Bara massa regn

Idag har jag suttit hos tandläkaren i timmar med mamma. Det kändes som en evighet, så lång tid att jag laddade ned agingbooth på mobilen. Jag som annars brukar bjuda på mig själv känner nog för första gången att jag blev alldeles för hemsk på bilden för att kunna sätta ut den. Ikväll är det första avsnittet av stalkers, det har jag och mirela väntat på länge.


Suuunny sunday.

Viilken energi jag vaknade med. Solen skiner ute och mitt favoritväder har alltid varit soliga vinter/höstdagar. Jag har varit så gott som ensam hemma hela helgen. Igår umgicks jag med vännerna här och tittade på skräckfilm. Fy.

Nu blir det chips och cider till frukost. Living on the edge!


Oct. 27, 2012

Bajram serif mubarek olsun!


Tisdag

Körlektion 07-09. Jobb 10-18. 18-22 umgänge. Jag är trött. Riktigt trött. R.i.k.t.i.g.t.

Godnatt


Söndag

Vilken helg! Och då menar jag inte in a good way. Fredag natt vaknade jag och trodde att min sista stund var kommen. Huvudet snurrade och ögonen snurrade runt som tokiga. Trots allt detta var det bara att ta sig till jobbet. Direkt efter jobbet åkte jag och pappa till akuten. " du har kristallsjuka" fick jag höra och åkte hem. Idag mår jag bättre. Tentaskrivning står på listan.

Inatt drömde jag en dröm som förekommit ett antal gånger i somras men inte sen dess. Jag önskar att jag kunde skriva vad det är jag drömmer och om vem, men det kan jag inte. Nu är det bara att sätta igång med tentan för att tänka på annat. Fy vilken ilska jag känner.


Söndag

Omedvetet postade jag fredagens inlägg idag. Go me. Ville liksom bara säga det. Och att jag hade supertrevligt i helgen, hela familjen var samlad, en del släkt och en heeel del familjevänner. Vi alla fyra gick hem i onyktert tillstånd och hade familje-efterfest/käk kl 3 på morgonen haha! Jag är så himla tacksam för att ha min familj, vi är bara så bra på alla sätt och vis. Idag hoppad jag få tag på mina vänner, vi har en hel bunt med ämnen att prata om.

Ha en fin dag alla!


Fredag

Sitter på seminarium med halvöppna ögon. Jag är så pigg idag men föreläsarens monotona röst söver mig sakta men säkert. Jag har en hel del saker att göra idag, några ärenden på banken och några på kåren här på universitetet. Efter seminariumet bär det av mot hötorget där lejla ska göra i ordning mina naglar. Efter det är de bara att springa hem och göra sig fin för mingel och mode på cafe opera med syster.


Tisdag

"Produktiv" dag. Dans halva dagen-sömn andra halvan. Jaaag är alldeles jäätte slut. Snart är även denna estetiska kurs slut, examinationen återstår och sedan är det inte jätte långt fram till VFU (praktik). Åh vad jag längtar! Imorgon och på torsdag är jag ledig. Inte egentligen då jag har sisådär tusen böcker att läsa. Fast hellre det än att behöva gå upp tidigt på morgonen.

Jag har inte allt för mycket tid för bloggen. Lägger upp en och annan bild på instagram (nganic) mellan allt party och studier ( och annat spännande ;) ) . Och thats it. Godnatt på er!


Trötter

Headlines


Monday morning

Och jag är ledig. Inte helt ledig så att jag kan ligga i soffan som jag hade velat men slipper jag lunka iväg till skolan så är jag preeettty fucking ledig. Jag har fortfarande ont i fötterna efter en helkväll/natt i norrköping med klack. Vi var hemma strax efter 5 på morgonen och jag kan säga att vi dansade och sjöng lugnt mycket mer i bilen än på dansgolvet haha. Lyckad helg!