.


A+S

Hallå!
Jag hoppas att er dag började något bättre än min. Det första som hände var att lilla jag pillade mig i ögat ovetandes att jag hade tandkräm kvar på ena fingret. Inte nog med att det gör ont vanligtvis, men dessutom har jag (för er som inte vet) opererat ögonen för 4 veckor sen exakt. Smärtan som jag upplevde imorse fick mig att skratta åt min klumpighet. Hela dagen har spenderats med mina favoritflickor, mina småkusiner som för övrigt är de sötaste små flickorna som jag någonsin mött. Vi har varit på tivoli, badat, lekt, blåst bubblor, matat kattungar, gungat och skojjat (skojat).
förövrigt sitter jag nu och väntar på mina kanadensare som är på väg hit med chips och dricka.
Godnatt på er!

.


Where have you been

När saker är som jobbigast i livet finns det inget som hjälpt mig mer än att sätta på musik och skriva av mig. Jag har länge haft en privat blogg som bara jag vetat om där jag skriver precis vad jag känner. Nu har jag tyvärr ingen privat blogg längre så denna får bli mitt offer den här gången. Jag tänkte för första gången faktiskt skriva vad som gör mig ledsen istället för att skriva i kodord. Någonstans i mitt bakhuvud vet jag att ingen annan förrutom mig själv bör veta om mina nedgångar, men nu får det bli så.

Att ha haft ett distansförhållande i snart fyra år är allt förrutom lätt, man känner personen så bra som man möjligen kan göra, men man känner inte varandra så bra som man hade gjort om man sågs varje dag i fyra år. Och att inte heller vara i den situationen i sitt liv att man varken kan ta ett steg fram eller bak gör det ännu svårare. Jag vet inte hur många gånger jag fått höra av andra att ett distansförhållande är omöjligt, jag vet inte hur många gånger jag tänkt att jag ska visa dem annat. Ändå står jag här idag, jag har lagt ner hela min själ i en människa och i ett förhållande och ändå är jag inte lycklig. Jag vill inget hellre än att kunnat höra hans röst i verklighet varje minut av en dag, att kunna kramas och hålla handen när jag känner för, att bara kunna snudda vid hans arm hade varit tillräckligt.

Ändå plågas jag av tankar och känslor dag in och dag ut. Att veta att man älskar någon som är långt bort är inte tillräckligt helt enkelt, att höras över telefon är helt enkelt inte det och att smsa var kanske tillräckligt förrut men nu mera är det mer irriterande att vara beroende av en dum telefon. Det är helt enkelt inte det längre. Någon gång måste man acceptera att man älskar en person men att man i slutändan älskar sig själv mer, och mår man inte bra utav det så är det helt enkelt inte värt plågan så länge. Eller är det? Jag har miljoner frågor i huvudet, frågor som ingen kan svara på förrutom framtiden. Men att ständigt vara i konflikt med sig själv är så utmattande att det är obeskrivligt. Hjärtat säger ett och hjärnan något annat. Jag antar att det är dags att växa upp och sluta tro på dessa sagor.

Da se kuci vratim.

Vilka härliga två veckor som passerat sen jag sist uppdaterade. Jag blir så glad utav denna luft, mark, alla människor, ja, allt! Tänk att året om kunna äta varm nybakad bröd till frukost och färsk nyplockad frukt. Denna plats förenar tusentals ungdomar som alla varit med om samma sak, här har vi alla något gemensamt och jag kan inte vara mer lycklig än med dessa vänner som jag har här. Dom gör hela min semester perfekt genom att bara samlas vid vattnet och umgås, putta i varandra i sjön, fiska, lyssna på musik, sola, skoja, äta ur samma skål, dela på en läsk och bara skratta. Det är livet! Det är en helt annan sorts mentalitet, vänskap och vänlighet än i Sverige och jag har turen med mig som faktiskt kan åka hit och uppleva detta.


Förrutom allt sol och bad så måste någon också klippa gräset. Vilket idag fick bli jag. När det blev som varmast kring klockan två var det bara att hålla sig i skuggan för att inte få solsting. Nu är det bara att fortsätta litegrann och sedan iväg till stan för ännu mer skoj. Jag saknar mina fina vänner i Sverige och min fina pojke. Puss på er


looooooooov

Efter 3 timmars resa landade vi i varma kroatien, det var bara att ta av skinnjackan och vika upp jeansen som vi tog på i kalla Sverige. Två timmar efter det var vi hemma, vår fina trädgård som är mitt paradis. Här hör man inget annat förrutom fåglar som kvittrar,vinden och plaskandet som kommer från poolen. Jag kan inte bli lyckligare.

På fredag blir det tillbaka till kroatien för lite starkare sol och lite kroppspeeling (havssalt). Fast det blir ett kort besök som bara är under helgen. Åh jag njuter för fullt!

looooooooov

Efter 3 timmars resa landade vi i varma kroatien, det var bara att ta av skinnjackan och vika upp jeansen som vi tog på i kalla Sverige. Två timmar efter det var vi hemma, vår fina trädgård som är mitt paradis. Här hör man inget annat förrutom fåglar som kvittrar,vinden och plaskandet som kommer från poolen. Jag kan inte bli lyckligare.

På fredag blir det tillbaka till kroatien för lite starkare sol och lite kroppspeeling (havssalt). Fast det blir ett kort besök som bara är under helgen. Åh jag njuter för fullt!

sommarfeeling

Vilken hets dessa dagar! Visst är det typiskt att man kommer på att göra tusen saker två dagar innan man åker på semester? Jag har stressat som en tok men på måndag gäller det, då släpper jag allt och bara njuter utav sommaren. Hela lördag och söndag blir det examinations skrivning. I augusti väntar en tenta så en del plugg blir det iallafall under sommaren. Fast att ligga vid poolen och läsa en bok känns inte alls sådär allt för jobbigt.

Grattis till alla studenter!