påskpåskpåsk

what a day. Jag var uppe med tuppen ( säger vi) och var på vårdcentralen. Om någon vill ha halsfluss kan jag skicka en flaska som jag druckit ur :))
Nu tänkter jag duscha och lägga mig. Imorgon sitter jag på tåget halv åtta och ska till skolan. Efter det väntar jobb.
Det enda som får mig att orka med allt detta är tanken på lovet. Fy.fan.vad.jag.ska.vila.

Jag tror han menar mig.

”Mycket få människor lever i dag – de flesta
gör förberedelser för att leva i morgon.”
Jonathan Swift

onsdag


Jag kan inte med ord förklara huuur gärna jag vill sova. Ni vet när man är så trött att man kan ligga hur som helst bara man får sömn? Jag har feber och halsfluss, känner mig svag i kroppen och kan fan inte ens knyta handen till en näve. Dumma förkylning. Sitter just nu och gör i ordning en liten överraskning som jag ska ge till Armin. På lördag åker jag dit och jag kan tala om att jag ser lika mycket fram emot att få vara i Kalmar och bara ta det lugnt och andas in den härliga luften som att få nypa och krama på mitt hjärta.

your song

Jag sitter och pluggar på sängen i mitt rum, in kommer pappa, säger att han vill umgås lite. Frågar lite frågor om mig och Armin - när åker du? hur åker du? när kommer du hem? jobbar han mycket? vad gör han nu? Berättade du om den stora fisken jag fångade? Du behöver nya skor och jeans nämnde du va? haha ja, lite random. Efter att ha umgåts i sisådär 4 minuter så ligger han nu och snarkar bredvid mig. Haha, fina fina pappsen.
Jag tror att låten ovan fick honom att somna.

gotye.

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over


But you didn't have to cut me off
Make it like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

y


oxe

Saker och ting kan vända i livet innan man vet ordet av. Jag antar att ni som följer mig dagligen också vid det här laget vet att jag hatar förändringar i livet. Jag är rädd för att göra något annorlunda, jag är rädd för att förändra något även om jag vet med hela min kropp och mitt hjärta att det är det enda rätta. Jag är född i maj, Oxens tecken. För att enklast förklara hur jag faktiskt fungerar, oxe eller ej så kopierade jag den här texten
Stjärntecknet Oxen är en jordnära och trygg personlighet. Oxar tycker om planering och funderar gärna en stund på nästa steg. De är envisa och fokuserade, sätter upp mål och försöker hitta den smartaste vägen att ta sig dit.

Oxar är förtjusta i avkoppling och njutning. De älskar mat, musik, konst, naturen. Dock kan de ibland värdesätta saker framför människor eftersom oxar är väldigt materiella. Oxar tycker om det som är vackert men de har ofta också ett intresse och sinne för ekonomi.

En oxe trampar gärna på i gamla hjulspår och kan ha lite svårt för att testa nya saker. De vill gärna tänka igenom eventuella förändringar men ofta vill de helst inte ha några förändringar alls. De är nöjda av sig och deras liv måste inte befinna sig i konstant rörelse.

Trots att oxen kan ge ett väldigt lugnt och snällt intryck så kan de bli otroligt arga när de verkligen har anledning till det. De är inte den typen som plötsligt blir arg utan orsak och blir de arga så ska man ta det på fullaste allvar. Oxar kan dessutom vara ganska långsinta."

För att förkorta det hela. Jag är väldigt bestämd i saker jag gör, gör jag inte något helhjärtat så tänker jag inte göra det alls. Jag tar till mig saker till 100% och det värsta jag vet är att ge upp om något som jag trott på. Likaså, denna bestämdhet som jag har kan vända till det motsatta. Jag kan under en sekund inse något och vända på mig helt. Från att vara 100% engagerad till att bara lyfta på armarna och strunta i allt. Jag är alltid jävligt naiv och snäll. Jag bryr mig nästan aldrig om vad jag känner och hur jag mår, utan tar alltid personer i min omgivning och deras känslor före. Men, även det kan vända och jag kan vara rent ut sagt förjävlig.

