en lång natt

Hej :)

sjunger " ooona je ljeepsa ood noocii, njen miiriis uu koosiii dooo neeebaa mee nooosii" Vilket betyder ( hon är vackrare än natten, lukten av hennes hår tar mig till himlen)
Och as i speak kommer jag på att jag sjunger aningen för högt. Så vi slutar med det.
Kunde inte sova inatt, vred och vände på mig som en grillad jagnje. Inte nog med det så hörde jag något skumt ljud kring 3 tiden. nästan som om någon smög runt på tårna i vårt vardagsrum, efter det hörde jag mamma säga " hallo?" strax efter det skumma ljudet. Under mitt standby läge, då jag varken var vaken eller sov tänkte jag " Ja men smart morsan, visa tjuven att du hörde honom. Han kommer säkert svara och säga "Sorry, tappade din ring"" Flinade lite efter det och somnade om. En kort stund efter det hör jag världens brak i köket, så jag springer ner utan linser. Som om ja hade sett något även om jag såg något utan dem .. Och där stod pappa och säger " jesam li te probudio? ispalo mi meso" ( väckte jag dig? tappade köttet). Drack ett glas vatten utan att kommentera och gick tillbaka till sängen .. När jag väl lagt mig igen tänker jag " varför i helvete äter man kött kl 03.30?". Somnade.
Inte långt efter det hör jag ett skrik typ. Fast ett ovanligt skrik.

När jag väl vaknar, berättar mamma att hon tappat sitt örhänge som studsat på golvet i vardagsrummet då hon skulle kiss ,och att hon sagt "hallå" för att hon fick för sig att någon av oss var vaken. Så hon ville liksom få sitt örhänge. Pappa hade glömt att ta ut köttet som skulle tina under natten för att tillaga dagen efter .. Och skriket var inget skrik, det var min granne Jocke som nös.

What do you know .. när man sover kan man få för sig konstiga ting.

Iallafall, vaknade imorse totally gone. Mamma och pappa lagade mat och bakade för fullt. Ingen aning om varför.
Har inte gjort något alls idag. Städat lite .. diskat ca 5 gånger.

Fy vad mycket text det blev.  Filåt för det! :)

Puss och godnatt!

Hanca

Hej

sitter här med hanks, hon skriver i min dagbok. We'll see vad som står senare.
Puss på er!


spa treatment

Hej mina kära juveler :)

utan er har jag ju faktiskt ingen att prata med =)
Åkte till farsta i sömnen med mamma och pappa imorse. Av någon konstig anledning satte jag på mig 12 cm klack. ( hej alla blickar på mig) Ja, jag är ju 177 annars, och med dom på blir man ju lite .. ja .. ni vet .. aa .. mh! onormal. host.
Iallafall, köpte lite underkläder till mig och syster. Köpte GUMMISTÖVLAR. Yess I diiid.  Man börjar ju undra lite vad som gått fel i huvudet på mig these days. Först pulka, sen gummistövlar. Vem vet. Jag kanske börjar känna mig gammal. Vem vet. Ingen vet. Bara jag vet. Om ens jag vet. Whatever, jag vet inte vad jag gaggar om.
Väl hemma lagade jag mat, jag och mirel åt. Efter det tog vi några ljus ( ett ljus) och tände, tog fram barnolja, släckte lampan, och satte på spa musik. Det kan låta väldigt fel, men vi massera varandra en lång stund. Så j***** skönt att slappna av lite. Efter det duschade jag, ringde armin (vi har inte pratat på hela dagen. Inte ens ett sms)

Jag ; hej sötnos. Jobbar du?
A; hej maco. jaa det gör jag ..
Jag; jaha fandå :(
A; vad gör du?
Jag; tittar på CSI. Jag ska bli brottsling! så jag lär mig av deras misstag!
A; jaahaa, men alla de åker ju fast. Bli polis istället :)
Jag ; armin, du jobbar inte va?
A ; nää ...
Jag; vad gör du då?
A; tittar på film ..
Jag; aha :) vilken film?
A; alltså .. jag kollar inte riktigt på film.
Jag; vad gör du då :S ?
A; jag sitter på toa ..
Jaa .. vad kan man säga.










ta ett djupt andetag.

Sådär då. Duschat, gått runt med ansiktsmask i en evighet. Målat naglarna, ätit pasteta, ätit datule och druckit glögg! :)

Hanna påminde precis om en sak som vi brukade göra när vi va små. Varje gång vi skulle skiljas åt, dvs hon gå hem och jag gå hem. Så stod vi och berättade för varandra hur mycket vi älskade varandra, ifall att något skulle hända och vi inte fick chansen att säga det. Så ja .. ni kan tänka er hur länge man stod där. Men när jag tänker efter så är det inte så dåligt att berätta för personer man står nära hur mycket man älskar dem och varför man gör det. Kanske ska börja med det där igen :)



Bli inte rädda :) 

min ansiktismask är gjord av avokado. Och köpt i body shop.
Men en annan ansiktsmask som är suuuperbra för huden är att blanda yoghurt,citron och honung. Ha på den i ca 10-15 min! det ger huden en ordentlig kick! Speciellt nu under vinter när man är super torr ..

för dig som har fet och oren hy kan göra det här
Ta en näve katt sand och häll i lite vatten
gnugga det i huden.
Och nej det är inte ett skämt, lite jobbigt att köpa en hel påse kattsand om man nu inte har katt.
Men kattsand suger upp alla orenheter från huden, och skrubbar bort gammal hud som är kvar.
För er som undrar var jag fått detta ifrån, så ska jag tala om för er att det inte är en katt som viskat mig det.
Det har jag snappat upp från programmet " Doctors"  .. vilket är en pålitlig källa! :)

housewife

Hej :)

En riktigt konstig grej hände inatt. Jag och armin låg och pratade i tel, helt plötslgit känner jag hur något spänner i fingret .. as I look up så ser jag djupaste såret ever, inte nog med det .. blod all over the place! Eller ja, några blodfläckar på kudden,väggen och koftan .. Nu undrar jag, hur fan hände detta? Och det måste ha hänt i sängen, i och med att jag fått såret while prating med armin. så alltså, finns något vasst i min säng som kan skära sönder mig!
Iallafall, där låg jag med mitt blödande finger, tog kort på det, skickade till armin som i princip sov. Började med mitt " jaja, ja har ett blödande finger, ja kanske behöver amputer det, men jag mår bra. om någon undrar så mår jag bra. Jag kanske har något i min säng- men jag mår bra, och det föremålet kanske sticker mig i halsen, men ja mår bra, ja kanske dör, men ja mår bra, om någon undrar så mår jag bara bra!

