Överraskningsfest.

Sista gången jag uppdaterade var för en vecka och fem dagar sen. Egentligen har jag ingen som helst lust att skriva nu heller men jag känner mig tvungen. Jag vill skriva allt som hänt nu när jag har allt klart i huvudet.
Jag har haft världens bästa födelsedag. Under onsdag kväll går jag runt hemma i en ful liten kjol, strumpor, glasögon och en t shirt. Under dagen hade jag smsat med Armin och han berättar att han kommer hit på fredagen, samma dag som min födelsedag. Under kvällen umgås jag med abir och zerina samtidigt som mirela säger att hon är med en vän i stan. Rätt som det är ringer Armin och säger att han behöver prata om en sak, och att han precis kommit hem från jobbet. Han prasslar med nycklarna och det låter verkligen som att han är hemma. Sekunden efter öppnas dörren till mitt rum och min älskling står framför mig. Jag kastade mig i hans armar och det tog mig timmar att inse att han var här. Detta var alltså chock ett.

Chock två. Armin väcker mig på fredagen, han säger att han vill iväg till stan med mig och fira mig innan alla andra vänner kommer hit. Mirela säger att hon är på föreläsning. Armin och jag åker iväg till stan, äter mat, promenerar och myser. Efter några timmar blir jag såklart tjurig för att jag vill hem och känner mig stressad. Vid det här laget är klockan 4 och jag har sagt till vännerna att vara hos mig kl 6. Under dagen får jag sms utav varenda person som blivit bjuden att de antingen kommer sent, måste jobba, ska på middag med mormor, etc.
Runt klockan 18 är vi hemma, jag hör turkisk (?) musik komma från gården. Armin skrattar och ler och håller mig hårt i handen så att jag inte går före. Han säger att vi måste hjälpa mirela att bära påsar så vi går till framsidan av huset. Där står alla mina fina vänner, skriker surprise allt de orkar och är jätte fina. De har dukat med vita fina dukar och världens största och finaste röda ballonger. Jag började gråta och skaka av glädje och kvällen kunde inte blivit bättre. Hela natten firades och allt är helt helt perfekt.



Tack till världens bästa vänner, till världens bästa zerina och abir som försökte få mig att sminka mig kl 22 från ingenstans för att armin skulle komma hit. Tack till världens vackraste pojkvän som gjorde hela förmiddagen underbar för mig och alla andra dagar som han var här. Och världens största tack till världens bästa syster som inte kunde givit mig en bättre fördelsedag eller födelsedagspresent. Du är bäst <3



tvättis

I skrivandes stund sitter jag och halvsover. Om 6 minuter ska ja ner till tvättstugan, jag har absolut ingen aning om hur jag ska få ner alla kläder själv. Eller upp för den delen. Samtidigt städar jag och lagar mat. Idag känner jag mig som värsta supertjejen fastän jag bara sovit i 3 timmar. Jag vill inget hellre än att somna i mammas rum med balkongdörren öppen. Det bästa som finns är att sova till ljudet utav regn eller vind.

Sedan tittar jag mot klädhögen som står i hallen. Rättare sagt - klädhögarNA. Något säger mig att jag kommer tvätta till kl 22 ikväll. As usual.

20

Slut på helg. För första gången på länge så känner jag mig faktiskt utvilad efter helg. Kan bero på att jag inte jobbade i fredags som vanligt, utan varit ledig hela fredagen,lördagen och söndag. Skönt. Jag har inte gjort något annat än shoppat, jag har gått totalt nuts vad gäller sommarkläder och min ekonomi är sisådär just nu. Om exakt tre veckor åker jag till Bosnien. Om exakt 5 dagar fyller jag 20 och om exakt 7 dagar ska jag opereras. Jag vet helt ärligt inte vad som gör mig mer nervös. Pricken över iet? Jag ska skriva tenta om ungefär 2 veckor och jag har inte ens köpt boken.


På tal om att fylla 20. Är jag den enda som verkligen verkligen inte vill bli äldre? Om jag får välja så är jag 19 hela livet. Jag? 20? Alltså kom igen ..

trötter

Något konstigt händer med mig den senaste tiden. Jag vill inget annat än att sova, att behöva gå mer än 10 m gör mig jätte trött och jag svettas så mycket om nätterna att jag måste byta lakan och pyjamas varje natt, trots att jag har balkong dörren öppen. Jag vet inte om det är på grund av all skola, eller om det är för att jag är orolig inför min operation och resan till bosnien. Något tokigt är det och jag vill ha ett slut på det.

Idag har jag varit vaken sen kl 8 och inte gjort mer än att hämta paket på posten och ätit korv. Så himla inaktiv. Tänkte träna en stund och börja laga middag. Någon ordning får det väl fan bli.

Kram på er

en riktigt dum jävel

Jag tänkte skriva "viiiiiiiiilkkkeeeet vädeer" men jag ångrade mig. Vädret suger. Så enkelt är det. Jag hatar sommar och sol ( så fort man glädjer sig åt solen så börjar det regna) så jag skriver såhär istället. Vi får hoppas att det INTE håller i sig. Hö Hö. Snart ska jag iväg till jobbet. Innan det ska jag hinna sminka mig lite och fixa håret. Känner jag mig själv rätt kommer jag sätta på mig solglasögon och ha håret i en tofs.

Jag har varit ledig sen i fredags och jag har redan gått in i sommarlovs-mode. nu menar jag inte Mode som i mode, utan engelska ordet MOOOUUUDDDE. Hoppas ni hajar. HAJAR. Inte som i sharks.

Okej, för mycket fritid för mig. Hej. som i hejdå.