schema

Jag ville bara liksom säga att .. MITT SCHEMA SER HELT FANTASTISK UT!
Och nu är jag faktist inte ironisk, har uberlånga sovmornar varje dag förutom tisdagar. Och tisdagar är första lektionen Bild och Form, livet är    u n d e r b a r t!


sov gott!

Migrän

Hallå

Tänkte gå ut på en promenad alldeles själv. Precis när jag hoppade in i stövlarna började det spöregna .. Det blir tvn en stund istället, nu tänkte jag tvätta lite kläder och sedan hitta min regnjacka och helt enkelt gå ut ändå. Jag behöver luft!

Som sagt så var jag i vårdcentralen igår, det tog inte lång tid innan dom ringde en taxi (sjuktransport) och körde mig till Huddinge sjukhus. Jag var därfrån kl 9.15 till 15.00
Var helt slut i kroppen efter allt. Röntgade huvudet, tog massa blodprover och hoppade runt på ett ben framför läkaren som en galning. Tur var så är jag helt frisk, skönt att veta efter att ha haft ont i huvudet en hel vecka i sträck.

Läkaren skrev ut ett recept till mig, sa att det var migrän jag hade. Inte speciellt tröstande .. menmen.
Bokade tid hos Synsam iallafall för att kolla om jag behöver starkare linser. Funtar på att köpa glasögon istället .. We'll see ..


Puss på er

carema shit central

Cao!

Jag har haft konstant huvudvärk i 5 dagar nu. Ringt vårdcentralen ca 5 gånger, jag vet inte om dom är allmänt tröga allihoppa som jobbar där eller om dom spelar tröga för skojs skull. Idag tänkte jag att jag går dit och pratar med någon. Väl framme ställer jag frågan " om jag inte kan komma AKUT imorgon bitti för att se varför jag har ont i huvudet, när är den NÄRMSTA läkartiden jag kan få isåfall?" och dom stirrar på mig som att jag har bajs i nyllet. Jag ställer esamma fråga igen, och dom tre står och stirrar som efterblivna.

Så jag knackade på deras dataskärm och sa " NÄRMSTA LÄKARTIDEN! "
Jag får svaret " du kan inte få akut tid för huvudvärk, bara om du har en infektion"
Så jag får ryck och säger " men då har jag väl ont i örat. Ses imorn bitti!" och vänder på klacken.
Idioter!


tittat på Shutter Island precis, sitter här och känner mig mentaltsjuk typ .. Fattar absolut ingenting.
Någon som kan skriva sin version?

godnatt!

i like - keri hilson

Hej!

Sitter som en galning och kliar mig själv över hela kroppen typ. Var får alla myggbett tag på mig? förstår inte riktigt .. Jag har liksom inte sett en en mygga, ändå har jag myggbett all over the place.

Det är superfint väder, och eftersom att jag städade hemma igår så har jag inget att göra hemma nu. Ska se med zozo om hon vill på promenad.

puss på er!


birthdays

Hej!

först och främst vill jag skriva ETT STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA OCH TILL VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS! Pappa fyllde år den 20,zerina fyllde år den 21. Partyparty.

Igår firade vi Zerinas födelsedag, hyrde en söt liten lokal och hade jättekul. Ja gick somvanligt inte ner från stolen och dansade hej vilt.

Nu tänkte jag gå lägga mig en stund .. Puss


staden

Hej!

sitter och väntar på att Zozo ska bli klar för att sedan bege oss mot stan och förhoppningsvis hitta Armin en present och en klänning till Zozo eftersom hon fyller år på lördag.

Satt och funderade på en sak. Tänk om jag skulle visa upp dagens outfit haha.
Mjukisbyxor från intersport, Hello Kitty linne från H&M, Ena strumpan är pappas, andra strumpan är mammas,
Hade sett jävligt roligt ut då jag inte brukar fixa mig om jag inte ska göra något speciellt ..

Jaja det var det, nu ska jag .. peta på mamma lite :) Puss



dumma blixt. Ser ni skillnaden på mitt ansikte och ( dek något, kommer inte på vad det heter)
Jag är iallfall jämn överallt. Blixten ger mig inte rättvisa, thats all.

minnen

Hej!

Suttit och kollat i gamla album. Jag skulle jämt hitta på massa saker när jag var liten ..
Ibland brukade jag gå runt i huset och plocka på mig utav små grejer, inte bara mina egna. Både mammas, pappas och min systers. Sen satte jag mig på trappen hemma med ett litet bord och sålde deras grejer.
Ja, jag menar .. behövde dom det så var dom ju tvugna att köpa tillbaka det haha.