Mirela kom in i mitt rum runt kl 10 .. djupt i min sömn hör jag " hej, kan du göra fläta?"
Utan lampa, utan linser,med ett blödande finger gjorde jag en fläta och fortsatte sova. En kort stund efter det kommer pappa in " ska du följa med och shoppa" Snabbt som tusan for massa tankar runt omkring " har ja de, de de de, ja ja ja ja, " " klämde fram ett " ne treba mi nista" och fortsatte sova. Vaknade runt kl 14. Paniken slog till.
Det ser t som ett helvete hemma, mamma kommer hem snart, hon kommer få ryck. Spring spring spring. Så jag sprang ner, städade, kokade te, tittade på tv. Och efter en stund kom mor och far. Ännu än bomb föll över vårt kök när ca 12 kassar med mat skulle lastas in i kylskåpet. Så ja, det var bara att ta ut ALLT från kylskåpet, rensa det, tvätta det och sätta in det nya. Lagade mat efter det, åt, diskade.
Ja, fan vilken housewife man är.

Ska duscha och sätta på en ansiktsmask nu. Bilder kommer upp. Puss!


Hej :)

Statistiken på bloggen har ökat ordentligt på sistone. Så jag ville liksom bara säga hej .. så .. Hej :)

buuuuuurrr

Cao :)

Ligger och skakar av kyla just nu. Antingen är det feber eller så är det för att jag gick till centrum. Jag älskar vinter, men ibland är det väldigt lätt att halka in på tanken " jaa, bosnien hade inte suttit fel"
Vaknade sent idag, armin ringde, finns inget bättre sätt att vakna på.
Sedan har jag inte gjort något alls, ätit krompirusa. Ätit krompirusa igen, och igen. Egentligen var det bara en bit som jag gick tillbaka till om och om igen .. Nu ska jag strax gå ner till resten av famiily.

Många frågar vad jag ska göra på nyår, här har ni svaret. Jag ville så gärna gärna åka till armin i Kalmar och fira där med honom och hans familj. Men det blev inte så, massa problem dök upp och jag får inte åka av mina föräldrar helt enkelt. Därför vill jag heller inte göra något annat än att stanna hemma. Det fanns liksom ingen annan jag ville fira nyår med så gärna. Där har ni svaret.
Och ja, jag och min syster har fått många inbjudningar till olika ställen. Fortfarande har inte det med mitt firande att göra. Clear.




armis

Ska krypa ner nu och prata med min efterlängtade pojkvän som jag knappt pratar med nuförtiden.
Godnatt på er!

filåt!

Hejsan!

jag är jätte jätte ledsen pga min dåliga uppdatering. Jag unnar mig all ledig tid jag har nu under lovet.
Inget speciellt händer heller, sknar min älskling dagarna i ändan. Helt sinnessjuk.
Det finns inget jag skulle vilja hellre än att åka till honom, se hur han bor, var han jobbar, vvar han kastar soporna,var han promenerar, var hans kusiner bor, var han har en fri parkeringsplats och ja .. You get the point. Jag vill se allt som har med honom att göra!
Ni som nu undrar vad jag gaggar om så ska jag tala om det för er. Min pojkvän bor i Kalmar, och jag får inte åka dit än utav mina föräldrar. Pissigt värre.

Nu ska jag krypa ner och prata med armis, han är säkert järre ivrig om massa saker. Han blir som en liten pojke som ska berätta hur en ny as grym leksak fungerar när vi inte pratat på länge

Godnatt alla söta!


bobby's

Hej

Tänkte skriva ett kort inlägg innan jag lägger undan datorn, lägger mig i sängen och kollar hur mina ögonlock ser ut inifrån :)
Vaknade runt 11 idag,hann knappt klä på mig och redan stod mamma och pappa i dörren och väntade.
Åkte iväg till farsta,tog med en cupcake till mirela på jobbet. Fick med mig världens sötaste nagellack, en hoodie,ett par jeans, en tröja, och en tröja till mirela :)  Väl hemma städade jag lite, duschade och satte mig på sängen. Jag är otroligt trött!

förresten, jag har använt Bobby's schampoo och balsam några dagar nu. Och jag förstår inte grejen, den är varken bättre, skönare, luktar godare eller något annat. Som ett helt vanligt schampoo .. skumt. Men I guess att jag måste gilla det. Annars är jag ju ingen trogen bloggerska :) Synd att jag inte har kvar min hund som hette Bobby, hade varit mer förståeligt om det var hans schampoo :)

Saknar mig armis :(

jag kan komunicera med bebisar. Yes I can!

Hittade en rätt rolig konversation på datorn då armin satt med sin lilla kusin i knät. Och han insisterade på att skriva .. Haha



:):)

Hallå ':)

mamma väckte mig kl 12, drog av mig täcket och satte sig på säng kanten och viskade " haj samnom u Willys"
( följ med mig till willys) .. Efter en lång stund av tjat att jag skulle följa med insåg hon att det är omöjligt att väcka mig när jag vet att jag kan sova längre .. Så hon åkte med pappa. Jag gick upp kl ett, städade huset, la in grejerna i kylskåpet osv .. lagade mat med mamma, åt, städade återigen efter allt. Och nu sitter jag här medan mamma klanjar (ber). Tänkte kolla på en film, We'll see .. Selma hör inte av sig. Så jag får se om hon gör det snart.

Det var allt. Puss :)!

gammal bild

I just can't figure it out

Det finns två datum som jag älskar.
Det ena är 31 augusti 1990 , och det andra är 08-08-2008.

