig " jag hatar när du gör SÅ " utan säg " jag älskar när du gör såhär"
alltså,  " jag hatar när du skriker!" säg " jag älskar när du pratar tyst" Alla tycker väl om att göra något som ens partner tycker om? Därför är det lättare för dig som person att minnas vad din partner tycker om istället för vad personen hatar. You gettin me?
och ett plus i kanten, vem har inte någon gång sagt någut under ett tjafs som man vet biter på ens partner?
Jag gör det ofta! MEN om du inte säger vad du hatar, så har personen inte något att använda emot dig ;)
Grunden till ett fungerande förhållande enligt mig är att lyssna på varandra!


Keep it real! puss.
4t v 4t

lelo!

d.l


Koliko godina je proslo...
a jos me nije poslo,
vuk samotnjak sam post'o
i dan danas ost'o
Lelo

Sve rijeke teku prema moru,
a ja k'o u zatvoru...
cekam da mi sude
tebe mi kude
Lelo, Lelo

Ti me znas Lelo...
da ranjen sam, Lelo
U srce bas, Lelo
Zar me sada ostavljas?

Koliko godina je proslo
otkad te nemam
Crnog ispod nokata...
ni oca, ni brata...
Lelo

Hladne kise padaju
u mome radiu
Stari dobri radio,
kom' zla uradio?
Le-Lelo. Lelo!

Ti me znas Lelo...
da ranjen sam, Lelo
U srce bas, Lelo...
ti si pucala

Lelo...
ti neznas Lelo,
da ranjen sam Lelo
u srce bas, Lelo!
Zar me i ti ostavljas?

Le-Le-Le-Lelo... (III)
Zar me i ti ostavljas?

Le-Le-Le-Lelo... (III)
Zar me ostavljas?

Le-Le-Le-Lelo...
Lelo!
Le-Le-Le-Lelo...
Zar me sada ostavljas?


min bästa kompis, även kallad syster. Heter Mirela, kallas lela. därför is this song the shit!

hell yeah!

n; jag ska äta lite nu, sen ska jag mumsa i mig dig. 
a; haha som efterätt :)
n; mmhm
a; du är min för,huvud och efterätt.
n; ja ska skriva det i min blogg!
a; NEEEJ!


Bara genom att vara jag en dag kan någon annan förstå hur mycket denna människa betyder för mig.
du är underbar älskling!ggs

hell yeah

hello :)


matteprov idag, gick superbra. Prov imorn igen, kultur prov. Massa plugg igen.
Har inget mer att säga, puss så länge!



stress!

Hej :)


stress! sitter i pyjamas just nu och jag ska vara klar om 20 min. Vad gör man? man tar leggings och en tjocktröja, voila! :)  Hörs sen!

puss.


df
Är det någon mer som ser arg ut när man pluggar?

Maths

helu :)

Varit hemma hela dagen, pluggat matte med ado mestadels. Dead and gone!
skönt att få något gjort, så vi får se hur det går på provet imorn!  Helt ärligt så är jag lugn innan ett prov för första gången ..  Mer än så har jag inte att skriva :)

Ljubim!

mama africa- Akon

Hej snyggingar :)

sjukanmäld idag, ska till skolan endast för att plugga matte.
Äntligen har vi internet över hela huset, thank you lord! 1000 gånger skönare att sitta på sängen med datorn än vid en stol där ena armstödet hoppar av när man lutar sig :)
ni som läst min blogg länge, ni minns väl att jag hade D.L? (dagens låt). Jag har märkt att antalet besökare minskade när jag började skita i det, så jag har tänkt att börja köra med det igen :)
Ni som precis hamnat här, jag brukade sätta in texten på en låt och stryka under de parter som jag tyckte extra mycket om. Och nu undrar ni säkert varför jag inte bara sätter in låten så att ni kan lyssna, men såhär ligger det till. Jag är en sån som främst lyssnar på texten och sedan blir låten bra, för att jag själv kan relatera till texten på något sett. Det är så enkelt att skita i vad låten egentligen handlar om. vilket är synd eftersom det finns så fina texter!

