socialdemokraterna!

Jag sitter som på nålar och tittar på svt1 ( valet). Tänkte duscha och lägga mig snart. Imorgon ska man upp tidigt, och så träning senare under dagen.

Det var det :) Puss på er! Speciellt på Aylin ;)

.

there comes a time in life when you have to let go of all the pointless drama and the people who create it. And surround yourself with people who make you laugh so hard that you forget the bad, and focus solely on the good. After all, life is too short to be anything but happy.

va arg på den som orsakat din ilska.

Hej.

Ska alldeles strax lägga mig. Eller rättare sagt, lägga undan datorn i och med att jag redan har lagt mig. Gick upp som en zombie idag efter att ha suttit uppe till kl 05.15. Gick upp runt 11 och min första tanke var " du har sovit 6 timmar. This is bad".











En väldigt opigg jag imorse. Den bjuder jag på ..


Godnatt

mh

Har precis duschat och haft i sisådär ett halvt liter inpackning. Nu sitter jag här, i mitt städade rum, med nya fräscha lakan, min hud luktar uunderbart och mitt hår luktar ännu godare. Mmhh!

Jag älskar siden, jag älskar mitt sidenlakan som är vitt och klär min säng så himla fint. Jag älskar att lägga mig helt fräsch med nyrakade ben mellan mitt sidenlakan och liksom glida mig genom natten, haha.

Tänkte vakna tidigt imorgon och gå på en powerwalk. För att orka det måste jag faktiskt krypa i säng nu. Men innan jag gör det ska jag nog titta på en film.


Och till sist, den här bilden är till alla er som tycker det är världens undergång för att det inte är sommar längre. Take a chillpill pep's


träning

Hej!


Just nu sitter jag med en kopp te och filosofi boken. Jag har ingen aning om vilket kapitel man skulle läsa, så jag läser på måfå. Inte för att jag har något emot det dvs.
Det här året kan inte bli bättre, jag läser precis alla de ämnen jag älskar mest. Det tråkiga är bara att jag inte har psykologi B. I och med att jag gärna skulle vilja plugga psykologi, så mycket det går.

Som sagt så blev det ett ordentligt träningspass idag. Tränade mage/rygg och armar. Känns som träningsvärk redan nu faktiskt.






Tänkte lägga upp lite bilder från gymmet idag, men eftersom att jag inte hittar kabeln nu så får det bli lite bilder som vi tog i helgen på Lobby.


tråkigt värre

Hallå

Känns som att klockan egentligen borde vara typ två. Men icke. Den är 18 och jag får panik över att min dag gått ut på två saker :
En lektion som jag inte ens borde varit på.
Satt in tvätt i maskinen.

Det är världens finaste väder ute. Riktigt höstväder. Jag älskar höst. Det är soligt, men fortfarande fräscht ute. Detta innebär att jag vill sätta på mig stövlar och gå ut och gå. Bara gå och gå och gå. Tyvärr så är ingen av mina vänner intresserade av "natur". Så jag sitter kvar här hemma.

Tänkte koka mig lite te och sätta mig ute på altanen med en filt och läsa ett par kapitel i filosofi boken.
Så får det bli.  Imorgon blir det en lektion och en sjujäkla träning efteråt. Det behövs.




Puss



( Nej, jag är inte blond igen. Gammal bild)

make him proud

Hej!


Om ni är sugna på chips eller liknande och inte har det hemma, Så kan ni göra som jag, ät cornflakes istället.


Sitter med min almenacka i knät och försöker samsa mina tankar och min förvirrade hjärna, för att sedan skriva upp allt jag behöver ta itu med den här veckan. Mitt nyårslöfte kommer iallafall vara att bli mer ansvarsfull.

Tänkte kolla på film eftersom att jag börjar kl 13 imorgon. Men i och med att jag bara har massa action/killfilmer så skippar jag nog det. Eller så ser jag på en sådan iallafall och make my boy proud.


Hur som helst. Godnatt!



no lifer

Hallå

sitter i skolan just nu med alla tjejer. Ska aldleles strax och äta kladdkaka som jag bakade igår.
Ja.  Det var det. No lifer

PUSS / rina,

My love, there is only you in my life.

Jag gick i 5an. Började precis förstå engelska språket lite mer, vissa ord som jag då tyckte var svåra borde varit uppenbara för mig när jag blev äldre. Men det blev dom inte, dom blev ännu svårare, ännu tyngre.

Jag satt på en musiklektion. Gick med i skolkören för att jag inte fann något mer avslappnande och befriande som att sjunga. Så där satt jag bland alla andra, med min lila tröja som har trycket Lundaskolans Kör på. Som vanligt satt jag tyst bland andra högljudda. Det var alltid bullrigt och pratigt därinne. Men idag var det inte som vanligt, för bland allt buller hör jag något så otroligt vackert att min hud reser sig. Min musiklärare mumlar för sig själv, sjunger, spelar på pianot utan att ens kolla ner, han har lyft huvudet upp och ler. Han sjöng som att man gjort ett hål direkt in i hjärtat på honom. Precis som det skulle göra mig 7 år efter.  " My love, there's only you in my life, the only thing thats right. My first love, you'r every breath that i take, every step i make". Sjöng han.