Kan bara inte komma på varför ..


godnatt

hanka paldum

Hej :)

Hanna åkte hem för ca 20 min sedan .. Vi har inte träffats på läskigt länge. Det sköna är att vi ändå beter oss som vi gjort under alla dessa år, aldrig någon pinsam stämning. Skönt att träffas och prata ut, jag menar .. det är rätt svårt att hänga med i varandras liv när man ses en gång var 4 månad (?)  Tog en promenix, satte oss båda på ett tefat, åkte ner,blev blöta, stack hem. Hemma värmde vi glögg,tog fram chips och annat. Tjockade oss, pratade, skrattade .. ja you name it. Tyvärr tog vi inga bilder, har bara en video när jag gick in i toaletten medan hanna satt där.
N- haaanaaaa .... aaa staa tooo raaadiiis?
H- piiiiskiiim ....
( haannaa, vaa är deeet duuu göööör? Kiiiiiisssaaar )

Nu ska jag kanske kolla på en film. Får se om jag orkar. Varit i handen hela dagen med, köpte absolut ingenting. Förrutom två paket linser, så nu har jag linser 6 månader framöver. plånboken skrek auuuutch så högt att t.om optikern hörde de.

Puss på er! ( förlåt för dålig uppdatering)










( gamla bilder )

wiiinter

heej :)

Riktigt rolgi dag idag. Vet inte riktigt hur jag ska sätta allt i ord bara .. men I'll try!
En promenad med zerina. En stor lust att åka pulka. Ingen pulka. Gå hem till mig. Hämta kortet. Gå till centrum för att köpa pulka. Inga pulkor. Hämta två stora plastpåsar. Fråga efter kartong i Ica. Leta efter backe. Hitta pulkor utanför ett dagis. Ta pulkorna. springa därifrån. Få ångest. Lämna pulkorna. Sätta in kartongen i plastpåsen. Vandra till en backe. 3 h efter det. Hitta en backe. Ååååka rumpan av sig. Bli helt blöt. Gå hemåt. Duscha i kokhett vatten. Äta lite. Läsa bok. Sitta här :)

Imorgon ska jag till handen. Köpa lite saker .. och nu ska jag sova!

godnatt <3


flr glf lgf fö

1. riiiktigt kyligt.
2. vad fan har jag på näsan?
3. misslyckat åk.
4. my cutiepie
5. sikta mooot stjääärnooorna. Yeah!
6. på väg hem!



KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT GÖRA DEM STÖRRE!

frozen

Hej! :)

supertrött är jag, suttit och läst bok jättelänge. Känns som att det var en evighet sen jag vaknade!
Kände hur äppelpaj lukten smög under min dörr och fram till min säng, vaknade med ett leende på läpparna.
Mamma hade vaknat tidigare och bakat!  uuuunderbart!
var i centrum med Abir, köpte läsk och kladdkaka till imorgon ( gäster)
Frös ihjäl ute, men det älskar jag.
Oooch jaa, jag vet att folk tycker att jag är galen som tycker mer om vinter än sommar. Men thats me helt enkelt.
Jag älskar snön som täcker allt, alla tjocka kläder, frusna tår, värmen när mn stiger in, ljusen,lukten, känslan. Allt!

Sadaff åker till Dubai på söndag, jag kommer sakna henne massor :( Treeeevlig resa gullunge!




Snart slutar armis, äääntligen!

gkfll

lov!


Äntligen lov! och jag är snart klar med alla inlämningar. Ska bli så sjukt skönt att rensa huvudet från allt plugg!
Armin jobbar från kl 10-01 idag. Så jag kommer vara all by my self idag. Pissigt :(
Jag har blivit medlem på en sida, då jag får mitt horoskop mailat varje dag. Idag säger det såhär

Oxen 20. april - 20. maj
Du kan bruka mycket energi på att önska, att din partner tog ett initiativ. Kanske vore det bäst för båda, om du själv gjorde det.

Och det säger mig väldigt väldigt mycket. Den senaste tiden har det vara handlat om en sak .. så dagens horoskop skräms lite!

här har ni alla andra också något att klura över! :)

Väduren 20. mars - 19. april
Mål: Det finns ingen anledning till att sätta dina egna standarder på en för låg nivå. Var realistisk, men också ambitiös.

Vågen 23. september - 22. oktober
Du skall sörja för att behålla förmågan till att kunna säga ifrån - även om du helst bara vill, att alla andra skall ha det bra.

Skorpionen 23. oktober - 21. november
Ofta ligger inte problemet enbart i, att man har för få resurser - däremot är det lika viktigt, hur man använder de, man har!

Skytten 22. november - 20. december
Du gör dig själv en tjänst genom att vara extra uppmärksam på, vad du säger i dag. Dina ord kan lätt förvridas.

Stenbocken 21. december - 19. januari
Ditt kreativa sinne kommer bli ditt bästa redskap för att hitta en lösning på något, som annars kan verka som en stor utmaning.

Vattumannen 20. januari - 18. februari
Använd de kontakter, som du har, till att komma i förbindelse med andra personer, som kanske kan hjälpa dig i en given situation.

Fiskarna 19. februari - 19. mars
Val: Det kan vara vanskligt för dig att fatta ett viktigt beslut på ett sakligt grundlag just nu. Vänta hellre lite med det.

Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du går en period till mötes, där saker och ting går din väg. Därför gäller det att använda tiden på bästa möjliga sätt.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Förhoppningsvis får du möjlighet att slappna av lite i dagarna framöver - det behöver du säkert. Se fram emot några sköna dagar

Kräftan 21. juni - 21. juli
Vill du ha kärlek, så var kärleksfull. Vill du ha uppmärksamhet, så var själv uppmärksam. Vill du ha kritik, så var själv kritisk.

Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan såklart hålla ledigt utan att skrivbordet är 100% tömt. Kanske kommer lösningen på de sista uppgifterna helt av sig själva.


Måste hälsa på selma de kommande dagarna. Måste måste måste!

fgölä



mitt allt och lite till

Hello :)

orkar inte skriva något. Eller rättare sagt, har inget att skriva om.
Förutom att min älskling är världens sötaste! Jag älskar min Armin mer än mig själv



godnatt!

Armin här..

