Night

Jag är så trött att jag inte kan somna haha, hoppas att någon mer där ute varit med om samma sak. Imorgon, fredag ( ifall att någon missat det) och på lördag blir det konsert i norrköping! Jag är rätt så otaggad, fast det är väll oftast då man har som roligast. Ett sista musikpass imorgon och sedan blir det långhelg för mig då jag är ledig mbdag-tisdag. ÅH! Godnatt


Turning tables


Saturday morning.

Godmorgon :) jag vaknade kl 8 imorse, gick upp och borstade tänderna och gick tillbaka till sängen. Två timmar senare, var det bara att stiga upp trots regnet ute och mitt varma täcke. Nu sitter jag och äter frukost i min ensamhet framför tvn.

Dagen på gröna lund kunde inte varit roligare, tro det eller ej vågade jag åka nästan alla attraktioner (förutom extreme) för första gången i mitt liv. Jag tror att mitt hjärta är kvar i luften på fritt fall, hundra meter upp över stockholm och 110 km/h tillbaka igen. Det enda jag tänkte på var hur skönt det hade varit att sitta kvar där uppe och titta på stockholm. Av någon konstig anledning lyckades jag le hela vägen upp och hela vägen ner igen. Jag knep med rumpan allt jag orkade för att det kändes som att jag skulle ploppa ut ur stolen.


Trött

Efter dagens bravader är jag minst sagt trött. Mellan allt spring har jag lyckats hinna laga mat och bakat! Jag skrattade så mycket igår att jag fick ont i hela ansiktet. Jag är lycklig! Imorgon ska vi till gröna lund, ett helt gäng! Det ska bli spännande att se om jag vågar åka något förutom kärlekstunneln haha! Godnatt


Söndag

Jag känner mig så elak som låter bloggen se så kal ut haha. Instagram är såå mycket roligare och ni får mer än gärna följa mig där på nganic. Igårkväll landade mirelas fästman hit, det är fullt hus och jag älskar det. Tillsammans med min kusin och honom ( och min tokiga familj) kan man inte ha något annat än kul. Frukosten tillsammans är härligast. Jag har precis lagt mig efter att ha färgat håret, det blev lite mörkare än vad jag tänkt mig men det fungerar än så länge. Imorgon blir det skola för min del, vi ska hålla på med lera och jag har ingen aning om hur jag ska klara mig då jag har träningsvärk i armar och händer efter bowlingen igår. Aja, godnatt!


Mittiveckan

Vilken dag. 20 minuter efter att jag vaknat satt jag på tåget. Hela dagen har jag tillbringat i skolan, vi har fått vara barn idag. Det är så skönt att sluta vara så självmedveten, och faktiskt få slappna av och vara det barn som man alltid bär inom sig. Denna kurs tillåter oss verkligen det. Hur trött jag än är tänker jag gå ut i det fina vädret och ta en fika. Ev. Shoppa lite.


Måndag

Okej, det är en ny vecka. Ändå har jag lyckats önska två personer trevlig helg (?). Jag ska alldeles strax lägga mig, inte för att jag känner mig trött what so ever. Men jag vet att jag kommer hata mig själv imorn bitti. Idag har jag inte gjort ett smack, förutom att ha gått till skolan. Inte undra på att jag inte är trött, vad säger du zerina? Vi kanske borde byta hoppa till något mer utmattande istället för shopping. Å andra sidan tränar vi ju ögonen, våra sinnen och vi svettas en hel del när vi prövar allt möjligt, haha. Godnatt!


Lastnight

Trött tjej.


Friday

Godmorgon. Jag ligger i sängen och väntar på att kl ska gå fortare så att jag kan gå till tåget. Jag vaknade kl 6 och trodde att det fortfarande var natt och att någon bara ringde. Men icke. Klockan var 6 och det är bara att stiga upp. Jag har ingen aning om hur mina ben ska orka bära mig en hel dag i skolan och sedan en hel natt på dansgolvet. Det är tufft att vara ung! Ha en bra dag.


Torsdag

Skola. Promenad. Lunch. Shopping. Fika. Cuddling.


Happiness


2.5 years left

Vilken dag! Jag har njutit hela dagen. Vaknade bredvid världens finaste vän, åkte iväg för lunch med tjejerna från klassen som jag längtat efter. Efter två timmars catching-up och thaimat åkte vi vidare till universitetet för kursstart. Andra året är påbörjat och jag ser så fram emot att gå klart utbildningen så att jag får börja jobba och så småningom köpa min första lägenhet. Nu tänker jag titta på några avsnitt av teen mom och sen ska det bli himla skönt att sova. Godnatt!


Last night

Jag har ont i kinderna av att le! Godnatt