Lektionen slutade och jag var full utav lycka. Hur kunde man känna så?  Det var en omöjlig tanke för mig, det skulle ta mig flera hundra år tänkte jag. Det var skrattretande, skrattretande på ett bra sätt.

Därifrån gick jag. Lyckan i mitt hjärta att jag fått höra något så vackert. Att se någon så lycklig. Men sorgen kom snart ifatt och jag insåg att jag aldrig mer kommer få höra den vackra melodin igen.
Det gick flera månader. En ny lärare börjar, hon presenterar sig som Åsa, bor i Jordbro och älskar Lionel Ritchie. Hon spelar upp två av sina favoritlåtar.

Den första är " hello" med Lionel Ritchie, och den andra är Endless love. Det räckte med att höra början utav låten, dom första noterna för att få mig lycklig. Där satt jag återigen. Bländad av kärleken.

Det har gått 7 år sen jag hörde den låten igen. 7 hela år.
Där satt jag, i Kalmar slott, med min pojkvän, med min kärlek, med My endless love.
Vi går igenom rum för rum, fascinerade av slottet. Helt plötsligt hör jag en melodi, en melodi som är så känd i mitt hjärta, en melodi som känns mer rätt än någonsin. Efter 7 år mimade mina läppar efter låten, som att hjärtat mitt sparat det endast för att minnas det vid rätt tillfälle. Jag håller min Armin i handen, går rätt in i enormt tomt rum, ett piano och en tjej som sjunger " You'r every step I make, my endless love"

Vi satt där ett tag. Armin tyckte låten var fin. Hela min kropp log. Inte visste han vad som hände i mitt huvud just då, inte förstod han hur rätt den här låten är. Han kramade mig, och jag viskade " Jag kan den här låten utantill. Jag har sjungt den tusen gånger om". Det jag inte visste var att den skulle vara menad endast för dig.

Inte ska den bli vår låt. Det har den alltid varit.





( inte originallåten)

my love

Goder afton .. na nanana


Jag har previs bevittnat världens mest tråkiga dag. Lord. I skolan jäspade jag som galen. Ögonen liksom kunde inte hålla sig öppna längre. Jag verkligen sprang hem och la mig direkt. Sov i 1.5 timma och vaknade med huvudvärk .. and so on.


Om någon timma är det den 8. 8 september. Jag och min älskling blev tillsammans den 8 augusti 2008.
Alltså har vi varit tillsammans i 2 år och en månad om någon timma. Puss på dig världens finaste kille!





lärare

Jag har hamnat i en " jag-behöver-de-och-de-och-de" period. Vilket innebär att jag är total broke men behöver tusen olika saker. Eller ja, innebär att jag måste prioritera vissa saker helt enkelt. Hjälp.


för någon dag sen skulle vi skriva ett personligt brev till vår lärare. vi skulle skriva det vi tyckte var viktigt för honom att veta osv. Jag brukar ha sånna konstiga stunder i mitt liv att jag ibland kan skriva en hel
roman på någon timma, vara supernöjd och verkligen ja .. orden flyter på. Andra stunder vet jag inte ens hur man skriver Hej. Liksom, orden kommer inte fram .. Den här dagen var tyvärr en sån dag.

Jag försökte förklara simpelt att jag är väldigt petig med det jag gör och att jag i princip har separationsångest jäntemot mina arbeten. Jag kan bara inte lämna in mitt arbete även om det är helt klart. För ibland krävs det där lilla extra. Förstår ni vad jag menar? Jag skriver och suddar, och skriver igen och igen, och suddar. Till slut blir det ju bara gojja utav det hela så det hamnar i papperskorgen.

Mitt personliga brev löd ungefär såhär

Hej Gustaf, jag brukar ha svårt för att lämna ifrån ett gjort arbete. Jag skriver och skriver, men tillslut hamnar jag i en " are- you - shitting- me- moment" och kastar hela alltet. Jag ska göra mitt bästa den här terminen iallafall. Tack.


Jag kan tänka mig att Gustaf ser mig som en shitting me moment just nu .. hehe.
Tack Gud att Gustaf är ung och kommer förstå ironin i det hela. Jag menar, tänk om Eugen hade fått det brevet.



fördriver tiden ..

Jag har gjort allt man kan tänka sig göra för att fördriva tiden. Jag är sån som inte kan lägga mig när jag är trött om inte klockan är mer än 23. Man kan liksom inte lägga sig tidigare än så .. det liksom .. bara går inte.