Tänkte bara "överraska" narcisa lite och skriva i hennes blogg. Ingen överraskning direkt då hon tjatat på mig några gånger innan. Men nu händer det .. Vet faktist inte vad jag ska skriva.. Vill väll bara säga att narcisa är väldigt söt väldigt ofta :) .. Just nu sitter hon i en mussepigg tröjja och äter mandariner och visar upp sina nya naglar som hon har fixat till väldigt fint.. Jag saknar henne dagligen :(

Jag älskar dig

Love - Armin :)

a ja sam te voleo

Prosla si pored mene
stala sa nekim drugim
prkos ti tece kroz vene
ne mislis vise na mene

A ja sam te volio vjeran ti bio
volio sebicno
njezno i drsko
al' nisam smio

Zanesen tobom sam bio
mnogo od ljubavi htio
al' ti si varljiva zena
nadati se nisam smio



retards

Raaraaa raaa aa rooomaaa rommaa maaa gaa gaaa u lllalaaa

and so on .. Sitter och pratar med armin. Han äter som en björn när han är hungrig. Min lilla sötis.
Skriver lite på min engelska uppsats nu .. verkligen ointressant ämne.

Har faktiskt absolut ingenting mer att skriva. Förutom att ja stör mig på människor som gör såhär

1. Heter tex  " [email protected]
sen frågar man, " hej vem är du"
och människan svarar. "sandra!"

Nu tänker man, är du efterbliven människa? jag ser väl ändå vad du heter. Du svarar fortfarande inte på min fråga, ja du heter sandra. Men ditt namn gör dig inte till vem du är. Och jag menar, hur många heter inte så. Namnet säger mig absolut ingeting.

Så det var det :)

puss


hej kom och ..

Sorry för bad update.

Sitter på lektion med Zozo just nu. Väntar på Abir som är på väg hit med pizza. Mums!
Har webbdesign, superdupertråkigt. Men bra att kunna :) Så det är bara att bita ihop.
Gjorde matteprov alldeles nyligen, "hej kom och hjälp mig men ingen kom" Exakt så var det.
Skriver mer när jag kommer hem!

puss

en del ur min bok

Jag har alltid varit den som överanalyserar allt och alla. Jag är en sådan som kan fundera på hur en människa är, och dra slutsatser redan efter några minuters samtal. Jag är en sådan som är säker på att det jag tror stämmer. Varför jag är sån är för att jag oftast haft rätt vad det gäller mina slutsatser om folk och situationer. Kanske är det så för att jag just tänker så, blir inställd på det jag tror och sedan letar efter småsaker som tyder på att det jag tror stämmer. Eller så har jag helt enkelt lätt för att förstå mig på olika människor, hur de beter sig,rör sig och vad de säger under olika sammanhang. Kanske är det så för att jag själv träffat på väldigt väldigt mycket olika människor i mitt liv.

Jag är sjukt rädd för att låta en person komma in i mitt liv. För att komma och förändra mitt "gamla vanliga"
jag är ingen som tycker om äventyr, snabba förändringar osv. Även om de är bra förändringar. Jag vill ha det jag är van vid, för det är då jag känner mig säker. Minsta osäkerhet jag hamnar i gör mig vansinnig. Jag blir någon helt annan. Jag har en så kallad mur, där hela min kropp och mitt inre skriker stopp när jag känner att någon kommer för nära mina känslor. Jag är inte en sådan som vågar visa känslor. Vare sig bra eller dåliga. Jag är den som gråter för mig själv,mår dåligt för mig själv, löser saker för mig själv, är lycklig för mig själv och funderar på miljoner saker utan att dela med mig. Därför kan jag ibland ha så kallade humörsvängningar, eller lättare sagt ett neutralt beteende. Aldrig för glad, eller för ledsen. Varför det blir så är för att jag är väldigt splittrad. Mina tankar far och flyger något onormalt varje sekund. Allt jag ser,tänker,hör får igång mitt filosofiska tänkande,minnen och analyser.

Jag antar att varje människa har sitt "gamla vanliga". Det är bara det att jag inte kan lita på någon, trots att jag gärna delar med mycket av mitt liv, och ibland ev. ofta råkar öppna mig alldeles för mycket för fel människor. Jag mår ofta dåligt pga andra, utan att själv veta vad det är. Och jag har alltid varit den som tar andra före mig själv. Mår de omkring mig bra, så mår jag ännu bättre. Så har det alltid varit.

Nu låter det verkligen udda allt det här med att jag analyserar folk, drar slutsatser och "vet" hurdan en person är redan efter några minuter. Det här betyder inte att jag inte ger människor en chans, en chans att visa vem de är. För de gör jag! Jag älskar att bli överraskad, att tänka " fan, det var ju inte alls så!". Det gör mig glad, för då får jag bekräftelse att alla inte är som jag tror ( ifall att det är något dåligt jag tror dvs)

Jag har varit med om en händelse i mitt liv,eller jag .. väldigt många händelser i mitt liv. men just den här händelsen har förändrat mig i grunden. Jag har lovat mig tusen och en gång att aldrig mer låta det som hände hända igen. När allt detta hände lät jag aldrig mig själv riktigt komma över det, gråta ut, förstå,inse,skrika,skratta och allt vad det är. Utan jag förträngde det hela, tänkte att jag förtjänade det, att jag borde skyllt mig själv.
Och jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur jag tänker. Men jag lovar att jag ska försöka.
Jag tror, eller jag vet att jag själv är sådan. Sen om det finns flera där ute som kanske inte tänkt på det här kommer nu på att det kanske stämmer.

När man varit med om något, något som lämnat kvar ett ärr i själen. Så letar man efter en anledning, en anledning om "varför,varför just jag" Man börjar tänka så djupt att det enda man kommer fram till är de fel man själv gjort, och till slut kommer fram till " Det var mitt fel!" Varför man endast koncentrerar på de fel man själv gjort, är för att man nu, i det nya läget VET vad man borde gjort annorlunda, vad man istället borde ha sagt och hur det hade varit om man gjorde si och så. Varför var man inte stark nog, klok nog att göra det i just det läget?
För att man blir förblindad. Man hamnar i något slags fantasiliv. Man vill inte se. Allt står framför dig, klart och tydligt, alla korten är framme på bordet, svart på vitt. Du SER det, men du vill inte se. Du lägger på ett leende på din lilla fasad. Allt är perfekt!. När man sedan står kvar där helt själv, återigen ser du allt klart och tydligt, återigen är alla korten på bordet och igen är allt svart på vitt. Den här gången ser du det. Du ser det du alltid sett, det du alltid vetat. Den här gången tydligare än någonsin, och när du spolar tillbaka bandet fanns det alltid där i bakgrunden. Förutom det att något fanns framför, som skyller alla dessa kort bakom. Alla tecken.
Man tänker. Nu vet jag, och det här ska aldrig hända igen.