Det är en skör tråd mellan att älska och att hata. 


nystart.



Jag sitter på balkongen och lyssnar på låten ovan. Jag ser min grannes reflektion på glasen i och med att han har sin balkong precis bredvid vår, han sitter och diggar musiken med både händer,huvud och ben haha.

Idag blev jag väckt utav chefen. En söndag. " Hej Narcisa, jag undrar om du kunde jobba på påsklovet? "
" absolut, jag är ledig alla dagar."

Så gick det med min ledighet och mitt slappande.

talk that talk to me

Det luktar sommar ute! Och jag kan tala om att jag inte känner någon som helst lättnad över det då jag inte har en aning om vad jag ska göra eller var jag ska vara i sommar. Go me.
Jag har haft en jätte skön dag idag, en perfekt lördag. Suttit på balkongen med mamma och syster i flera timmar och bara pratat i solen. Efter det mötte jag zozo och nu sitter jag här själv med ett paket skumraketer :)
Tänkte ta en dusch och sedan titta på film.
Jag längtar och saknar ihjäl efter min fina kille.


turning tables.

Close Enough To Start A War
All That I Have Is On The Floor
God Only Knows What We're Fighting For
All That I Say, You Always Say More

I Can't Keep Up With Your Turning Tables
Under Your Thumb, I Can't Breathe

So I Won't Let You Close Enough To Hurt Me
No, I Won't Rescue You To Just Desert Me
I Cant Give You The Heart You Think You Gave Me
It's Time To Say Goodbye To Turning Tables
To Turning Tables

lovely friday

Jag kom precis hem efter från skolan. Till min fasan var det inte endast en redovisning man skulle hålla, det var nämligen 3 tal! En kort presentation och sedan ska resten av gruppen utvärdera, sedan en till och så samma visa tre gånger. Det gick iallafall bra och jag kan inte vara gladare över att ha det gjort. Nu återstår det bara två fredagar till av samma process. Pjuh.
Idag är vädret på vår sidan igen och jag tänker njuta utav denna fredagen tillsammans med Asja + glass i solen. Om inte hon föredrar fika såklart. Haha. Efter det vill jag faktikst inte göra något annat än att umgås med min familj och min farbror.

Eftersom vi haft besök i två veckor nu, jag har jobbat och haft skola nästan varje dag. Så har jag faktiskt inte hunnit städa mitt rum. de flesta utav er kan säkert redan tänka er hur ett rum ser ut där tre tjejer bott! En madrass på golvet, cider,chips, kakor, böcker, tidningar,nagellack, kläder, väskor .. ja you name it. Idag kommer jag hem och möts utav en helt ovanlig syn- MITT RUM VAR STÄDAT! och då är det ingen mindre än min fina syster som städat hela rummet. Det t.om luktar Ajax!
fr

retorisk

What a day. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Efter världens mest tråkiga föreläsning idag begav vi oss mot Rågsved hem till Linnea för lite lunch och klippning.
Efter en massa skratt,mat och självklart Mandanas fina hår åkte vi hemåt. Det kändes som världens längsta resa hem efter denna dag. Under föreläsningen satt jag och hyperventilerade för jag trott att jag när som helst skulle svimma. Så kan det bli när man inte äter på två dagar. Nu är jag äntligen hemma och har duschat, alldeles strax ska jag förbereda mitt tal som jag ska hålla imorgon då vi har en retorik kurs. Jag som annars älskar att prata inför folk är första gången i mitt liv faktiskt nervös inför det här. Talet ska vara intressant, roligt, man ska ha perfekt många pauser mellan meningarna, avsluta med varför man valt förskolläraryrket och dessutom ska man klä sig efter vilken känsla man vill att åskådarna ska få utav en själv. Hjälp?
Det får mig att vilja sätta på mig min glitter-rosa bal klänning och förvirra hela bunten.
Godnatt på er.