Ibland brukade jag klä Bobby (min dåvarande hund) i mina dock kläder och gå ut med honom.
En gång beställde jag en symaskin från TV shop, hittade massa tråd hemma, klippte gamla kläder och sydde små väskor till mina Barbies och annat ..

Jag och Emelie, som var min bästa kompis på den tiden var ute dagarna långa. Eftersom att min pappa jobbade så mycket, och mamma med ..Så var jag mest med mormor. Troligtvis var jag så insatt i mammas och mormors roll, så jag ville att vi skulle leka mormor och mamma istället för mamma, pappa, barn.

Jag bönade och bad Emelie att hon skulle vara mormor med en käpp, jag skulle vara mamma med barnvagn och barn. Men det ville inte Emelie, hon ville också ha barnvagn och barn, och vara min väninna istället. Så jag brukade låtsas att hon var en mormor ändå som körde runt på mitt andra barn, hahah ..

En annan konstig sak som vi jämt gjorde var att kissa ute i skogen. Jag vet inte riktigt varför vi tyckte om det så mycket. Men det funkade liksom aldrig riktigt, där satt man på huk bland buskarna. " emelie, kissar du?" " näe, jag kan inte, kan du?" " Näe, vi gör det sen!"

Vi har många minnen tillsammans. Skulle kunna hålla på förevigt med det här inlägget, men jag avrundar här .. Puss

haha

Om man skulle beskriva mitt, Zerinas och Abirs personlighet på bästa sätt. Så kan man göra såhär


Abir




Zerina



Jag


blacka

Hallå!

kom hem från att ha varit med zerina. Satt och kollade på massa klänningar på nätet, jag kan bara gapa och leva vidare .. Nu sitter jag med ett paket marabou och är stolt över mitt rum som jag städat så fint (tvättade t.om fönstrena)

Nu ska jag fortsätta nörda mig på fb. Puss på er


Här har ni mitt svarta hår föresten.

na na na

Tack för kommentaren " Att du är fin är bara förnamnet" Skulle bli jätteglad om jag fick ett namn också så jag slipper tacka någon anonym! :)

Idag har vi varit iväg och handlat lite .. Nu lagar jag mat med pappa. Är på dåligt humör idag, så jag försöker bättra på det. Ikväll får vi se vad som händer. Mer än så har jag inte att säga ..

Puss på er!


Alla mår bra

Tack för kommentaren " du är fin" och till dig som skrev "ser dig på tv" haha, yepp. Synts ett par gånger dessa dagar .. kan typ allt alla säger utantill. 'Men läraren Luisella är bästa när hon säger " o nej Jejjan, nu gör du något tokigt" hahah

nu sitter jag framför tvn med en stor tallrik Brie ost, kex, choklad och brownies.
Fastat idag, så det är skönt att få i sig allt gott!

Mer än så har jag inte att skriva, ha en fortsatt trevlig kväll allihoppa!


dagen

massor av hälsningar från en person med otrolig huvudvärk och en täpt näsa. 
Ligger i vardagsrummet och tittar på film med hela familjen. Var och handlade idag, åt lunch och lagade middag när jag kom hem. Sedan har jag faktiskt inte gjort något speciellt mycket ..

Mer än såhär har jag faktiskt inte att komma med .. Puss


hurmasice

Hej :)

För första gången tänker jag inte be om ursäkt för att inte ha uppdaterat.

imorse skulle jag iväg för att fiska med pappa, jag antar att han tyckte synd om att väcka mig så tidigt. Så när jag vaknade var han borta. Jag städade här hemma och nu väntar jag på pappsen som ska komma med olja och margarin så jag kan sätta igång min bakning. För första gången ska jag baka hurmasice ( Bosnisk kaka)

Jag tycker att hurmice,baklava, burek och alla sorters grytor hör ihop med ramadan/bajram. Man får liksom lusten att laga mat och baka. Vad det gäller sånt så är jag en riktig hemmafru. Älskar att laga mat och baka ..
Och en gång i veckan har jag lusten att städa på djupet.

Ska sätta på mig mitt förkläde som Armin köpte mig för att mobbas troligtvis.

Puss på er

Gal's

Hallå!

Jag kom hem för en halvtimma sen ungefär. Träffade även på söta Lejlis i centrum. Så jag, zozo och Lejla satt och pratade om sommarens händelser. Vi behöver ungefär 4 Ben and Jerrys glassar, läsk, chips, dip och en lååång kväll för att talk the talk haha. Även fast det inte hänt mig något nytt alls ..

Just nu är jag super irriterad. Trött på människor som har så tråkigt i livet att det ända dom koncentrerar sig på är vad andra gör och inte gör, tänker och inte tänker,säger och inte säger. Tänk om alla helt enkelt kunde SKITA i vad någon annan gör, och istället bry sig om sig själv?!
Men nu ska vi vara glada och fina.

