three little words.

come to mama.

Turn the lights off

Två filmer senare har jag äntligen lagt mig. Jag har fikat och ätit ute, umgåts och haft trevligt. Godnatt på er!


- Albus Dumbledore

"The time will come when we must chose between what is right and what is easy"

skinny love.

 
 

Tenta

Salstenta igår, jag somnade efter 3 och satt på tåget kl 8. Tentan gick bra, med tanke på att jag öppnat boken tre dagar innan tentan. Bäääst av allt var ändå att få träffa min linnea, inte en människa kan få mig på bättre humör! Efter det fick jag lite sömn och sedan blev det utgång. Idag är jag seg och tänker dega i soffan.


Paus

En minipaus mellan pluggandet och pluggandet. Jag har suttit instängd i mitt rum hela dagen idag och bara läst, läst och läst. Sitter med min 5 kopp te och försöker få in allt i huvudet. Det går faktiskt bättre än väntat. Efter det här måste jag ut och ta luft, annars lär jag vrida runt mig och drömma som vanligt inatt. Ha en fin kväll alla!


Shelter

Sen jag kom hem från bosnien har jag fått väldigt ojämn hy. Jag som bara får en enstaka finne nångång i månaden är i deep chock varje morgon jag vaknar. Idag fick jag nog på detta så jag köpte halva apoteket. Jag är inte jag just nu helt enkelt och jag har ingen aning om varför jag nu, efter tonåren får finnar(?). Och såklart, som pricken över i:et är jag förkyld ( tack rusmir,adna och Zerina). Som att jag liksom inte kände mig tillräckligt ofräsch ..

Nu ska jag läsa om samhällsvetenskapernas förutsättningar/ taggad flicka.


Nostalgi

Jag gör allt jag kan för att inte plugga. Därför bjuder jag på en spegelbild som egentligen borde vara olagligt att sätta ut om man frågar mig. Men nu får det vara. Med detta önskar jag er alla godnatt!

 


Ögonklinik

Idag fyller pappa är, vi har ätit middag och snart blir det tårta. Jag blev väckt kl 8 på morgonen utav rörmokare som skulle byta ut våra element. Det var lika bra att duscha och göra sig i ordning inför ögonkollen i stan. Jag kan inte förstå att jag idag har perfekt syn. Halleluja för laser! Vi fikade, promenerade och tog det lugnt i stan innan vi åkte hem och firade pappa. Nu blir det mer kalas!


.


Till alla er som firar

Bajram serif mubarek olsun!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/442493/images/2012/pic_5030ae689606ee27a40048c8.jpg" class="image">


Till alla er som firar

Bajram serif mubarek olsun!


Mardrömmar

Inatt har jag knappt fått någon sömn. Det är som att saker jag inte vill tänka på tränger sig in i mina drömma och förstör mina nätter. Jag har drömt ungefär samma dröm i två månader snart och det gör mig galen. Nu blir det "frukost" och sen är det bara att sätta igång med dagen trots att det känns som att jag bråkat och gråtit under hela natten.


Friday


Sleepover

Jobbigt det här när ens bästa vän har pojkvän haha. Här sitter jag och väntar på att hon ska pussas klart och komma hem så jag har någon att prata tomprat med. För hoppningsvis sitter hon på tåget nu. Inatt ska vi ligga sked! Godnatt allihopa


Plugg

Jag vet inte riktigt hur jag lyckades börja läsa i denna otroligt tråkiga bok. Kanske är det för att jag vet att jag inte kommer ha tid senare då båda pappa och zerina fyller år dagen efter bajram. En högtid och två födelsedagar. Go me. Jag ska strax hoppa upp och ta en dusch.


Grill

Gänget är samlat på rudan. Va grillar, lyssnar på musik och spelar boll. Hade inte mina fötter varit iskalla hade jag sagt att det är öööverkul. Men istället säger jag att vi har riktigt trevligt haha.

 


iphone

Min iphone har äntligen kommit! jag sprang till posten som ett litet barn. Nu har jag suttit i en hel timma och kollat igenom "allt". Det känns som att jag adopterat ett barn haha, snart ska jag iväg och köpa mig olika skal. Herregud, jag tycker synd om min blogg och instagram som jag längtat efter sååå mycket. Förutom det tycker jag synd om mina vänner som jag lär ringa ihjäl eftersom att jag ringer gratis till alla nät. 
 
Iallafall, träningen håller fortfarande i sig. Imorse var jag ute och joggade, kom hem och insåg att jag mår dåligt över mitt ostädade rum. När det inte är städat så spökar det i mitt huvud och jag blir lättirriterad utan att veta varför. 
Nu har jag duschat och ska dricka te, jag har fortfarande inte läst i boken som jag har tenta i den 25. 

musik.

 
 

33333 is aaa maagiiic nuuumber

 
Hej! 
 
Jag är alldeles jätte slut och vill bara att klockan ska gå fortare så jag kan lägga mig. Imorse var jag ute och joggade, trots det att kusinen egentligen skulle med men åkte iväg med pappa imorse. Jag överansträngde mig så mycket att jag nästan spydde. Efter det duschade jag och åt frukost, zerina låg fortfarande och sov i så jag kröp bara ned igen och sov en halvtimma till. 
 
Efter det kom grabbarna hit och vi spelade volleyboll barfota på rudan. Efter det agerade vi alla fotbollsproffs och målvakter. Jag kan inte riktigt medge att jag är bra på något utav det haha. 
 
Förutom allt detta har jag ÄNTLIGEN beställt en iphone. Efter att ha tagit bilder med alla iphones jag kommit åt är det dags för mig att skaffa en egen. Jag som alltid haft tele2 har efter mååånga om och men bytt till 3. Wow. Jag hoppas det blir bra. Godnatt på er!

home

 
 
Jag är hemma i Sverige nu, det är så skönt att vara tillbaka i min säng och mitt rum och alla mina kläder. Jag har en hel del att göra och har inte haft tid till att sitta vid datorn överhuvudtaget.Sommarlov bara springer förbi och jag kan inte förstå att jag måste plugga rumpan av mig snart igen. 
 
Jag har rensat mitt rum idag och imorgon ska jag upp tidigt och gå till simhallen. Jag har gått ner i vikt en hel del så nu är det bara att fortsätta på det spåret med kost och träning tillsammans med min kusin som är träningsfreak. Nu känner jag hur ögonen sviker, jag ser dubbelt och jag hoppas att jag inte stavar något fel haha. Godnatt alla ni! 

sagoland

" men det är lätt att vara efterklok, att titta i backspegeln och skilja rätt från fel" 

volim te

Två dagar kvar och jag har inte lust att gå någonstans. Nu är jag bara inne i pluggtankar och att få träffa mina vänner hemma i Sverige. Vi har haft fullt upp dom senaste dagarna. Igår ordnade vi middag för några släktingar, när jag säger några så menar jag sisådär 25 personer. Jag var helt slut efter att ha sprungit runt och varit jätte duktig haha. Jag kan lugnt säga att jag inte vill jobba som servitris eller liknande. Thank u God for education. 
 
 
Idag var det inte mycket lugnare då vi hade en lite mindre förlovningsmiddag för min syster. Vi hade det trevligt med massa skratt och prat, det finns inget finare än två personer som älskar varandra och visar sin kärlek och jag är så glad för deras skull. 
 
Imorgon ska jag sola hela dagen. Jag ska t.om ställa in larmet så jag kommer upp tidigt. Godnatt på er! 
 
 

"Innan jag kände dig"

 
 
Jag har alltid älskat Melissa Horns musik.