Jag har iallafall målat naglarna, duschat, fönat håret, läst aftonbladet 3 gånger om, sorterat bilder på datorn,noppat ögonbrynen med min otroligt fina pincett faktist ..
Efter allt mitt kämpande om att inte somna så får jag ett samtal från pojkvännen som flåsar som en galning och säger " ville bara säga att jag spelar fotboll!" va? nu? var finner du styrkan och enerign undrar jag då? wow ... dagens ungdomar ... haha!

Godnatt på er. Även fast jag lär blogga snart igen



här har ni henne .. världens bästa & sötaste pincett!
Köpte "henne" i en butik i Skogås för 20 kr.

even this shall pass

Oh Jack, its so coold. Jack, jack, jack.

Höhö. Så resulteras en dag då man fryser och har tråkigt samtidigt. Mina dagar består av nedstämdhet och skola. Kul (eller inte). But even this shall pass ..

Tittade på film med min syster igår, i filmen sa dom " even this shall pass". Finner ni också det som världigt tröstande? Att allt som har en början har ett slut. Det kan kännas skönt att tänka så när man vill ha ett slut på något, men har man något underbart i livet vill man inte tänka att allt har ett slut.

Iallafall, gick till skolan imorse. Sov så himla skönt inatt och hade supersvårt att gå upp. Tyvärr var det bara att hoppa i kläderna och gå. Kom hem, skrev historia "läxan", duschade och nu sitter jag här.
Mina ögon kan jag knappt hålla öppna, förstår inte varför jag är så trött om dagarna jämnt. Men, even this shall pass haha ..


Puss på er



här har ni tidernas härligaste bild på mig och min kärlek. Också ett av anledningarna då jag inte vill tänka " even this shall pass" det här vill jag inte ska pass. Aldrig någonsin



oh lord

Hej!

Jag känner sån frustration att jag blev tvungen att skriva av mig. För det först, har ni sett videon på flickan som kastar valpar ner i en sjö? JAG, som älskar djur, och som framförallt älskar hundar ville först och främst inte se det här klippet. Tyvärr kunde jag inte säga emot, så jag kollade på det några sekunder.

Min mage vred sig och jag började googla på nätet om någon funnit flickan och slagit sönder och samman henne. Kastat ner henne i en sjö och skrattat åt henne samtidigt. Men nej, jag hoppades för mycket. Istället hittade jag den här artikeln.

Utlyste belöning

En av alla som äcklades av händelsen är filmregissören Michael Bay, med storfilmer som ”Bad boys”, ”Pearl Harbor” och ”Transformers”-trilogin i sitt CV. Han utlyste en belöning på 50 000 dollar (mer än 350 000 kronor) till den som kunde lämna sådana upplysningar att flickan greps och straffades.
Bay, liksom polisen, ville även veta vem som stod bakom kameran.

Har identifierats

Nu meddelar bosnisk polis att den unga kvinnan har identifierats. Det avgörande tipset ska ha kommit från en djurrättsorganisation – en av många aktörer som har jobbat för att flickan ska ställas inför rätta.
Den unga kvinnan kommer från staden Bugojno i kantonen Centrala Bosnien och floden som valparna kastades i heter Vrbas.
Och historien fick ett lyckligt slut. Den 75-åriga pensionären Ruza Pavlovic berättar för tidningen Vecernji List att hon hörde valparnas skrik när hon tillsammans med sin bror var på väg till deras potatisfält.
- Jag hörde skrik, men jag visste inte var det kom i från. När jag tittade efter såg jag små svarta valpar som simmade i vattnet. Tog tog dem med hem i en trälåda, de lever och mår bra, säger hon till tidningen.
Enligt en intervju med flickans pappa ska flickan må så dåligt efter all negativ uppmärksamhet och alla hot att hon nu tvingas gå i terapi.
Flickan ska höras av polis och riskerar ett kännbart bötesstraff.

 

Dom som inte orkar så kan jag tala om för er att det är en bosnisk flicka som kastar valparna i sjön, att hon ska få ett bötestraff och att valparna har blivit funna av en äldre kvinna som nu tar hand om dom.

W O W mama! VARIFRÅN KOMMER JAG EGENTLIGEN? vad är det för efterbliven människa som gör så. Idiothelvete.


helg

Hallå.

En vecka sen jag uppdaterade sist. Ska troligtvis lägga ner bloggen om någon dag ..
Kom hem från skolan alldeles nyss, tänkte städa mitt rum och dammsuga, skura golv och städa toaletten idag och sedan läsa ett par sidor i Religions boken och historia boken så jag har det gjort och kan slappna av i helgen.

Ett stort grattis till min vän Carolina som fyllde år i torsdags! Henne ska vi fira i helgen med fest och middag!
Snart sätter skolan igång ordentligt och då blir det inget firande det kommande året. Gäller att ge allt det här året.


Nu ska jag vika mina kläder och torka damm. Puss på er