Läggdags för mig nu. Får se om Armin har något kul att berätta så jag tänker på annat. Lite gulligull skadar inte heller ..


Godnatt! :)

fika

Nu ska jag ut med mina tjejer! puss på er :)


Plan B, she said

Sheee saiid i love you boooy, i looove yoou soo ..
Ja, jag har fått låten fast i huvudet så den har spelats här hemma sen jag vaknade runt halv 12.

Nu ska jag duscha och raka benen sedan ska jag åka iväg till stan för att träffa Bobby på en fika, och sedan vidare mot salongen och bli klippt.  ................ Eller inte.

Ska hänga upp tvätten, sätta in ny tvätt, duscha, raka benen, sätta mig på verandan och läsa bok.

2008 - 08 -08

Jag sitter med rysningar längst ryggraden och tårar i ögonen. Jag är lycklig. Jag kan inte förklara denna lycka jag känner. Jag finner inga ord för hur mitt hjärta slår lyckliga slag och läpparna ler. Den här känslan, just den här, hoppas jag att alla en dag ska uppleva. Jag hade turen med mig att träffa en person som inte bara är min pojkvän, utan även min bästa vän. Jag hade turen att inte behöva leta i livet, utan fann honom tidigt. Jag är så lycklig över att ha någon som känner som jag, att kunna göra någon annan lika lycklig som jag själv är. Att likaså kunna göra honom ledsen, orolig,besviken och arg, och veta att jag betyder något, precis som han kan göra mig likadant.

Att säga att vi har haft det lätt kan jag inte. Det har vi inte. Men varje tår jag fällt för denna plåga jag känner när jag inte är med dig, blir till ett leende när jag ser dig. När jag ser dig på stationen släppa ner väskorna och börja le. Att springa rakt in i din famn och känna hur du kramar luften ur mig. Hur du genom att nudda min hand med din får mig att känna mig tryggast i världen. Men att likaså behöva säga hejdå några dagar senare och veta att vi inte kommer ses snart igen gör så ont i mitt hjärta att jag gråter hela vägen hem. Men samtidigt så vet jag att när jag hör din röst så kommer jag att känna det där lugnet i hjärtat igen, att veta att det är vi och att det kommer förbli vi, att även om vi inte ses snart igen så förändrar det inte lyckan vi känner.

Med dig min älskling önskar jag att gå hand i hand genom livets motgångar och framgångar.




Volim te

2 år med mitt hjärta


anvisningar för svart hår.

Hej!

Jag kom hem för en kort stund sen. Var på bio och kollade på Eclipse, finally! Men min syster.
Efter filmen blev det lite promenad, bla. till Gamla stan för att köpa en belgisk voffla med en kula glass och topping på Ben and Jerrys.

Nu är vi iallafall hemma och jag väntar på att min älskling ska komma hem från stan. Sedan blir det läggdags. Sov gott!

Vill du bli svarthårig av att färga håret brunt? Gör såhär.
Smeta ut färgen på håret
Ha en trasig dator
En pojkvän som älskar elektronik och teknik.
en envis pojkvän dessutom
Försök fixa datorn över telefon
Glöm sedan att du satt på färgen och håll i den i håret lite mer än en timme.





puss puss

Hallåå

Jag kom hem från Bosnien för två dagar sen. Har inte hunnit uppdatera för att jag haft massa att göra.
Nu ska jag fortsätta väcka armin i telefon, den lilla snarkisen!

Puss på er

last day

Hallå :)

Tänkte precis duscha och sedan bege mig mot stan för att äta middag och sedan dansa rumpan av mig min sista kväll! Vi åker klockan 5 imorgon bitti, så jag tänkte faktiskt inte sova alls. Får dra med mig lite vänner hem och fortsätta festen här!

Idag, sista dagen. Ser jag en viss person öppna vår grind och gå mot mig. Jag har flera år varit arg på den personen, varit besviken. Ändå sa något till mig att bara gå framåt, vi kramades och grät en lång lång stund. Det betydde mer än ett förlåt, mer än den bästa anledningen man kan få utav någon. Det är nu bitarna faller på plats .. Tack!

daaance

Haalllååå

kom hem för en stund sen. Bästa musiken på länge spelades i Palazzo, jag hade leggings och linne på mig. Kunde det vara bättre tillfälle till att dansa ihjäl sin kropp? Imorgon, sista kvällen, ska jag dansa tills dom stänger!

Har en massa ärenden imorgon .. så jag lär inte uppdatera bloggen fören jag är tillbaka i Swe. AKO BOG DA
Puss på er