it's all goood

                           oyrf   


Plåtningen från förra veckan med syster.  Obs! Bilderna är tagna med min mobilkamera, alltså detta är inte foton från plåtningen.



it's aaall goood :)


bad uppdatering

Hej :)

jag tror inte att jag haft sämre uppdatering i min blogg än vad det är nu.
Det beror på plugget .. så, kan inte säga att det kommer förbättras inom den senaste tiden i och med att det är två veckor kvar av skolan.
Sen så har jag absolut ingenting att skriva heller, eftersom inget speicellt händer just nu.. allt är som vanlig, and thats how I like it.


jag saknar dig mitt charmtroll!

Njut

Hello! Sitter ute på altanen och fixar ögonbrynen .. Idag blir det mycket plugg. Och färgning samt blekning. Ännu blondare blir man snart. Ska fortsätta njuta av solen och mitt ice coffee. Ha det bäst! Ljubim

From bed

Hej alla glada:) Ligger i sängen och skriver just. Tänkte att när jag ändå är för lat för att sitta vid datorn så kan jag göra det såhär. Anyway, lång tråkig dag idag .. Allt regn är över huvudet på mig. Gjorde inte mer än att färga Mirelas hår.. Världens bästa födelsedag hade jag dessutom,min älskling var här och det är den finaste present man kunde givit mig. Tack alla för en underbar födelsedag,och Tack alla som tagit sig tid att gratta! Snart är det bosnien,jag längtar så! Fy fan vad jag och syster ska partaja,olagligt hårt! Och så klart så kommer jag att umgås med my love så mycket som vi bara kan! Ljubim

mammas b-day

Helu :)

sitter i skolan nu, försöker skriva klart lite rester som jag har.
Imorn fyller mamma år, så idag blir det stan för min del. På vift efter en present som faller mamma i smaken, dvs en röd plånbok och lite grejer till. Varför hon just vill ha enh röd är för att hon tror att man har mer pengar i en röd, aa ..
don't ask.
Jag saknar min arm massor, alldeles för mycket.  Snart så har vi hela sommaren för oss skälva. Thaank god!
Nu ska jag fortsätta!

ljubim !

valborg&armin.

Hellu :)

det var en evighet sen jag skrev något, har helt enkelt inte haft lust.
Kan skriva lite kort om valborg, eller rättare sagt -> det var bästa valborg ever!
Älsklingsarmin var här i helgen, min mysigaste pojke. Jag saknade honom samma sekund som jag gick från centralstationen. Just nu är jag i skolan, försöker skriva klart min samhälls uppsats fast ja kommer ingenvart.
Fuck it .. Nu ska jag fortsätta. Ha det super bra alla.  bilder kommer upp så fort han skickar dem, och så fort lejla skickar bilderna fråån valborg.

ljubim!