2254

Tänkte skriva ett kort litet inlägg inan ja beger mig mot badrummet och in i duschen.
Var i skolan idag, lika tråkigt som vanligt. Gymmade en stund med Abir,Hade utvecklingssamtal och kom sedan hem.
Precis när ja öppnar dörren hör ja " tntntt ttn tntntn n ttn tnn , ttn ttn ttn ttn tttttnnnn" aa .. ja föröskte göra sex and the city ljudet där i början  :) Så ja hoppar ur skorna och kastar in mig i mirelas rum.
Dels för att det är näsmast men mest för att ja hatar att titta på sex and the city när mamma eller pappa är i närheten,
så fort pinsamheterna börjar så vet man inte riktigt vart man ska kolla åt. Ja brukar köra den där "aaha-ja-har-sms-metoden" ,men ja menar .. hur bra funkar den när ja blir alldeles röd i ansiktet?
Sex and the city är något man vill sitta och titta på själv,eller med en kompis. Imorgon ska jag och mirel åka till gärdet, en biosalong där filmen ska för första gången visas. ( Rainers film) .
Helt ärligt så är det skit pinsamt att se sig själv på tv första gången, man sitter och fnittrar för sig själv. Speciellt när man ser sig själv för typ 6 år sen?  Ja, jag har ju sätt en del utav filmen så .. jag är beredd på det värsta!
That's about it .. ljubim!

                                  ff

Utkast: Hello fellows  ...

Hello fellows  :)     ( tack lana för stavningen)

nu när ja var på väg att skriva så märker ja att flera av mina inlägg inte publicerats.
som t.ex för två veckor sen när jag och lanis skulle ut och äta och för några dagar sen när ja skulle träffa mandis som jag ännu inte gjort på länge .. och aa om mitt nya jobb där ja endast jobbar en dag under veckan och att ja bestämt mig för att gymma VARJE dag. massa smågrejer har inte kommit med .. 
skitsamma nu då ..
jag har insett en sak faktist, eller många saker egentligen .. men en skum sak som är ny iallafall.
jag ÄLSKAR att vara inne i apotek, fråga inte varför. För det kan jag själv inte svara på.

..   fed

dom bjuder ja på :)


2024

Hejhej :)

stor städning hela dagen igår och idag. Nu ska jag börja fixa mig och gå ut med min kära syster :)
sen ska vi ut och rööööja!  Måste skärpa mig med bloggandet märker jag, ca 110 personer läser min blogg. Inte så värst många .. men iallfall,det är synd att ni få ska behöva läsa samma inlägg gång på gång. Så jag lovar, det ska bli bättring på det. Saknar min arm så ja dör snart. Men men löningen hamnar alldeles snart på kontot, och studiebidraget. Så dåå ska han komma hit!
thats it.


ljubim


KLJHREWFHDXFKE

hej !

irritation gånger 9 är jag just nu.
Min mamma kan helt ärligt tänka helt vrickat, idag så träffade jag min syv .. för att komma igång lite bättre med skolarbetet, varje onsdag ska vi några stycka från skolan träffa en lärare som heter elin, hon ska då alltså bocka av vad vi har att göra så vi inte latar oss som vi brukar.
När ja senare kom hem och berättade det för mamma så börjar hon med sina hot " klarar du inte dig bra i skolan så får du inte gå i skolan, gör du inte det så kommer jag kasta ut dig, gör du inte såhär så lalalala"
Nu förstår jag inte en sak, skulle det hjälpa mig i skolan om hon lägger press på mig? skulle det på något sätt vara lättare för mig om hon hotar? Det är stor skillnad på press och push.
Det hade gått hur mycket bättre som helst för mig om jag för en gångs skulle kunde på känna liten positiv energi ur hennes mun, men näe .. tyvärr är det för mycket begärt utav henne. Det hon däremot inte vet är att ja inte kan vara fullt fokuserad på skolan i och med att jag aldrig någonsin kommit hem utan att hon har ont här, ont där, operera det här, operera det där. Jag är trött på allt det här!  tyvärr, hon skyller på att ja har pojkvän och att det är därför ja inte lägger ner tillräckligt med tid. Ja men då måste ja faktist fråga en sak, var ja bättre i skolan när ja inte hade honom? Nej.
Och hennes lösning i allt är då att inte prata med mig under flera månader, så ja .. jag lär väll få mvg framöver, för den lösningen är ju super, "eller hur?"  Nu har jag dampar klart iallfall, dock är ja minst lika irriterad som jag var tidigare idag.
Om ja ärver det där beteendet så ska ja inte ha några barn. Helvete!


mirels birthday

hejhej :)

idag fyller mirel år, heeela 21 år blir det för henne idag. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
eller som man säger på bosniska, sretan ti rodzendan,zdrava i ziiiva bil,  sto godina zivjela, sve najbolje blablabla .. världens roman får man höra när man svarar i tel på sin födelsedag.
Inatt somnade jag kl halv 5 på mrogonen, vaknade som en zombie kl 8, på en halvtimma slängde jag på mgi kläderna och sprang. Sista lektionen orkade inte min hjärna mer, varken den eller min kropp. Så jag somnade i zerinas knä i hela 2 timmar. Nu är jag faktist i skolan, har ung företagssamhet. snart ska jag iväg  ..

Ljubim!

1110

hej !

vaknade 10 imorse, så jag ryckte upp mig ur sängen det snabbaste jag kunde. Sprang ner och låtsades som att jag hade sovmorgon så att inte mamma får ryck .. men näe, det fick hon inte. Mamsen ska opereras idag igen, så hon är lite virrig .. surrar mest runt i vardagsrummet. Tror nog att hon glömt att jag ens går i skolan.
Jag saknar min familj, vi hinner inte med varandra ..det enda som händer är att vi passerar förbi varandra när vi äter, och då låter konversationerna typ såhär  " hej, hej .. va? nej ja ska jobba. okej! Ses imorn. mm,näe skola till 5,du då? nä ..  "
Så på ett ungefär.. Å andra sidan är det skönt att vara igång :)
nästa helg ska jag placera min röv i soffan och inte resa mig förens det typ brinner eller något liknande.
Imorn fyller mirel år, så idag ska jag åka till stan och köpa något, något som faller henne i smaken .. om jag lyckas alltså.
Iallfall, som jag började med inlägget ( ryckte upp mig, försov mig .. ) Alldeles nyss insåg jag att jag börjar 13.20.
that means att jag kan sova lite till :)

ljubim