måndag

Imorse åkte kusinen hem. Det känns redan tomt i mitt rum. Vi har haft superroligt och alla kvällar på uteserveringarna har varit välbehövda, vi har pratat ihjäl oss och lärt känna en hel del nya människor.
Nu längtar jag efter att åka till Bosnien och besöka alla olika städer som jag fortfarande inte fått se(pinsamt) . Nu är det bara att städa mitt rum som man förövrigt inte ens kan se golvet på utav alla saker och sedan ska jag inte göra ett smack. Den ni.

all this way

We made it through storms, made it through rain
It's been a long way and now I'm here
Trying to get back what you gave me
you don't need to save me, you broke my fears

So baby hold on
now that we come so far
just listen to your heart

You don't have to save me
just need you to follow
Cause we made it all this way
I won't ever give up
of something that's so strong
Yeah, we made it all this way

up 'n down

Vilket sorgligt väder. Jag har träningsvärk och världens humörsvängingar. En sånhär dag vill man bara umgås med sig själv och inte behöva skratta eller le typ haha. Fan va bittert. MEN, istället ska jag umgås med tjejerna i familjen och skratta ihjäl mig trots allt.
Jag är så trött och irriterad på min mobil att jag faktiskt stängt av den sen igår eftermiddag, om någon försöker nå mig så finns jag på Facebook. Nu ska jag äta "frukost", duscha och göra mig fin efter det.
Ha en fin dag allihopa.

fredag

Nu ska jag ut på stan och rocka min nya hårfärg. Ett steg närmre det blonda.

12.54

I’m just sayin’, you could do better
Tell me have you heard that lately?
I’m just sayin’ you could do better
And I’ll start hatin’, only if you make me

The development of children.

.. Intressant va? Det är det faktiskt. Mindre kul att läsa dock när man vet att man ska kunna de flesta utantill för att klara tentan imorgon. Min farbror är här och hälsar på från Bosnien, lika så min favoritkusin. Hon stannar bara några dagar och jag hinner knappt umgås med henne för allt plugg. Just nu har dom alla kul ute på stan och jag sitter i min ensamhet med boken i högsta hugg, så orättvist.
Snart är det påsklov och jag tänker slappa varenda dag.

"you can get addicted to a certain kind of sadness .. "

- Ett fint citat hittat på min vän Linneas logg på facebook.
Visst är det typiskt att solen tittar fram och retas när man bestämmer sig för att plugga hela dagen. Tenta den 15, 6 dagar kvar. Seriöst?! Jag har knappt öppnat boken och jag hatar mig själv just nu. Min kusin kommer hit från Bosnien på måndag och jag hoppas att jag får in något i skallen under dagen och imorgon.
Dagen på jobbet var superskönt igår, mina små favoriter och jag satte på musik och dansade loss. Ett härligt avslut på veckan med massa cuddling, pussar,kramar och så självklart dansen. Jag lärde dom att härma gitarr-spelar rörelser och gester. Såhär i efterhand undrar jag om det var smart att göra det? Aja, vi får hoppas att dom inte minns det.
Vill inte gärna ha föräldrar som ringer och undrar varför deras barn dansar som KISS, på knäna och med håret viftandes. Tur är fick jag inte för mig att sträcka ut tungan. Haha.
Idag tänkte jag försöka hinna med att baka tosca kaka till min favorit-putte.
här har ni låten som vi dansade till.

this is how you remind me.

Stressigt as usual. Jag har städat hela dagen inför besök imorgon. Nu är det bara mitt fina bombnedslag till rum som är kvar. Måste duscha superfort och snygga till mig sen ska jag på kurs. Varför är jag nervös?
Iallafall. Ha en bra dag.

tisdag.

