lyckliga dar

okej, jag har ingen som helst aning om varför jag fortfarande sitter uppe. Klockan är strax tre och jag har suttit tillsammans med mirela och beställt enormt mycket kläder inför sommaren. Min garderob kommer vara en bunt av fina sommarklänningar, snygga jeans shorts/klänningar, coola linnen och t shirts och en hel del skor. Hur jag ska få med allt i en resväska på flyget är en annan femma.

Idag har vi njutit utav våren. Vi har tagit en långpromenad,druckit chailatte i solen, handlat smycken, lagat mat, tittat på film, bakat. Ja, en hel del. Jag är bara så himla lycklig och det är skönt att känna att man inte behöver göra något speciellt för att känna så. Mer än så tänker jag faktiskt inte skriva. Ska tvätta ansiktet och borsta tänderna sen väntar min sköna säng. Sov gott!

Lite såhär kände jag mig däremot imorse. ( en tvåårig jag)

good morning

Att bloggen inte är min första prioritering märks nog rätt tydligt. Jag har haft en riktigt konstig morgon och det känns som att Gud försöker visa mig hur jag kommer ha det i Bosnien. Tänk er att vilja borsta tänderna och det inte finns något vatten, tänk er att behöva duscha men det finns inget vatten, tänk er att vilja dricka te men det finns inget vatten. Ja, ni förstår. Jag hör mamma jubla från badrummet nu så jag antar att det kommit tillbaka nu. Yey.

Jag ska alldeles strax iväg till jobbet och efter det blir det tentaskrivning.

ord ord ord

Skola imorgon. Jag har pluggat hela dagen. Legat i badkaret hur länge som helst.
Lekt tomte med skummet. Ätit kakor. Lyssnat på musik. Haft ont i magen. Har ont i magen.
Tänkt på sommaren. Målat naglarna jätte fint. Ätit godis. Längtat efter min födelsedag.
Längtat efter min pojkvän. Det gör jag nu med.
Och nu är det dags för sova. Puss.

1432

En himla massa jobb har jag sysselsatt mig med under vecka.
Mellan skola och jobb har jag skrivit tenta och typ gått in i väggen.
Samtidigt som jag skriver det här inser jag precis att jag har en annan j*vla tenta som ska in.
Hur orkar jag? Det får bli plugg hela helgen helt enkelt.


.

Nevjeruje srce pameti.

Where have you been all my life.

Jag har ingen lust för bloggen just nu vilket märks då jag uppdaterade sist för en vecka sedan.
Å andra sidan är det inte kul att varje dag läsa om att man pluggar och jobbar.
I fredags firade vi Aidas 18 års dag. Det var hur kul som helst och jag var riktigt taggad, speciellt på Asjas goda mojitos. En himla massa drinkar, mat,tårta,dans och sång gick vi hem. Lördagen gick åt att sova.
Alldeles strax ska jag träffa en vän för lite prat och kina mat.

jag har tankar i huvudet som jag hittills aldrig haft. Det är jobbigare att vara den som sviker än att vara den som blev sviken. Jag mår hellre dåligt själv än att såra någon som jag tycker om. Ibland har man inget val och måste helt enkelt vara den som sårar. Fan.

gå in i väggen.

Jag gör seriöst allt i min makt för att hålla hoppet uppe om att jag klarar skriva min omtenta, ett tal, en analys och en tenta samtidigt som jag hoppas på att jag klarar salstentan. Hjälp! En påse chips, blandsaft och kladdkaka är vad som får mig att sitta kvar här vid köksbordet och "plugga". Känner jag mig själv rätt så kommer jag springa iväg till ica snart för ytterligare köpa lite redbull och godis.
Det var det det.

home again

Jag har njutit utav varje sekund utav mitt påsklov tillsammans med min älskling. Vi hade turen på vår sida och fick tack och lov inte plågas utav de väder som alla stockholmare fick, istället hade vi sol och värme i Kalmar. Eller ja, värme och värme .. Delade åsikter kring det för mig och Armin.
En hel vecka var jag där och nu längtar jag redan efter att ha honom här så jag har någon som mobbar mig och är sådär över kärleksfull som bara han kan vara. Nu har iallafall verkligheten slagit in och jag måste plugga imorgon och på måndag. Tisdag blir det full rulle med skola och jobb.
Jag har kommit fram till att den enda lösningen för mig är att köpa triss lotter till det att jag blir stenrik så jag slipper både skola och jobb.
Godnatt på er!

Kalmar

Hallå,
Det känns som ett måste att uppdatera bloggen nu när jag är hos armin. Inte bara för att han har en jooobbigt skön ipad som är tusen ägånger lättare och roligare att skriva på, utan för att jag faktiskt under fyra år aldrig uppdaterat bloggen härifrån. Just nu tittar armin på fotboll, jag tittar på tv eftersom att fotboll inte riktigt är min grej. Snart ska vi titta på film :)  puss på er.