Något nytt kommer in i ditt liv. Du tror att du kommit över det som hänt, du är lycklig. Men fortfarande finns tankarna "det var mitt fel" fortfarande är ärret kvar där. Precis som alltid. MEN den här gången är annorlunda. Den här gången vet du vad du inte ska göra om. Utan att tänka på att de fel du tidigare gjort, kanske är det rätta i det nya läget. Du fokuserar på de förra felen. Utan att tänka på att det här faktiskt inte är samma sak som innan, det här är en ny situation, en ny människa. Som är värd en chans. Men, ens besatthet kommer förstöra det hela om man inte släpper taget om det som hänt. Det är svårt. Jag vet. Man koncentrerar sig så mycket på allt annat förutom själva det. Tillslut ser man återigen de små "symptomen" för det beteendet man så tröttnat på, på det beteendet man så innerligt hoppades att få slippa känna av igen i sitt liv. Varför gör man det? Det är inte för att personer är likadana, ingen är likadan. Det är för att man tänker på det för mycket. Och alltid är det det som verkligen inte får hända, händer. Man gör personer till de man själv vill att dem blir.

kärlek är aldrig densamma, det finns inget " det här är kärlek" för kärlek är olika för alla. Jag har alltid sagt att man kan bli förälskad i precis varje person man träffar. Bara du ger personen en chans. Den du bestämmer dig för att ge en chans, låt personen visa vad kärlek för den är, låt personen få dig att känna vad den tycker att kärlek är. Och gör du detsamma för den. Alla vi vill veta vad kärlek är, alla vi vill någongång känna vad kärlek är. Men ibland behöver man tänka över saker. Alla vi har någongång haft ont i hjärtat, alla vi har eller kommer någon gång vara rädda för att möta rädslan, möta den där nya människan som du så säkert vet kommer "såra dig"
Så ska det inte vara, det finns någon för alla.
Och jag vill inte tro att det finns något så kallat själsfrände, för att jag tror att det finns någon speciell för alla.Jag tror att vi alla bestämmer vem som ska vara "den" för oss.  Det är läskigt att tro att det endast finns en för var och en av oss. Jag menar, vad händer om man inte hittar just den personen? Alla vi människor har något vacker att bjuda på, alla vi lär varandra något genom att bara vara. Och alla vi har något speciellt att erbjuda. Det gäller bara att se det positiva,och att vara villig att ge personen en chans. Att ibland förbi se det mindre bra, och vända det till charm.



Sorry för det här, ibland kommer så mycket upp i huvudet. Ingen hade orkat lyssna på det här. Därför får de som vill läsa istället.

Godnatt! :)

bvö


ibland vill man bara vända ryggen till alla problem.

Halo =)

Sitter i vardagserummet och tittar på film med mamma och mirela.
Jävla svårt att koncentrera sig när tusen andra saker finns i huvudet.

1. matteprov måndag
2. svenska arbete (dialekter) senast fredag
3. Ha läst ut 600 sidor till litteraturen senast onsdag
4. matteprov torsdag ( algebraisk lösning) torsdag
5. Litteratur analys ( citat) senast fredag
6. engelska uppsats senast fredag
7. människokunskap ( analysera dig själv)
8. Göra webbsida (spa)

Någon som vill byta plats med mig :)  jag är öppen för förslag!
hgö

luck can pass you by

Godmorgon :)

städat lite här hemma, nu sitter jag i rummet för att plugga. Hur i helvete ska man klara ett matteprov när man stirrar på siffrorna som ett lamm? Ja. Man klarar det inte helt enkelt.
Igår kväll satt jag och syster och övervägde om vi skulle stanna hemma, eller gå ut och röja lite. Det blev "Ta-bilen-till-Lidl-inse-att-det-är-stängt-åka-till-willys-röja-där-istället-komma-hem-och-dricka-vin"
Och gabbe som skulle vara Dj på Grodan. Sorry gabs :( v.d

gf

Vår lilla gata ser ut som ett vykort :) (mirela och pappa på bilden)

Sch!

gklf

ZERINA MIN IDOL

Godkväll!

Sitter i vardagsrummet med en mugg glögg och brända mandlar som följde med hem idag och tittar på idol.
Egentligen tittar jag knappt på själva idol människorna, kolla faktiskt på allt annat förutom det. Eftersom att Zerina är där så jag letar efter henne, min lilla kändis! :)
Idag var man i skolan, skrev prov i 3 timmar. Kramp i fingrarna min vän .. kramp i fingrarna.
Efter det fick jag skjuts till Farsta av min älskling Sadaff och vårt lilla husdjur Carro som satt i bakluckan. Varför hon gjorde det är för att bilen endast har två platser. Och mina ben är alldeles för långa, så jag skyller på det för att få sitta fram! Mötte mamma där, tittade på lite skor och annat roligt. Mamma fick med sig hem ett par superläckra stövlar för 2000 :-  Det är kul det här med mamma, hon är en sån person som hellre köper en riktigt bra grej dyrt. Än många lite mindre dyra saker. Så på så sett får jag både dyra saker och lite mindre billiga saker :)

Efter flera timmars av kommentarer " ma nema ni ovdje nista, hajmo dalje" ( finns inget här heller, vi drar vidare)
Så bestämde vi oss för att äta middag ute. Efter det tog vi bussen hem.  Väl hemma var jag frusen som bara den. Tog av mig jeansen för att det blir lättare att värma låren då. Kröp ihop på soffan och somnade på 10 minuter.
Vaknade halv åtta och åt en lussekattbulle (?) Ja, en vanlig bulle som smakar lussekatt. Yuummmiii!

Ikväll blir det kanske utgång med Mirela. Vi får se hur läget blir efter idol.
Puss!

ERIK MÅSTE VINNA!

nämn olik..