Jag brukar inte länka bloggen vanligtvis, men igår gjorde jag det då jag skrivit ett inlägg om min syster. Haha, statistiken steg i taket och jag vill bara säga hej till alla nya läsare.
Jag kom precis hem från skolan, försov mig nästan med mening imorse då jag var helt inne på att inte gå alls. Dessa lektioner ger mig seriöst ingenting, och när jag säger ingenting då menar jag nada. Jag sitter och tänker på vad jag ska göra i sommar, hur mysigt det ska vara med fina klänningar och sandaler, hur kul jag och mina tjejer ska ha utomlands och hur avslappnande det kommer vara att umgås med min pojkvän så länge som vi vill.
Sen försöker jag hänga med under seminariet, hör att läraren fortfarande inte kommer med något som på något sätt kan hjälpa mig .. sen försvinner jag iväg igen ..
Nu ska jag äta en bit tårta från igår innan Mirel kommer hem och slukar upp hela haha.

bed

Världens sockerkick efter tre olika tårtor. Helvete. Jag känner att jag varit igång alldeles för mycket idag så nu är det goda humöret helt slut. Duschen sen sängen, det ska bli skönt.
Lite såhär känner jag mig.

Grattis <3

Hej!
Under veckan blir det inget jobb för mig, skönt fastän jag kommer sakna mina små filurer.
Idag fyller min fina syster hela 24 år och vi har firat hela dagen. Jag har för mestadels stått i köket och bakat tårta och lagat mat. Snart kommer nära och kära. Alla är på super bra humör så dagen kan inte bli bättre.
Grattis grattis till världens bästa syster! volim te.

fredagsmys

Sabis med pappa. Det är fredag och jag tänker mysa med mig själv om inget!

pojkar pojkar pojkar ..

En något trött tjej kom precis hem från skola och jobb. Jag bevittnade nog årets mest korkade samtal på bussen idag. Först och främst, varför i hela friden vill man prata privata saker på offentliga ställen som tex tåg eller buss? Även om man pratar tyst så kan man som med passagerare inte låta bli att lyssna, just för att man inte har bättre för sig.
Iallafall, en kille (man) han var väl i 30 års åldern men hans beteende gjorde honom mer till pojke än man. Hursomhelst. Han sitter bakom mig och ringer upp olika personer. Såhär låter hans samtal.
Tjej 1  - " haalllåå sötnos, hur står det till? Vaaad säger du om en weekend i Köpenhamn nästa vecka? .. Aha, okej .. nej men ingen fara. Hade varit kul att umgås med dig bara. Ha de bra, puss.
Tjej 2 - " heej hjärtat, vad säger du om jag säger weekend resa bokad nästa helg till Köpenhamn?? Åhh vad tråkigt, nej men då så. Ha det gött.
Såhär fortsatte det i ungefär 7 samtal. Han fick nog varje tjej att känna sig speciell. Till slut, efter att ha fått nobben sisådär 8 gånger så ringer han sina polare.
Kompis - " tjeenare mannen, du, vad säger du om en weekend resa till Köpenhamn, inga tjejer, bara massa grabbsnack och några bärs?
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.




friday

Skola snart, vädret är helt underbart. Jag kan till och med ha fönstret öppen och stå i nattlinne utan att frysa ihjäl.
är det någon mer som ser ut som happy feet när någon nämner att det är FREDAG! helvete vilken lycka.
Puss!

"god morgon"

Det blev inte mycket utav en sov morgon ändå, min mobil har ringt sisådär 12303873262 gånger. Jag kan inte ha mobilen avstängd och inte heller stänga av ljudet då jag ofta blir inringd som vikarie. Denna otroligt jobbiga person har tyvärr inte heller stake nog att öppna sin vackra mun och tala om varför den ringer.
Ska fixa håret och måla naglarna, sen är jag redo för dagen. Vi hörs ikväll.
sommar snälla!