So much so much love 
so much
so tell me can you feel it
so much so much yeah
ya know
make that visit
so much so much love
So much
Sénégal can you feel it
so much so much yeah
so much

So much love to share
pure blackness, oneness so rare
so much love to give
let them know they're missin' out
Mama Africa
has so much love to share
sweet blackness, oneness
meet me there
So much love to give
let them know they missin' out
sing again

A
This is for all the love
and the life took away
F
don't forget we were born in trade
R
ripped from the land and shipped away
I
is the inspiration we used to survive
C
have to see it with your own cries
Don't play
A
add it up and alright
still ya don't know

Land is so gold and green
The place is so fresh and clean
And everyday I water my garden
Tell me if you feel it deep in your heart
Visit once, guaranteed to visit twice
and if you just believe in the most high
I know you'll be alright

Mama Africa
pure blackness, oneness so rare
so much love to give
and let them know they're missin' out
mama Africa
has so much love to share
sweet blackness, oneness
meet me there
So much love to give
let them know they missin' out
sing again


puss på er!
srgrt

' oretuscherad'

ett provocerande inlägg för vissa :)

hej alla fina peps.

en plugghelg är vad jag haft, faktiskt ganska skönt att inte göra ett piss i princip.
onödigt det här med lärarnas system, jag menar. Man får typ 70 frågor att plugga på, och på provet kommer typ 7 utav dessa med. Bajs på er lärare som gör så!
Var i farsta igår, köpte jacka och jeans.  Det är flera som frågar varför jag handlar varje helg,vad jag köper och vem jag handlar med. Så såhär är det, jag är med min familj VARJE helg. Vi ses aldrig här hemma så helger är våra helger, då vi går ut, äter lunch/middag eller ev. både.  Och ja, jag köper saker varje helg. det är flera som tycker att jag är bortskämd, visst. Det kanske är så, och det är lätt att man tycker det. Men jag vet fortfarande värdet på pengarna och jag köper inte saker jag inte behöver. Jag menar, hur många tjejer behöver inte något eller vill ha något minst varannan dag? skillnaden är att jag får precis allt jag vill. Och jag tror att flera vill ha det så.


Mina föräldrar vill ge mig precis allt så länge dom kan det, dom vill underlätta det för mig så mycket som möjligt. Det är inte alltid i livet man kommer ha det såhär! Dessutom så har jag och min syster bott själva under en längre tid, klarat oss på våra pengar och tro mig vi drog ut på varje krona vi hade! planerade exakt vad vi skulle lägga ut pengar på varje månad. Så jag vet hur jobbigt det kan vara. En till fråga jag fått är varför jag inte sätter ut bilder på mina outfits, here is the thing. Jag är inte den som orkar fixa mig när jag ska till skolan, för det första sover jag hellre 30 min längre än sitter vid spegeln och undrar vad jag ska ha på mig och hur jag ska sminka mig/fixa håret. För det andra, modet är likadant hos de flesta nu, så att jag ska sitta och göra "reklam" för kläder som de flesta redan har, känns lite fjantigt. för det tredje, den enda personen jag älskar att fixa upp mig för bor i kalmar tyvärr, min pojkväm. Jag behöver varken uppmärksamhet utav andra eller något annat. Att andra tycker att jag är snygg, it does'nt mean a shit!  Det som kan misstolkas nu är att jag inte tycker om att fixa upp mig, okej .. JO- jag älskar att fixa upp mig helt klart, jag har bara så mycket viktigare att tänka på än att sätta upp bilder på min outfit var dag. Någon gång ibland, jovisst :) Och bara för att jag inte fixar upp mig om mornarna betyder det faktiskt inte att jag inte är riktigt snygg ;)



nog om detta. Är det bara jag som redan börjat kolla efter nyårsklänning? Tror fan det alltså. Det enda jag sett hittills är en grymt fin kjol från vero moda- Varje gång jag går in så tittar jag på den, provar den, lämnar den. Dags att köpa den känner man .. Har dessutom ärvt en halsduk av riktig päls. Ska bli sjukt skönt att ha den runt halsen i vinter.

fe


Två osminkade systrar. Är man snygg så är man.

äntligen fredag.

Hej :)

sitter i skolan med zerina och delar på en fet påse godis. You girls know why :)! kanske några boys också ..
Kan inte skriva hemifrån än, eller kan och kan .. Väntar på trådlösa nätverket som vi snart kommer få. Då mina vänner kommer jag antingen skriva varje dag, eller ta bort bloggen helt.
Skriver mer senare!  Puss


grattis till mig och älskling som igår firade vår 14 månaders dag. Jag älskar dig!