Läser om boken om och om igen. Ingenting fastnar. Inget som vanligtvis är intressant är det längre. Samma mening om och om igen. " nämna olika faktorer som .. " Vad är faktorer? är jag en faktor? Vem vet. Suttit här ett tag nu. Under några minuter hamnade massa svarta droppar på boken. Glömt att tvätta av mascaran. Just det. Glömt att jag gråter. Just det. Glömt. Allt som förblivit en vana är inget man minns. Men man är ju en sten. Känslolös. Vad annars. Boken är smutsig. Fan. Det får inte förbli en vana. Nejnej!

gfk

vem är jag att

Pluggpluggplugg. Prov över huvudet. Papper överallt. Kallt i rummet. Trött så in i. Argare än någonsin. Törstig. Dricker Super-kids dryck. Fryser ännu mer. Förstår ingenting. Mobilen är kaputt. Magen värker. Huvudet värker. Men vem är jag att klaga?


skriver mer. Bilder kommer upp. Peace

if I were a boy

Hejsan :)

ska precis börja plugga på kulturen. Må Gud med mig på fredag när jag ska skriva provet. Samma sak gällande matte provet på tisdag.  Just nu sitter jag och lyssnar på musik på allra högsta volym. Musik är skönt. Skönt för kroppen. Skönt för öronen. Skönt för läpparna. Skönt för att kunna relatera till andra. Skönt att få upp minnen. För vissa minnen är ju bra! Vissa minnen är värda att minnas.



If I were a boy
I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleeping alone

I'd put myself first
And make the rules as I go
'Cause I know that she'd be faithful
Waiting for me to come home, to come home

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed


It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong


pusspusspuss!
glfdöä

Daca maca

Sådär ja!

duschat klart och målat naglarna. Jag är sinnessjukt trött .. och jag behöver sömn. Ordentlig sömn.

Pratar med damiras lillesyster nu. Damira var min närmaste kompis under tiden då jag bodde i Skåne.
Vi hade inte hört på ca ett år efter att jag flyttat därifrån. En dag ringer telefonen, och hon berättar att hon är gravid.
Av både lycka och sorg brast jag ut i gråt. Än idag vet jag inte vilket utav det som fått mig så känslig. Troligtvis var de båda. Sorgen för att jag inte kan finnas där tillräckligt, hjälpa till, finnas till hands. Ett samtal ifrån. Och glädjen att hon för första gången lät lycklig.
Fastän jag kanske önskar att hon inte just valde den partnern så ska jag finnas där för henne på alla sätt som är möjliga.

Ingen har fått mig att skratta som hon, jag har aldrig varit så avslappnad som med henne. Och det är svårt att ena dagen springa runt och spela fotboll, testa smink tillsammans,prata om killar,låna kläder av varandra, skratta,gråta. Dela allt. Och helt plötsligt få höra att den samma person som jag delat allt med, bär ett liv i sin kropp. Att hon snart ska bli mamma. Det är sjukt hur olika folk väljer sina vägar,det är sjukt vad man blir tvungen att växa upp så fort. Men hon är en stark person, hon kommer klara sig utan mig, och utan någon annan. Det vet jag!
Ändå ska jag göra mitt bästa för att finnas där när hon ringer, när hon behöver något, råd, vad som helst.
Jag hoppas att du aldrig tvekar på att höra av dig! aldrig!


hgkl

puh

Hali halå :)

Äntligen klar med städningen. Kollade på en dokumentär på natur lektionen idag som handlade om ett par tjejer som bodde tillsammans, hade det stökigt hemma och jämnt blev sjuka pga all smuts i rummet.

Och de personer som känner mig vet att jag snappar upp precis allt man kan. Så när jag kom hem satte jag mig på sängen, kollade på alla lådor i min garderob som längre inte liknade lådor. Utan som en enda stor hög av kläder och träd. Så jag satte igång med det, tröja efter tröja, jeans efter jeans. Efter det övergick jag till att plocka skräp lite här och var, och rätt som det var hade jag bytt lakan,lagt på ett nytt överkast,dammsugit, skurat golvet. Torkar precis allt man kan torka i ett rum. Alltså, från lister till "bakom dörren partiet". Och när jag ändå höll på tänkte jag, ja men dammsug hela huset så slipper du det imorgon.

Nu har jag satt mig efter 3 timmars städning. Och tänker sätta igång med pluggandet! Hello matte,kultur och natur :) Here I come.
Jag var yr i skolan hela dagen idag, gick och väntade på att svimma typ. Gick iväg till syster, och den där människan kan inte säga något annat än " GÅ HEM, JA MEN GÅ HEM, JAG SKRIVER ATT DU GÅR HEM, GÅ HEM DU, JA GÅ HEM!"
Men det gjorde jag inte. Åt en knäckemacka, ett äpple och en Hula Hula glass. Verkar inte bli mer än så för idag. Har mina tider då jag inte äter ett skit, och då jag äter så in i ..

Nu ska jag duscha och lägga mig i sängen för att plugga.

Skriver mer senare om jag hinner. Puss!

glföd

mmmm what you saaay

Hej alla : )

sitter i skolan med Zerina. Vi har webbdesign. Sjukt tråkigt.
Skriver mer när jag kommer hem. Behöver mat! nununununu!
Zerina har en väldigt fin skjorta som jag ska bajta :) 



Shulululu från Zerina :):)

sleep tight

Nyduschad och frusen. Nu blir det läggdags! Hoppas att huvudvärken är över tills imorn!

mitt hjärta

ieo


Det är inte ofta man tänker efter vad man har i livet. När tiderna är som svårast, när saker går neråt vet jag att jag har allt man kan önska sig. Hon är den som reser mig upp när jag faller. Hon är mitt leende på läpparna, och orsaken till att jag torkar mina tårar. Hon är min energi och min lycka. Kommer dagen då du inte skulle orka mer, så ska jag orka för oss båda. Jag älskar dig över allt annat!

You changed my life and all my goals

Hej allesammans :)

Kom hem från skolan precis. Väntar på ett sms från Matilda för att se ifall jag lånat rätt bok till litteraturen. Jag menar, läsa sisådär 250 sidor i onödan är väl inget man väljer direkt :)
Fixade mig på 15 min imorse, på med ett linne och jeans. Ship shop sa det så var jag i skolan.
Provade mirelas nya Dior mascara och kajal, fy bubblan vad bra den var! Suttit som ett smack hela dagen!
Zozo var inte i skolan idag, och jag saknade henne! Abir var inte heller det. En stund bara. Sen hade hon viktigare saker för sig. Och lämnade mig med. Där satt jag helt själv. En stund, för sen kom sadaff,farangiz och maassaa annat folk. Det är skönt att ha massa folk runtomkring sig! Känner mig som en president bland dom. alltid är jag den som pratar mest. Och alla andra sitter som små kattungar och lyssnar på vad jag har att säga. Helt fascinerade. Måste bli ändring på det. Måste prata mindre.

