nighty

Imorgon blir det en ordentlig sovmorgon för min del. Därför tänkte jag passa på att vara uppe lite längre och inte göra något alls egentligen förrutom att nörda mig. Hämtade mitt Nelly paket med en massa fina saker, nu har jag ångest över vad jag ska behålla och vad jag ska lämna tillbaka.
Jag har precis duschat och nu funderar jag på att äta en macka innan jag beger mig till drömmarnas land. Imorgon blir det en heldag på jobbet.
Godnatt på er!

Ett lyckligt ögonblick.

Jag har haft många lyckliga ögonblick i mitt liv. Studenten är ett exempel på en riktigt lycklig tid. Men när jag tänker på just ett "lyckligt ögonBLICK" så kan jag inte låta bli att tänka på mitt senaste lyckliga ögonblick.
Som många vet har jag och min pojkvän haft det lite kämpigt och varit separerade under en viss tid. Under hela den här tiden har jag vetat att jag fortfarande vill vara med honom och att vårt slut inte skulle vara ett riktigt slut för min del. Det gick en lång tid, flera månader utan någon som helst kontakt. Jag gick runt och mådde dåligt och väntade på att något skulle hända. Efter två månader utan några svar på mina frågor bestämde jag mig för att åka till Kalmar. Jag behövde svar på mina frågor och det enda jag kunde göra var att sluta vänta och istället ta tag i allt.
Jag åkte dit utan hans vetskap. På tåget dit skakade jag som ett löv och var skräckslagen för vad som väntade mig.
halvtimman innan jag var framme hos honom grät jag, under några sekunder hatade jag mig själv för vad jag utsatte mig för. Armins mamma hämtade mig på tågstationen, det var morgon och han låg fortfarande och sov.
Jag smög in i hans rum, hukade mig och klämde på hans näsa. Armin vaknade helt chockad och stirrade på mig som att han sett ett spöke. Utan ett ord satte han sig på sängkanten, klappade på sängen bredvid sig och sa kom hit.Vi kramades som vi alltid brukat och samma sekund släppte all min ångest och mina frågor. Det var vi igen.

Det här var det lyckligaste ögonblicket i mitt liv på väldigt väldigt länge.

long time

En vecka och fyra dagar sen jag skrev sist. Hah. Helt ärligt så skulle lika gärna kunna ta bort bloggen i och med att jag aldrig uppdaterar, men, jag kommer vilja ha kvar dessa gamla minnen så bloggen kan lika gärna ligga uppe.
Vad har hänt sen sist? Skola, jobb och vänner. Thats it. Kombinera det med ett sjujäkla humör.
Idag har jag haft seminarium och träffat min SA grupp. Kursen som vi håller på med nu är ett riktigt issa-intresse. Massa psykologi, biologi och utveckling- i love it.
Just nu lyssnar jag på skön musik och väntar på zerinas samtal för att veta hur våra planer ser ut. Imorgon blir det jobb för min del.

planer

Det är synd att jag inte hunnit blogga på en längre tid, å andra sidan är det skönt att ha fullt upp ibland. Praktiken slutade i fredags och jag saknar redan alla barnen. Min fina pojkvän har varit här hos mig under en vecka, och när han är här glömmer jag totalt bort att datorer existerar, eller mobilen .. Igårkväll åkte Armis hem och det känns så himla tomt här hemma nu.
Jag har varje dag planerad två månader framöver, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta helt ärligt.
En vecka i mars ser jag fram emot då min kusin kommer på besök från Bosnien, sorgligt nog är det samma vecka som jag ska ha tenta så jag kommer behöva plugga rumpan av mig.