ffs

Hej!

Först och främst, tack Zerina för att jag fick ärva din underbara förkylning :) Jag har inte sovit på två nätter och jag har glömt hur det känns att inte ha huvudvärk eller hur det känns att andas genom näsan :)
Idag ska jag såå dega i min säng och hoppas på at tdet går över till på fredag. Jag vill inte sitta i en bil i två dgara såhär!
Igår var jag i Haninge centrum och köpte det sista till resan .. Så jag tänkte " whatahell jag ska inte fixa mig, det är säkert ingen i centrum" men nejnej, där går jag in och ser minst 25 pers som man inte vill visa sig för så som jag såg ut. Life's a bitch! 
Jag;  jag såg dig igår :)
D ; jasså, i centrum ;) ?
jag; mhm ..
D; och jag såg dig snyta näsan  ..
Jag; I see 


Jag saknar dig

give me pekara!

Hej! :))

om någon finner några konstigheter i inlägget nedan så ska jag tala om för er att det är inte jag som skrivit det. Det är Armin, så så var det med den saken. Och om någon nu undrar vem det är på fotot så är det jag hur taskigt det än är!
Chilldag idag, vaknade kl 10.30 .. hela familjen var typ på standby läge- med andra ord, ingen bryr sig om någon ..
så jag gick och la mig igen, somnade dock inte. Efter det gick jag upp igen, såg att solen var framme och satte mig på altanen med mirel och en kopp te.
Mitt lilla hjärta tar studenden imorgon, och jag kommer inte vara där fastän det var planerat att jag skulle dit.
Det finns massa små anledningar som blir till en stor .. Så jag är jätte ledsen för det. Men jag har lovat Arm att han ska få göra en utspring hos mig i bosnien, så ska jag hålla upp en skylt och vara jättestolt!

Måste bara få skriva av mig lite också, jag har en väldigt väldigt skrattretande så kallad kompis som verkar göra allt för att irritera mig. Och det värsta är att hon inte vet vad som kommer vänta henne inom snar framtid. Hon är så patetisk att det inte går. Menmen, sådana som hon kommer vara själva kvar i livet utan någon. Och det är bara synd!

Sådär ja, nog om negativa tankar :)) 
4 dagar kvar till bosnien, och jag längtar så jag dör! Allt är nerpackat nu och det är bara mig man väntar på " min skolavslutning" Så snart kommer man vakna tidigt på morgonen, ta några längder i poolen, gå upp, gå till marknaden och köpa färsk frukt och gå till pekara ( bageri) köpa nybakat bröd, komma hem och äta frukost som en gudinna med min lovely syster!  Efter det solar man hela dagen och äter glass, mot kvällen börjar man fixa sig i flera timmar och efter det är man ute i stan. Massa skön musik och alla fina människor! Snart mina vänner, snart ..

Ljubim


Armins kattunge