Det är roligt det här med misstolkning. Hur enkelt det kan bli fel. Som att tro så innerligt på att man är något. Ändå får man ett slag i magen när man får höra att man bara är ett telefonsamtal. Vadå telefonsamtal? Typ som att sitta och vänta i kön när man ringer sjukvårdsupplysningen? Ja tydligen. Precis så är det. Man är en i kön. Före många, efter många. Ändå står man där. Och väntar på sin tur. Fast man egentligen bara är ett telefonsamtal. Snart får du chansen. Snart hör du pipet.


Varje ord berör mig så hårt.
Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun
Yes I saw you were blinded and I knew I had won

So I took what's mine by eternal right
Took your soul out into the night
It may be over but it won't stop there
I am here for you if you'd only care


You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals

And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

I am a dreamer and when I wake
You can't break my spirit - it's my dreams you take
And as you move on, remember me
Remember us and all we used to be

I've seen you cry, I've seen you smile
I've watched you sleeping for a while
I'd be the mother of your child
I'd spend a lifetime with you

I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

And I still hold your hand in mine
In mine when I'm asleep

And I will bear my soul in time
When I'm kneeling at your feet

blgf



pride

Försökte sova. Men det gick inte. Kort efter började jag få ont i magen. Gick ner och tog en ipren. La mig igen. Konstiga tankar dök upp. Allt dåligt samlades till en fet klump i magen. Gick upp igen. Drack vatten, öppnade fönstret och andades den friska luften. La mig igen. Fick huvudvärk som bara den. Minnena kom tillbaka, och den här gången tydligare än någonsin. Gråten bara svämmade över. Började tänka på alla gånger man sagt "aldrig mer". Lättare sagt än gjort. En tid var min stolthet starkare än något annat. Men en person kom in i mitt liv, tog med sig min glädje och min sorg. Stoltheten försvann aldrig, och det kommer den aldrig göra. Men den blev svagare. Man blev oigenkännelig. Jag måste finna den. Någonstans i mig finns den. Jag svär. Var tog självrespekten vägen?

min älskling

Armin är arg. Jag är arg. Vi är arga. Alltså är allting som det ska!
Godnatt!

kfdl

om någon möjligtvis skulle behöva min adress .. så :)

snälla någon? 
kvl fop

fl ,v

 b,v vk


Snälla?

haha

alexandra gumman :) lägg ner!

omogna människor utan mening med livet.



Hahah sitter och skattar för mig själv. En liten "sofia" som jag vet inte är någon sofia. Har kommenterat bilden några inlägg nedan här att jag ha löshår. Hahah .. hade tjejen följt min blogg så hade hon läst mitt inlägg där jag skriver att jag inte orkar fixa mig ibland, och därför skippar löshåret då och då .. Så om du din no life människa tror att du bustar mig eller skämmer ut mig på något sätt så tänk om. Min kille har t.om hjälp mig sätta på det, och varje kompis vet om att jag har det. Så hitta dig en menig med livet, för det är ju uppenbart att du inte har någon. Kanske borde kolla ip adressen så får vi se hur kaxig du blir då :)

Så back on track. Vaknade för en stund sen, det är helt tyst i huset .. Pappa har nog dragit någonstans, mirel jobbar och mamma tittar på film på datorn. Jag ska egentligen ha läst 200 sidor ur en bok. Men den är totally gone. Så nu kan jag inte det .. och man har ju inte världens förstående lärare i den kursen. På tal om lärare, är det någon mer än jag som upplever att vissa lärare är rassistiska och favoriserar sjukt mycket. Jag ser väldigt svensk ut enligt många, och jag presenterar mig alltid som "Issa" och alla som känner mig kallar mig det .. så det är väldigt lätt att tolka det som att jag är svensk. Och jag har flera gånger upplevt att lärare är mer "snälla" när de inte får reda på mitt riktiga namn och min etnicitet. Sjukt. Kanske inbillar jag mig .. kanske inte.

Nu ska jag koka te :) puss

öklds oiu

Till den korkade bruden :) Hade jag försötk dölja att jag har löshår hade jag ju knappast satt ut bilder hur som helst. Både med och utan löshår.

laku noc (godnatt)

Hellu :)

Har precis tittat klart på filmen ( the hangover). Den var riktigt rolig! Satt och skrattade för mig själv som något psykskadat offer. Armin la sig för länge sen, men jag är illa tvngen att väcka honom för att kunna somna. Min lampa har gått sönder så det är helt svart i rummet. Jag får skylla på det .. Fast det är i princip omöjligt att göra honom sur, så han blir nog bara glad över att ja ringer :)

Godnatt på er! puss

jsk

såhääär gör flickorna var dom gåår

Boooorrriiing!

Inte nog med det har jag världens huvudvärk på köpet. Just nu pratar jag med Armins moster, hon är faktiskt rolig att prata med. Gör inte till sig som många andra äldre bosniska kvinnor hade gjort. Och i allmänhet har jag tur när det gäller armins familj/släkt. Alla är väldigt avslappnande och trevliga.
Så .. det var bara en snabb liten update.

Puss!

mvärk

Hallå :)

Äntligen klar med städningen! Vaknade kl 2, bokstavligen hoppade upp ur sängen och började städa. Efter all städning kom jag fram till att jag inte ätit ett smack :( Och inte är jag hungrig heller ..
Nu blir det film :) .

skriver mer sen! puss
kfdjkl


te te te te

Aaaaaaaaaaaaaaah!

Skrev ett riiiktigt lång inlägg. Helt plötsligt stägs datorn av. Så jävla jag!
Inte min dag idag kan jag säga. Kom till skolan och fick en mindre mysig överraskning. Ni tjejer förstår nog ..
Satt i skolan till halv åtta och pratade med Abir .. Efter det mötte jag syster och gick iväg för att köpa vissa behövande things. Kallt somfan. Efter det kom jag hem, lagade pyttipanna med mirela. Satt vid matbordet i typ två timmar och pratade om ingenting. Lekte anna anka för ett tag. Lekte mäklare ett ännu längre tag. Och nu sitter jag här funderandes på om jag ska gå ner och koka te. Orkar jag? knappast.

