2008

hallå :)

ett fort inlägg hinner jag innan jag börjar färga mirelas hår,
Va i centrum alldeles nyss och köpte massa godsaker :)  Vaknade rätt sent idag, typ runt 13.00, började städa och aa .. sen har jag bara degat. Seka aleksic är i helgen, om jag ska gå har jag faktist ingen aning om .. har helt ärligt ingen lust.
får se hur det blir. Ska kila nu.

ljubim

1429

heluu :)

vaknade av att ja hörde "lane moj malo, haj ustani"  .. de va lilla mamma som stog i dörren och försökte väcka mig så fridfullt hon bara kunde för att ja inte skulle va grinig resten av dagen . Efter det somnade jag om och blev senare väckt utav " nacun, " putt putt putt " tvoja soba je tako razbacana da se mora bismiletom uci" hahah , aa det var då pappa som också försökte få upp mig. Efter det somnade jag om igen, vaknade och nu sitter jag här helt ensam. Utan mirel,utan mamma, utan pappa. Alla har lämnat mig och dragit till handen. Det innebär att alla kommer köpa minst 3 olika grejer, och dom kommer bara få med sig ca en grej till mig. Aja, skylla sig själv antar ja ..
Jag kan inte sova nu för tiden, det är alldeles för mycket som rör sig i mitt huvud. Jag ha minst 5 svåra beslut som jag måste ta itu med. Miljontals skolarbeten och så jobbet .. Helst vill jag ba låsa in mig i ett rum och ba vara.
Idag har jag tandläkartid. hata hata hata hata!

ti me poznajes najbolje, ovo ne ide na bolje.
i vec dugo tvoj dodir slutim na kraj, dali imas taj osjecaj?

skola/jobb/vänner/armin.

Tjabba :)

har inte vari så mycket bloggande för min del, eller datorer överhuvudtaget.
Datorn är fixad sen några dagar tillbaka, jag har bara inte haft ork att sätta mig ned och skriva.
Kom hem från jobbet kl 21.00, tittade på film med syster, duschade och nu ska jag ut en sväng. inget nytt har hänt, eller jo ..inget som är värt att nämna iallfall.  Jag saknar armin!

datadrivinglicens.

tjabba

just nu sitter jag med zeriinis,  precis haft prov i datakunskap.
75% måste man klara för att få ett datakörkort, jag fick 63%  .. så ja, ett g har jag iallfall. men inget datakörkort :)
senare idag har vi matteprov, vill inte ens tänka tanken på det jäkla provet.
Ha det bäst,

ljubim

:):):)

hejhej.

min dator funkar ännu inte, så idag var min morbror här och lämnade sin bärbara dator hos mig.
har prov imorgon, datakörkort .. så det enda sättet jag kan plugga på är via datorn :)
Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag sätter igång med pluggandet.
Var på jobbintervju i svenskfondservice, telförsäljare, Människorna där verkar super roligare, den äldsta där är min syster .. Så det ska bli skitkul, lite pengar sitter aldrig fel.
Imorgon är det min och armins 6 månaders dag, grattis till oss :)

ha det bäst alla, ljubim.