Älsklingsarmin jobbar till kl ett inatt. Så jag har ingen att mysprata med :(
Nu ska jag titta på paradise hotel. Puss på er!

Ni som vill fråga saker men som inte vågar. Jag vet att det finns hur många som helst. I och med att många frågar mig saker i verklighet och sen säger " jag tänkte fråga dig det i din blogg, men vågade inte det!"
Frågaa påååå människor! jag bitts inte. Lovar! dks

jag när jag var liten.

godnatt

Gudnajt everibadi

sitter och pratar med min älsklingssadaff :) vi har så kul att vi t.om haft på cammen och visat varandra vårt rum och hus. Nu blir jag halvt tvingad till att blogga.
Är så jävla törstig hela tiden, och jag har ingen aning varför. Dricker vatten så allt ba rinner nerför tröjan av all sktan efter vatten. Måste borsta mina läppar snart. Gör det ni också! under vintern är det jätte lätt att läpparna blir torra, så när man borstar dom blir dom super mjuka! om ni har vaseline hemma så smörj in läpparna direkt efter. De blir guuudoomliga :) Tyvärr har jag inte min snuttis här som jag kan pussa på .. men jag har ju mina älskade vänner :)
Förutom att ingen vill pussa på mig så ofta :(

l,f

Är inte hon jätte vacker?

kopfschmerzen

Helluu :)

har världens huvudvärk just nu. Kan ber o på att jag suttit vid datorn för länge .. Tittat på nya american pie filmen. Den va helt okej. Tränat två timmar i sträck idag. Svettades så det rann! ena timmen boxning, belive me jag trodde att jag skulle svimma så ansträngande det var. Och andra timmen afrikansk dans .. kände mig som en grottmänniska typ .. värsta Ho Ha rörelserna typ haha :) Imorgon har vi programdag, vilket innebär att alla i koslan gör olika saker. Vår klass ska på museum. No thanks. Jag och mina tjejor (zerina,abir,sadaf och carro) ska köpa pizza, godis och läsk och sitta i skolan och plugga istället. Hellre det liksom än vandra runt i ett museum.
Nu ska jag äta lite och sen sova. Vi hörs!

träning i kylan

Hej!

suttit i ca 6 timmar nu och försökt skriva bosniskan. Det är så jävla enkelt att göra det, och ändå kommer jag ingen vart. Har knappt skrivit en mening. Shit. Armin har somnat, så nu är jag rädd. Han brukar annars aldrig somna utan att jag redan sover .. och om jag hör att han nästan gjort det så säger jag " armin! somna inte innan mig!" så då låtsas han som att han inte ska det. Fastän jag hör att han redan gjort det :) min buse.
Tränade idag med mina tjejer, det var riktigt skönt. Förutom att jag skakade av kyla när vi gick in igen. Jogging/ powerwalk i 40 min. Suuuveeerääänt! ska verkligen verkligen försöka göra det varje dag nu. jag menar, hur fet får man va egentligen!

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete. pussipusspuss


bjuder på en gammal goding :)
lfkd

iQbefriad

hittade en rolig grej i Adnas blogg :)

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
bror jag är på väg nu asso hihihihihihi
Skickat av: abir    

k2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
jag har slutat nu

Skickat av: zerina

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
haha det är redan kört :)
Skickat av: Armin

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
ring då j***** te ja
Skcikat av: armin

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
varför det?
Skickat av: armin

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
är vid pendeln nu.
Skickat av: zerina

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ey
Skickat av: abir

8. Vad vill du mest av allt?
srce malin
Skickat av:  armin

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
jag ska äta upp dig
Skickat av: armin

10. Din romantiska replik?
evo me
Skickat av: armin

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
du spelar över tvärmycket.
Skickat av: okänd

12. Vad får du alltid höra av dina kompisar?
volim te
Skickat av: armin

hahah

hej :)

sitter helt röd om ena kinden efter ett samtal med armin. Jag hatar att han har en ny mobil! jag hatarhatarhatar det.
OCH NEJ JAG ÄR INTE AVIS! men nu helt plötsligt bryr han sig mer om mobilen än mig. Helt plötsligt kan vi inte smsa ofta,prata ofta, prata medan den laddar, inte lägga på när vi sover, dvs sova tillsammans och han har heller ingen blixt så inga mms får jag hellre. Jag menar. Har man en kille som bor i kalmar så är i princip telefonen förhållandet. och har man inte telefonen, så finns inte förhållandet.  Så tänk på det du armin! för du kanske blir lämnad. Och det vill du inte. inte jag heller.
sitter och masserar nacken just nu .. undrar varför det inte är lika skönt när man själv gör det som någon annan. Jag menar, man känner ju sin kropp bäst. Så bör det inte då vara skönare när man gör det själv? hmh. lustigt.
Ska gå värma några mackor nu och sen lägga mig. Supertrött.

puss på er! 

rölfd


lföd


Armin och hans nya älskling
rokefld

gonatt

Hellu :)

Sitter och gör absolut ingenting faktiskt.
Sov en stund idag, så det kommer vara svårt att somna. Efter att ja vaknat tog jag och syster en promenix till centrum. Köpte glögg,mandlar,russin,kladdkaka och vaniljglass. Mums! Efter att ha frysit rumpan av oss kom vi hem och värmde glöggen, satte oss framför tvn och åt klasskakan. Efter en halv flaska glögg var gick vi båda separata vägar. Jag mot duschen, hon mot .. datorn.
Måste bara berätta hru elak min syster kan vara. Trots att vi inte bråkar alls typ så är hon smidigt elak.
Efter att ja duschat går jag in i hennes rum i bara trosor, börjar sjunga beyonces låt " put a ring on it"
Och dansar den dansen till också .. samtidigt som ja gör det så får mirela min rumpa intryckt i facet typ. Så hon lägger kommentaren " hela havet stormar" hahahahahah. okej, sååå tjock är jag ju inte.

sov gott nu. Puss

gf